torsdag 16 juni 2011

Tisdag...Udda dröm. God mat med vin & soft bara.

Jag vaknade & hade drömt en väldigt underlig dröm. En dröm där jag vandrade i en öken på sandynorna & det enda som syndes var sand & åter sand, men rätt som det är, så uppenbarar sig 2 st. Vita (skimmel) Arabiska fullblod som rörde sig emot mig & man såg verkligen att dom var väldigt fästa vid varandra & det fanns en viss kärlek mellan dom. Undrar vad drömmen betyder??

Efter att ha gosat lite med hundarna & varit ute med dom på en morgonpromenad, så somnade jag somna om igen. Sovit en stund & vaknade till efter att ha sovit några timmar då Per ringde.

Ute med hundarna igen på en lite längre promenad, men funderar på lite saker i livet bla att jag skall fylla år på onsdag.

Tar mig ett glas rödvin & äter lite lunch. Bladspenat i bottnen, skivade rädisor, kryddade med flingsalt & peppar, vitlöks, lök, rödvinsstekt fläskfilé & vitlöksbröd.

Pratat med Per en sväng till. Han ringde & ville prata. Han verkar vara mysig. En man jag börjat att chata med.

Vart sedan att sätta sig med bloggen min för att kunna skriva om mina äventyr som jag har i livet. Väldigt lugnt senaste veckorna, men ändå mycket mys & kul. Ja, jag hoppas att alla som läser min blogg verkligen njuter av att få läsa om mitt liv med djuren, mina vänner, det jag äter & gör.

Tar mig ett andra glas med rödvin. Gott att bara slappa lite.

Sitter på internet. Kollar lite på emailen, tagged, facebook, qruiser & gayromeo m.m. Chatar lite med folk & bara har det soft.

Tar ett tredje glas med rödvin. Äter middag. 1 st. avokado med vitlöks & citronpeppar, friterade strips, friterade vitlökar & en stekt kycklingfile.

Tar mig en liten promenad med hundarna & sedan blir det att ta & kolla på TV.

Vart att kolla på en ny säsong av Hell's Kitchen. Matlagning & Tävlingsprogram.

Ännu mer internet & jag satt även på den när jag kollade på TV. Tråkar lite & väntar på morgondagen då jag fyller år.

Gå ut med hundarna på sista kvällspromenaden för att sedan ta & nanna kudden. Ge mig in in i drömmarnas värld. Ja jag är ju en drömmare både dag & natt. ZzZzZzz...

2 kommentarer:

  1. Hur jag än är ute och kollar bilder på Araber så hamnar jag på din blogg....Tittade på bilden på Wirre (E:Tf Afrikhan Shah),(han va till salu för ett år sedan och min kompis köpte honom) och kollade vilken hemsida som lagt ut bilden på honom, hamnade på din blogg...Började småläsa lite. Jag tror mig veta vad din dröm om araberna handlade om, Det är kanske mina arabtöser du drömt om, eller några araber som kommer att komma till dig för att du skall förvalta över dem. Min lilla började dyka upp i mina drömmar för inte riktigt ett år sedan, och då menar inte bara drömmar, utan ett "väsen" som jag identifierade som ett vitt arabiskt fullblodsto, började förfölja mig,( gick efter mig till och från jobbet bakom min högra skuldra, osynlig för andra, trodde ta mig fan jag blivigt knäpp!!) Visste mycket väl att det inte va mitt kritvita arabsto Emitra, utan en annan häst, låter otroligt flummigt, och jag vill tillägga att jag inte tror på "sånt" men det senaste årets händelser har varit en strömm av helt oförklarliga händelser, övernaturligt, magiskt, inte vet jag, men I Maj i år fick ( ja fick!!, kosta gratis) jag en liten 1 åring efter Otroligt vackra TF Afrikhan Shah...och den lilla arab tösen kommer att bli kritvit som sin vackra mamma Pia E:Piruet.(W- arabians) Mitt sto Emitra har adopterat lilla Picoletta och dom är numera inte många meter ifrån varandra, såvida jag inte rider Emitra eller jobbar "Pickan"....Antagligen bara att jag kopplar ihop mina otroliga händelser med vad jag just läste om din dröm...men kan inte släppa att jag tycker att det är något sammanlänkande, övernaturligt över det hela...Hur kommer det sig att när jag söker efter andra saker hamnar på din blogg hela tiden?? Du är sååååååå långt ifrån min verklighet....///Malin

    SvaraRadera
  2. Ja, jag tar in av det Du skrivit & jag hade tyvärr missat detta inlägg. Jag vart dock väldigt glad av att läsa detta inlägg. Glad för Din skull, kanske ska min dröm med slå in??

    //Jonas

    SvaraRadera