fredag 10 juni 2011

Torsdag...Regn & Uppehåll om vart annat. Siestadag.

Vaknade vid 08.20 & låg & gosade lite grann med hundarna & gav dom mat så vart det sedan att gå ut med hundarna. Torkades en hel del när dom kom in då det regnat i natt.

Men lika snabbt som jag varit upp på morgonen, så lyckades jag somna om igen & sova i några timmar till. Så himla trött då jag sover så himla konstigt på nätterna & har svårt att somna på kvällarna & blir oftast inte förren 02-03 på nätterna.

Vaknade ganska lagom till att vi skulle ta en promenad igen i det blöta vädret. Hade regnat ännu mer när jag sovit en stund till.

Ut i det blöta vädret, men inge regn nu men blir säkert mer under dagen & det kom det sig att visa att det vart med, men inte när jag var ute med hundarna men ganska efter att vi kommit in.

Ute en stund & det är väldigt blött ute, men hundarna leker & busar ändå. Dom är väl bara glada att det är lite svalare ute så dom kan busa & leka lite ute. För när det varit så varmt har dom inte orkat leka eller ens rusa runt.

Tingeling som väntar på husse. Hon är så söt som om hon springer iväg, busar lite & efter en stund så stannar hon upp för att titta att jag är med & inte för långt bort, sedan springer hon & busar igen.

Lucky & Tingeling som går igenom gräset & vi kom att gå förrbi på ett ställe där det såg ok ut att gå men när jag kom fram med & gått igenom så vart både jag & hundarna....

Väldigt leriga...Hundarna fulla med lera & mina fötter & flipflops med som ni kan se nedan.

Leriga & danna som vi var så vart det att ta & kliva dirrekt in i duschen. Jag med kläder & skor på & hundarna med. Fick skölja av hundarna ordentligt & sedan bena, fötterna & skorna mina.

Tagit tag i bloggen min & lagt in det fina blogginlägget med en skön dag som jag hade med Magnus & lite andra folk, men ska nu ta mig något att äta.

Brunch...4 st. dubbelfranskamackor med smör, bladspenat & kycklingmortadella. Lite skivad Galiamelon & 1 st. skivat päron.

Suttit på nätet & chatat med lite folk. Bla. chatat med Anna Tåli, Mattias, Krister m.fl.

Anna visade mig något intressant. Någon som vill ha ett hund & kattpensionat?? Träningslokaler ute & inne. Sörby Sörgärdet utanför Säffle. 130 kvm hus. Helrenoverat. 90.000 kvm (9ha) tomt & egen strandremsa. http://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-tveta-saffle-kommun-sjobyn-sorgardet-1923415

Det blir mest Siesta resten av dagen för oss för det är verkligen supertråkigt väder med regn & uppehåll emellanåt.

Tingeling gillar att ligga & ha siesta på husses ben. Så mysigt att ligga hos husse. Hon ligger nästan jämnt & sover hos mig eller på mig.

Var ute med hundarna på en liten sväng till & samma här fick torka av dom då jag inte ville gå i skogspartiet igen & bli leriga.

Jag blev att komma & sitta på internet hela eftermiddagen kvällen sedan. Kollade på facebook, min email, tagged, gayromeo, qx, MSN där jag chatade med folk m.m.

Chatade med en del trevliga vänner & bekanta & bara hade det soft.

Kom på att jag var tvungen att äta mer så det vart en sen middag. Smörstekt färskpotatis & palsternacka med en skivad kycklingfile & kryddat med salt, peppar & grillkrydda. Sedan en stor tomat skivad & lite bladspenat. Ja bladspenat är supergott & väldigt nyttigt då det innenhåller mycke järn & vitaminer.

Sista promenaden med hundarna & sedan försöka att sova. Klockan är närmare 03.00. Har svårt att sova när det är så varmt. ZzZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar