torsdag 9 juni 2011

Onsdag...Soft dag & umgås med ny vän.

En väldigt lugn & skön morgon med att ta det lite soft innan jag & hundarna ska ut & gå en morgonpromenad. Kameran ligger på laddning, så inga bilder idag heller, men ska försöka ta med den framöver så ni får se lite mer av hundarna.

Efter att ha varit ute med mina små trollungar, så vart det att ta tag i bloggen & ska även göra lite annat på datorn, men främst bloggen.

Ska fixa lite ska sedan höra av mig till Magnus som ville träffas för att umgås lite. En ny bekanskap här i stan. Kan vara kul att få lite nya vänner.

Ätit lite frukost...några stycken söta päron & en banan till frukost.

Ska nu sedan med hundarna till Hundvakten & ska sedan ta mig in till stan för att umgås med lite nyfunna vänner, men hundarna får följa med en annan gång för att få träffa Magnus 2 st. hanhundar.

Ska cykla in till stan för att möta upp Magnus & hans 2 st. tjejkompisar Emelie & Åsa som är tillsammans.

Vi skulle träffas upp vid Nickolai kyrkan på Stortorget för att göra stan lite & sedan gå hem till Magnus. Var trevligt att träffa upp dom & vi var först & kollade på en konstprojekt som några konststudenter håller på med, men hemligt tills det kommer upp i Örebro stad.

Vi var förrbi matbutiken som ligger i nedre kanten av Stortorget där jag köpte med 2 st. drickor som vi skulle kunna dela på. Stockmos cider. 1 st. med Melonsmak & 1 st. med rabarbersmak.

Väl hemma hos Magnus vart det att pratas om bla. konstprojekt & så då han sysslar med keramik.

Vi drack Meloncidern jag köpt & kollade på en film med konstprojekt som Magnus gjort. Han är väldigt duktig på just keramik. Jag har alltid funderat på att lära mig keramik eller glasblåsning som jag även tycker är fantastiskt, men får se om jag får den möjligheten.

Vi gosade även med hans 2 st. hundar Pingo & Falcor som är en Powder Puff & en nakenhund, men inte 100% renrasiga, men är 2 st. omplaceringshundar som han tagits sig ann efter att dom blivit väldigt illa behandlade av alla sina förra ägare.

Pingo har haft över 7 st. ägare, men får nu stanna för evigt hos Magnus & Falcor 3-4 ägare & får nu stanna hos Magnus med. Han har bara sett till att få dom av deras förra ägare. Detta då han kan ta hand om dom mycket bättre än vad dom blivit behandlade förrut.

Jag har ätit 2 st. bananer för att få lite i magen på mig själv, men svårt att äta i denna värme.

Jag frågade sedan om jag fick trimma Pingo som behövde trimmas i ansiktet & kroppen en del, så jag tog tag & trimmade hans ansikte, så han kunde se mer. Magnus pappa hade varit hundvakt i några veckor & hade då inte klippt eller borstat Pingo ordentligt, så hade han fått en del tovor. Så vart att klippa ner honom en del, men främst klippte jag hans ansikte, så han skulle se något & klorna på honom. Pingo var så snäll så & Magnus var bara glad att jag ville klippa han. Han ska klippa ner honom mer på pälsen sedan. Jag, sa att han fick göra det själv då jag inte visste hur mycket han ville ha honom nerklippt. Vi smörjde även in Falcor med lite Helosan.

Under tiden var Emelie & Åsa sedan & skulle köpa lite picknick som vi skulle ha när vi skulle gå med hundarna till Stadparken.

Väl inne i Stadsparken, så blommade Rhododendron för fullt & var riktigt vackra med sin rosa färg.

Vi satte oss för att äta lite picknick. Färska jordgubbar, Cream cheese chips, Philadelphiaost & rabarberläsken som jag hade köpt. var trevligt att bara sitta ett tag alla tillsammans & pratade lite om olika saker.

Efter en stund skulle Emelie & Åsa hem till sitt vandrarhem dom bodde på medans dom var i stan & jag & Magnus gick hem till honom igen med hundarna.

Väl hemma hos honom igen tog vi tag att klippa Pingu riktigt ordentligt så han vart en väldigt kortklippt nerklippt puff, men skönt för honom att slippa en del av pälsen då det är så varmt ute. Han verkade bara glad att få slippa den.

Jag & Magnus satt även bara & snackade om fotografering & så, då vi båda är konstnärssjälar. Vi båda gillar att skapa på olika sätt & foto är en stor del i det med. Mycket prata vi om att fota byggnader & natur.

Magnus vän Jasmina var över en sväng med & vi pratade alla lite grann om musik, kärleksproblem, killar, barn, hundar & en massa annat. Drack upp resten av den Rabarbercider jag hade kvar sedan vi var ute i parken.

Pingo söta puffen & Falcor med sina sönderrivna öron, men som läkt. Han fick dom genom att hans förra ägare lätt deras Chihuahua tugga på hans öron & tyckte det var söt. Hur sjuk är man inte då, så han är lite rädd om sitt huvud, men efter att ha tillbringat nästan en hel dag med dom & speciellt Pingo som vart väldigt kärvänlig, så var dom väldigt keliga & ville ligga hos mig i soffan medan Magnus skulle göra lite mat för att äta. Han ville bjuda mig på mackor om jag ville ha, men jag ska äta när jag kommer hem.

Efter att Magnus, ätit så tar han sig en tur med hundarna & jag ska ta & cykla hem & får en kram av honom. Vi ska kanske träffas i helgen & låta hundarna leka lite & gå en promenad med dom tillsammans.

Mina hundar har nu varit ensamma bara 2,5 timme efter att hundvakten lämnat dom, men jag tar en kvällspromenad med dom innan jag ska ta & äta lite.

Vart att äta en sallad gjord på bladspenat, skivad gurka, vi paprika, päron, körsbärstomater, linfrön, flingsalt, svartpeppar & balsamico.

Satt lite på datorn med under kvällen & chatade lite med folk & svarade på mail inna jag skulle ta & sova. ZzZzZZ...in i drömmens världar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar