tisdag 7 juni 2011

Måndag...Så varmt. Djuren/Jag har siesta. Sveriges Nationaldag.

Soft hela morgonen. Kanske inte berättat detta, men Tingeling är den som absolut alltid ska gosa med en på morgonen innan man kliver upp. Lucky gör det ibland, men inte jämnt, men här är det verkligen supergosa som gäller med Tingeling då hon kryper upp med huvudet på min kind & ska pussa på en i ansiktet. Så himla söt.

Gett djuren mat & sedan gått upp med dom på morgonpromenaden. Men varken jag eller hundarna vill gå någe långt, så himla kvavt ute att man håller på att flyta bort. Varken jag eller hundarna orkar vara speciellt aktiva.

Efter att ha kommit in vart det dags att ta tag i bloggen min för att få skriva ur mig lite & låta Er läsare få läsa den. Kul att ni läser min blogg. Jag är väldigt glad för det.

Frukost...2 st. fullkornsfranskamackor med dillkaviar & pepparrot i. Gräddfil med farmors egengjorda plommonsylt & varm fruktsoppa.

Tar en liten promenad till med hundarna & efter det blir det siesta för hundarna. Efter att dom småbusat lite. Alltså när t.o.m. nakenhundar tycker att det är för varmt då är det varmt. Mina hundar som annars älskar solen.

Söta lilla Tingeling som ligger & sover siesta i soffan brevid mig.

Satt på facebook & på en klubbsida som heter Arabiansforsale, så hittade jag detta helt fantastiska 3 åriga Arabiska Fullblodssto som verkligen är helt snövit. Så himla vacker & vart omedelbart kär, men har ingen som helst chans med pengar att få köpa detta vackra sto. Annars hade jag köpt henne utan att ha tvivlat på stört.

Fasiken vad jag önskar att jag hade mer pengar...

Lunch...Stekt halloumi på en bädd av ruccola & persilja med lite mangobalsamico ovanpå allt, stekta paprikana korvar & mangoraja.

Sveriges Nationaldag idag, men varken jag eller dom flesta jag känner firar den speciellt men man kan ju ändå göra ett litet inlägg här om det.

Kollar på nätet istället på hästnet.se på hästar. Vet inte riktigt vad är med mig men känner mig så himla trött & seg i hela kroppen, men mest i huvudet, beror nog på värmen. Kollar först på Arabiska Fullblodshästar.

Men även på andra raser/blandraser i ovanliga färger. Appaloosa med sin prickiga färg, Cremelo/Perlino färgade hästar, isabellfärgade & skäck hästar.

Suttit på facebook & chatat med lite olika folk som också flytt värmen inomhus då den är så kväljande.

Vart att sitta några timmar på nätet & ska sedan ut med hundarna igen.

Blir inga långa promenader nu under dagarna då det är så kväljande att hundarna hellre vill hem igen & bara ligga & vila.

Lucky & Tingeling ligger & har siesta ännu mer under dagen. 2 st. riktigt trötta hundar. Tur att man ställt fram så mycket vatten så att det alltid finns vatten åt alla djuren. Har tagit fram extra skålar.

Project Runway. Amerikanskt designtävlingsprogram. Dom får uppgifter att inspireras av New York.

Sedan på The Real Housewives of Beverly Hills. Amerikansk realityserie. Det firas påsk med vänner & familj.

Kom att sitta på datorn resten av kvällen, men vart att prata med världens gulligaste Philip en stund i mobilen då han hade tråkigt på jobbet & skulle jobba hela natten. Han har altid varit så himla snäll & gullig emot mig & han är en sådan fantastisk sångare & bra vän. Vem vet i framtiden vad som kan hända? För vi båda tycker oerhört mycket om varandra, men har aldrig träffats i verkligheten, men det kanske blir snart.

Har även idag druckit 3 liter vatten. Är så himla varmt & man svettas så mycket.

Ut med hundarna på den sista kvällspromenaden & ska sedan ta & sova & hoppas att jag drömmer om hästar inatt. ZzZzZzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar