söndag 21 augusti 2011

Ingen som fattar....?? Hur ska jag kunna det då??

Så himla trött på allt...Att gå hos olika så kallade specialister som påstår sig kunna sin sak, men varför har ingen än så länge inte kunnat hitta vad det är för fel på mig??

Jag har gjort dom flesta undersökningar man kan & varför kan man inte få mer stöd i sin ätstörning som enligt specialisten på ätstörningsenheten inte var klassad som en ätstörning.

- Nehe...så att som jag ha dagar när jag inte äter nästan något alls kanske ibland bara någon liten soppa eller varma koppen är inte det en ätstörning, så vet inte fan jag vad som är det?? Är så trött på alla läkare & så kallade specialister som inte kan hitta vad det är för fel med mig.

Mina symptom är ju klara & tydliga: Svårt att äta, men när jag äter, så äter jag oftast jätte mycket, född med ett dåligt immunförsvar & fortsatt vara så genom livet då jag oftast varit sjuk. Bodde nästan dom tre första levnadsåren på sjukhuset pga dåligt immunförsvar. Nu lider jag av huvudvärk, snuvig, feber, deprimerad & nedstämd, stresskänslig, känslig mage & ofta magkatarr, dåliga immunförsvaret så klart & m.m. Men om inte dom vet vad det är dom ska söka efter eller vad det är för fel på mig?? Hur ska jag kunna det då??? Så trött på läkarna inkompetens idag & bristen på engagemang i sina patienter.

Har även gått på antideprissiva mediciner & träffat alla tänkbara terapefter av olika slag, men inget hjälper. Gör bara att jag mår sämre. Jag har även gjort alla möjliga läkarundersökningar, blodprover, kameror & kroppsröntgen som kollat igenom hela kroppen, men inget hittas.

Vad ska jag göra?? Snart orkar jag inte med det här längre...Vill inte behöva vara ledsen, trasig i hela min själ & orolig varje dag för min hälsa, mitt liv & mina älskade djur.

1 kommentar: