torsdag 2 juni 2011

Onsdag...Soft dag hemma & blivit sjuk.

Soft morgon & efter morgonbestyr med djuren så vart det dags att gå ut med hundarna på en liten promenad i morgonsolen, men mår inge bra idag, känner mig trött & seg.

Sedan som oftast ta tag i bloggen min med att redigera bilder & lägga in blogginlägget som jag skrivit ner fakta om under dagen.

Ätit...4 st. fullkornsfranskamackor med ost, dillkaviar & skivad gurka & 1 st. banan.

Varit ute med hundarna igen på en promenad & sedan satt mig på nätet igen för att chata lite med folk & bara vara.

Jag har även druckit min Ginger Ale som jag ofta brukar dricka på sommaren. Inge alkohol i den, utan bara en läskade ingefärsdricka.

Ja softar lite på nätet bara som jag brukar göra på qruiser, facebook, gayromeo, emailen, tagged, chinese crested forumet m.m.

Håller på att bli sjuk känner jag, så himla trött & tung i huvudet. Efter att ha tagit febertemprometer i munnen så 37,8 'C i feber. Har normalt 36,3 'C i kroppstempratur, så detta är feber för mig.

Eftersom jag har feber har jag inte varit ute med hundarna på några långa sträckor, så blir totalt för mig att gå ut 5 gånger på dagen, annars mer normalt med 4 gånger per dag.

Druckit Aloe Vera dryck med bär i även. Ätit...laxwraps med smör, pepparrot & kallrökt lax så klart. Dillringar & en del godis, men inte allt på bilden.

Legat i soffan & chatat med Amerikanska Scott, en helt fantastiskt mysig & trevlig kille. Vi snackade om att allt möjligt under kvällen i flera timmar. Jag mådde lite dåligt & han fick mig verkligen gladare.

Efter att ha varit ute med hundarna en gång till under kvällen så vart det att krypa till sängs vid ungefär 02.00 snåret. ZzZzZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar