onsdag 22 juni 2011

Tisdag...Jävla CSN! Alternativ.nu. Söker jobb & ny bostad.

Äntligen en morgon, men med lite sol, men kallt ute på morgonpromenaden. Jag känner att något ska hända idag & det visade sig sedan göra idag med, men inget bra alls.

Ringde & pratade med Adam vid klockan ca 10.15. Första gången vi pratade i mobilen. Han verkar vara en trevlig & mysig kille.

Känns som om Per som jag träffade kanske inte kommer att engagera sig så mycket som jag önskade. För hör inte ens av sig utan jag som måste höra av mig hela tiden. Han säger att han tycker att jag är en vacker, sensuell, mysig, rolig, kreaktiv, duktig & intelligent kille, men ändå känns det som om han inte på något sätt inte vill fast han samtidigt vill.

Sätter mig vid datorn för att redigera bilder till bloggen min & sedan sitter jag även med att sitta & kolla på bla. facebook & emailen. Jag blir ofta att sitta på datorn ett tag för att göra olika saker på den.

Tar mig en kopp kaffe. Hasselnötskaffe med med några bitar vit choklad på sidan till att äta.

Posten är sen & jag tar mig en promenad med hundarna, men när jag kommer hem, så var posten där.

Fått brev från Kronofogden. Fy fan vad arg jag blir. CSN sa att dom skulle skicka ut papper från CSN som jag skulle fylla i & skicka tillbaka på att jag inte har någon inkomst. Dom fick jag för någon dag sedan & nu skickades det det till Kronofogden fick ett brev idag. Bli så förbannad!! Aaaaaaaaahhhhhhhhhhh!!! CSN Jävla idioter!!! Jaha...fan i helvete!

Jag skulle fått dessa papper redan förra månaden, men inte fått dom. Jag är så trött på all skit som händer mig. Jag kommer från denna dag & för alltid tro att jag är "jinxad" otursförföljd för det är bara de ena skiten efter den andra som händer mig hela tiden & detta är inte mitt fel.

Det ända CSN kan göra är att dra tillbaka den, men Kronofogden har ju ändå satt sin stämpel på mig med en prick så måste tjata med dom & fylla i papper på en värdering & att CSN måste säga också att dom ska ta bort den. Så trött på all skit som händer mig hela tiden för är inte mitt fel att dom klantat sig med papprena. Inte så lätt. Jag vill inget hellre än flytta här ifrån, men om jag inte får bort pricken från Kronofogden som jag fått så kan jag ju inte få någon lägenhet. Så trött på all skit som händer mig hela tiden & som kostar mig så mycket energi & gör mig sjuk hela tiden.

Ja, jag började med bloggen & ska ta & lägga in mitt blogginlägg för dagen. Varit en del & kännt på mig att något ska hända & detta skit ovan hände idag. Blir så ledsen först, men nu bara riktigt jävla förbannad på myndigheter som slarvar bort papper eller inte skickar ut papper i tid som dom ska.

Tar mig en halv galiamelon som jag hade i kylen. Söt & god att äta.

Gått med i Alternativ.nu för att lägga ut en annons där jag söker jobb & boende på en gård. Blivit medlem idag under namnet............JonasWess.

Finns boende & pengar emot att jag jobbar på eran gård??

Finns det ingen som har ett litet torp/hus på gården med kök, vatten & badrum i. Behöver inte vara stort, bara jag får plats med mina 2 st. små hundar & 2 st. innekatter. Kanske någon utebyggnad med. Plats för mina möbler från en 1:a på ca 39 kvm & att jag kanske ska skaffa en liten bur för att ha dvärghöns i.

Om man skulle kunna få bo där emot att jag kanske jobbar på gården som hjälp med att rida/köra in hästar, klippa får, mjölka, mata djur, träning eller något annat & även får lite lön till mat & uppehälle.

Jag behöver verkligen få flytta ifrån detta ställe för mår bara dåligt av att behöva tillbringa mitt liv i en trång lägenhet med grannar som stör hela tiden.

Jag är händig & kan snickra, måla, tapetsera & så om det behövs hjälp med det med. Jag kan även hjälpa till med annat som krävs för att ta hand om en gård. Det enda som jag inte har är vanligt körkort.

Blivit att sitta på Chinese Crested chatforumet, Alternativ.nu, facebook, qruiser, gayromeo, tagged, emailen & MSN m.m. under hela dagen praktiskt taget förrutom när jag varit ute med hundarna & ätit förståss.

Skriva brev, redigera bilder/text, kommenterat vad folk skrivit & lagt in för bilder/text & en massa annat.

Gjorde en pizza att äta på polarkaka, flera olika ostar, salami, tomatsås, paprika & lite kryddor. Vart jätte gott!

Ut med hundarna en sväng igen i det ganska bra vädret, men ändå lite kallt tyckte jag. Fast det kanske beror på att jag håller på att bli förkyld som gör det att jag känner så?! Sedan tillbaka på internet igen & vara social med folk där.

Jag pratade även med Adam en sväng i mobilen. Han var lite orolig då det var några svarta killar som förföljde honom flera kilometer, så han vart lite rädd. Jag höll honom sällskap i telefonen & sa att jag ringer polisen om dom gör något. Dom förföljde honom ett tag, men när han korsade vägen & svängde av efter ett tag så verkade det som om dom försvann, men lite otäckt då dom förföljt honom i flera kilometer.

Usch...finns så mycket idioter där ute som skulle kunna göra en massa skit. Råna folk, knivskära, skjuta, våldta m.m.

Nej nu vart det en sista promenad med mina hundar & jag som är 2 meter går på upplysta platser, men har ju genom min längd & lite kampsportskunskaper en klar fördel emot att folk inte ska våga mucka gräl. Nej, nu hemma igen & ska då ta & sova, men sms:ade lite med Adam innan jag sov. ZzZZzZzzzz...

2 kommentarer:

  1. Har du erfarenhet att rida in och köra in hästar?

    SvaraRadera
  2. Ja, det har jag haft i många år.

    SvaraRadera