tisdag 14 juni 2011

Måndag...Soft dag. TV. Mat & Blocket.

Som dom flesta morgondagar börjar, så blir det att ligga & gosa med hundarna & katterna innan jag kliver upp, ger dom mat & sedan går ut med mina älskade hundar på en morgonpromenad.

Frukost...2 st. dubbla sirapsbrödsmackor med dillkaviar & pepparrot, 2 st. päron & 1 st passionsfrukt.

Efter att ha ätit & fixat lite med dom sista bilderna till bloggen vart det dags att lägga in alla bilder & skriva det som skulle skrivas för alla mina kära läsare & för min egen skull med.

Efter att bloggat klart & lagt in lite av innehållet på facebook, så vart det att gå ut med hundarna igen på en dagspromenad. En lite längre promenad, men inget dirrekt skönt väder då det är lite kallt & så.

Stekta wockgrönsaker & hackad sparris kryddad med salt & peppar. Soja & vitlöksstekt kycklingfile. Några korsbärstomater & färskklippt persilja.

Sedan bara suttit på nätet som facebook, qruiser, tagged, emailen, MSN m.m. sidor där man kan chat med lite mysiga människor, manliga som kvinnliga människor.

Film på TV. Father of the Bride. Dramakomedifilm. En gammal klassiker som är väldigt mysig & rolig.

Blev att sitta & kolla på internet i stort sett hela dagen även fast jag kollade en hel del på TV med samtidigt.

Vart att sätta mig & kolla på blocket.seDjur till Salu! Kollade bla. på Arabiska Fullblodshästar, men även andra djur.

På hönsraser som Hedemora höns (ovan) & Dvärgkochin som ni kan se nedan.

Men även på den fantastiskt vackra & mysiga kattrasen Sphynx. Fast vet inte om jag skulle vilja ha fler katter efter dom jag har?? Är nog mer en hund & hästmänniska tror jag.

Fyra bröllop. Svensk dokumentärserie från 2011. Anna-Karin Gradin och Bo Kenmar har bestämt sig för ett riktigt sagobröllop och vigseln sker samma dag som kronprinsessan Victorias. De har valt Seglora kyrka på Skansen i Stockholm och festen hålls på Nyckelvikens herrgård. De har bjudit in cirka 70 personer och har en budget på 200 000 kronor. Avsnitt: 29 / 32 Produktionsår: 2011.

Project Runway. Amerikansk designserie. Designerna står inför en utmaning de aldrig tidigare varit med om i programmet. De ska skapa en outfit baserad på ett digitalt mönster de själva har formgivit. Del 10.

Vinnare vart här i detta avsnitt Emilio. Anthony fick tyvärr åka hem. Jag tycker Mila skulle få åkt.

Ätit...en tomat, gul lök, vitlök, vit paprika & rädise sallad med svartpeppar, flingsalt, balsamico & olivolja.

Ut med hundarna en liten sväng för kvällskissning. Ganska kallt ute, så både jag & hundarna frös lite.

Real Housewives of Beverly Hills. Amerikansk realityserie från 2010. Glamouren i Beverly Hills möter glansen i Las Vegas när Adrienne bjuder gänget på en konsert med Jay-Z, på hennes casino-tillhåll i Las Vegas. Camilles make, Kelsey Grammer, är i New York och repeterar inför en Broadway-pjäs, och Camille ljuter av resan ända tills det blir osämja mellan henne och Kyle. Det som händer i Las Vegas tycks inte stanna i Las Vegas, utan snarare bli värre vid hemkomsten…Säsong: 1 Avsnitt: 3 / 16. Produktionsår: 2010.

Lite sen kvällsmat. 3 st. dubbelsirapsmackor med smör & mortadella.

Sitter på datorn & internet som jag gjort i stort sett hela dagen. Bara & chatar med lite mysigt & trevligt folk.

Även pratat lite med en kille som heter Per som jag börjat tjata med. Han är lite äldre än mig, men verkar vara en riktigt mysig & seriös kille & han gillar saker som jag gillar att göra i livet som naturupplevelser & inet rädd att bli skitig under naglarna, precis som jag. Vi pratade med varandra i mobilen & vart att sitta i flera timmar & bara pratade. Han har liknande erfarenheter av livet som jag haft där han blivit mobbad & så med.

För jag & han tror inte att någon annan människa som inte blivit utsatt för det jag & han blivit utsatta för kan relatera eller veta alls hur det känns att må så dåligt som man mått. Ja, nej han verkar vara en mysig man. Får se vad som händer. Fanns finns ju någon annan jag har ögonen för med.

Gå ut med hundarna mina på gården för sista gången innan jag ska ta & sova gott i sängen. ZzZzzz...Drömma om hästar hoppas jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar