måndag 12 september 2011

Mår skit rent utsagt...Vill få vara frisk & lycklig!

Jag hoppas att jag ska få bli frisk & lycklig snart......så trött på att få vara sjuk & gå på en massa läkarbesök hela tiden för att utreda vad det är som är fel för det är tydligt att mitt liv inte är bra.

Så trött på allt i livet. Hatar att INTE veta till fullo vad det ska bli av mitt liv, att vara sjuk hela tiden, bara känna att jag ska sjunka hela tiden & känns som om jag bara vill avsluta det.

Hatar att vara sjuk i en dålig immunesystem, ätstörningar, stress mage, stress utslag i händerna, ångestattacker, gråter så ofta att jag känner mig helt tom och ledsen inuti.

Hatar att inte ha ett arbete & hälsa. Vill bara vara lycklig och få leva livet med hästar, hundar, alpackor, får, höns och andra djur med en fin natur runt omkring utan att ha korkade & störande grannar.

Även trött på att bli behandlad som en dum bimbo & sexobjekt. Jag är fan mer än det & att behandla mig som om jag vorre korkad bara för att jag har utséendet för mig visar ju verkligen brist på mänskligheten intelligens i dagens läge. Nej, fy fan säger jag bara!!

3 kommentarer:

  1. Hej! Känns som lite som jag läser om mig själv när jag läser din blogg. På gott och ont... Du verkar vara en intressant person och jag hoppas verkligen du börjar må bättre snart. Du vet, "efter regn..." osv. Vill inte verka "creepy" men skulle jag kunna få veta vad du har för nick på QX? Bara lite allmänt nyfiken.

    SvaraRadera
  2. Justja. Mitt nick är "rapture.

    SvaraRadera
  3. Kram. Det vänder ska du se. Carina

    SvaraRadera