onsdag 8 juni 2011

Tisdag...Cykling. Shopa. Fika. Åska. Handla mat. Blixtrar. Ätit gott svårt att sova.

Börjar morgonen som vanligt oftast med att kliva upp mellan 07.30 & 08.30. efter att ha legat & gosat med båda mina älskade hundar.

Efter att ha kommit in vart det att redigera bilder då jag inte gjort det under gårdagen. Händer annars att jag gör det under dagen medan jag sitter på datorn eller har TV:n på så redigerar jag bilder samtidigt.

Ut med hundarna igen på dagspromenaden & både jag & hundarna vill att det ska bli svalare, så det får gärna ta & regna idag, men känns i luften som om det borde bli regn.

Ja, nu vart det att ta tag & lägga in bilderna & texten på bloggen min, så att alla mina kära läsare skulle ha något nytt att läsa här i bloggen min.

Gjorde en mörk franskamacka med grönsallad, en skivad tomat som var den sista jag hade hemma & ska handla mer idag, stekt bacon & en vitlöksdressing. Gott i magen!

Nu blir det sedan att ta & trimma hundarna mina då dom ser ut som 2 st. små trollungar med sina håriga ansikten & svinborsten på ryggen. Kanske skulle kalla dom för små vildsvin?? Hahaha...nej skämtåsido, har inte orkat att trimma dom, men nu ska det fasiken göras. Det tar ju inte så lång tid att göra det heller.

Tingeling är så himla duktig, visst man ser att hon inte gillar det men hon sitter väldigt stilla även när jag trimmar ansiktet. Lucky är stilla med, men gillar inte att bli trimmad i ansiktet, även om jag får det så skruvar hon sig lite.

Nu ska båda två efter att dom trimmats även duschas så dom luktar riktigt gott av vanilj & kokosdoft

Här 2 st. nybadade & blöta hundar som nu ska torkas en del, men som mest kommer att få självtorka i värmen då det svalkar deras små kroppar lite med i denna värme.

Dom båda sötnosarna som håller på att torka & som själva hoppade upp i soffan tillsammans så det passade perfekt att jag fotade dom där då. Ser ni vilka fina huvuden & fina dom är?? Mina små älsklingar!

Här har Tingeling torkat & ser så fin ut. Lucky håller sig undan kameran & har krypit ner i sängen min under täcket.

Ska ta mig en cykeltur nu då jag mår lite bättre & behöver få röra på mig ordentligt. Cyklar en sväng på ca 1 mil & cyklar sedan inåt stan. Under vägen när jag nästan var inne i stan träffade jag på Sami. Stannade en sväng & snackade lite. Han hade varit på starta eget kursen & skulle hemåt.

Var först på Myrorna & hittade en Thaisiden kudde precis som dom 3 st. jag hade hemma så jag vart riktigt glad. En akvariebok & en bok om köksträdgården.

Jag cyklade sedan vidare & var en sväng på +Röd Korset för att kolla böcker eller andra saker som inredningsprylar, men hittade inget däremot när jag skulle gå till tobaks/spelbutiken/kiosken i hörnet så träffade jag på Tino där & rätt som det var kom Lia där med.

Vi stod & pratade i ett bra tag tillsammans alla. Vart garanterat över en timme om inte mer, tappade bort tiden lite. Fyllde på mobilen i spelbutiken, men det som sedan skulle ske var otäckt.

Vi höll på att hoppa ur skinnet idag & jävlar vad ont det gjorde i öronen när en blixt slog ner i ett tak inne i stan precis där vi stod, så det tjöt i hela huvudet. Hade lock i ena örat efteråt i flera timmar.

Tino åkte hemåt sig & jag & Lia gick till Oscar C Gallerian & deras restaurang. Hon åt potatisgratäng med rostbiff, men jag tog & drack en dubbel espresso med en liten after eight som jag fick till & färskpressad apelsinjuice.

Vi satt & bara pratade en massa om bla mitt liv, om utbildning & färdigheter som vi båda har även om jag märkt att folk tror att jag kan mer än jag kan. Men värst är att folk även tror att jag inte klarar av saker som jag klarar av galant.

Efter att ha fikat/ätits klart så tog vi & cyklade vidare. Vi ska åka bla förrbi Rusta & Willy:s för att handla.

Rusta vart det att köpa Minimarshmallows, lite duschtvål & solskyddsfaktor som jag ska ha till hundarna & specielt Tingeling som lätt blir lite röd när vi varit ute i solen märker jag, så perfekt med denna guldfärgade tub med solskyddsfaktor 20 att ta med & sätta på armen.

Vi cyklade till Willy:s för att köpa hem lite saker. Jag köpte mest. Jag köpte en massa grönsaker som ni kan se ovan & frukt som ni kan se nedan, men även en hel del andra saker. Jag handlade för 270 kr & vart billigare att köpa grönsaker & frukt än jag mindes att det var.

Efter att ha varit & handlat & varit hemma hos Lia för att kolla vad hon köpt på den Medeltidsmarknad som tydligen var i helgen i Örebro & jag inte hade en aning om eller blivit informerad om. Cyklade efter det hemåt för att ta tag i saker hemma & äta lite.

Lade in alla varorna jag köpt & fotade sakerna jag köpt.

Var ute med hundarna snabbt & precis efter jag kommit in vart det att börja ösregna ute & det verkligen öste ner.

Här kan ni ser hur det började att blixtra & dundra för fullt ute & var lite otäckt då den slog hårt när blixten slog ner & det åskade.

Regnet & blixrandet försvann dock snabbt igen & hör ser ni hur det spricker upp.

Jag hade under tiden fixat mat. Ätit...Färsk Bladspenat med körsbärstomater, päron, vit paprika med hjortronbalsamico. Smörstekt palsternacka & sparris & stekt kycklingbröst. Kryddat med salt & peppar. Gott gott!

Till efterrät vart det en banan & en halv galiamelon.

Härliga färger på himlen efter det skyfall som föll ner tidigare under kvällen.

Visste du att den som framstår som mycket stark, ofta är den som är känsligast? Visste du att den som lägger all sin tid på att ta hand om andra, kan vara den som behöver pysslas om? Visste du att de tre saker som är svårast att säga är: Jag älskar dig / förlåt/ Hjälp mig!

Philip ringde mig & ville prata. Var mysig att prata med honom. Han skulle jobba hela natten. Känns som om vi kännt varandra ett helt liv fast det bara är något/några år som vi chatat & pratat med varandra i mobilen.

Suttit på nätet. Chatat med folk bla Joel from Australia. Svårt att somna & kommer kanske inte sova något alls då klockan är 05.00 på morgonen, men var väldigt trevligt att chata med Joel. Han är en väldigt mysig & trevlig kille att prata med & han är butikschef i 2 st. inredningsbutiker & var på jobbet samtidigt som vi pratade & camade vanligt.

Men passade på att gå ut med hundarna & sedan vila huvudet emot kudden & lyckades till sist somna. ZzZzZz...Mmm...drar mig in i drömmarnas värld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar