torsdag 13 oktober 2011

Höst...Vandring, stukade handen & Lucky fyllt år m.m.

Härligt ute med hösten som är här med alla sina färger. Träden som färgas i dom klaraste röda, oranga & gula färger med inslag av brunt. Löven som sakta dalar ner emot marken & täcken den med sina vackra former & färger.

Varit & cyklat med Lia bla & även själv en hel del, varit ute med hundarna på solskenspromenader & njutit av det vackra vädret.

Min kompis Esben skulle jag även träffa i helgen 8-9:e. Han kom somförslag att vi skulle ta & åka till Kilsbergen för att vandra lite. Han hämtade upp mig, en sedan ringde även hans pojkvän & ville följa med, så det skulle bli kul för hade aldrig träffat honom, Mikael heter hans pojkvän. Det visade sig att bli en väldigt trevlig & mysig promenad på ca 1 mil.

Det är riktigt underbar natur där ute & hade aldrig vart där förrut, men åker gärna dit igen & vandrar. Jag fotade en del med, men ska senare när jag mår ännu bättre i handen redigera bilderna.

Ja, jag lyckades ramla & stuka höger handled när vi var på väg tillbaka & märkte inte det först för kände knappt något, men började känna av det när vi var på väg hem till Esben & Mikael som jag skulle äta middag med sedan.

Jag & Esben var på ICA MAXI för att handla med oss lite saker till maten som skulle lagas. Mikael hoppade av hemma först innan för att diska undan lite. Vi drack först lite kaffe när vi kom hem till dom & Mikael vart att ta & laga maten. Det vart att äta spagetti & köttfärssås. Gott gott!!

Vi bestämde oss även att dricka glögg "Dufvenkrooks" senare & bestämde oss även för att spela Yatzy som jag inte spelat på länge, men som är riktigt kul faktiskt. Gick väl sådär för mig. Jag vann ingen av gångerna, men jag fick ganska bra poäng ändå. Hade väldigt kul & skrattade väldigt mycket, tänkte inte så mycket på handen min.

Jag fick sedan skjuts hem av Esben då det regnade ute, men han hade skjutsat hem mig säkert oavsett ändå. Krister skulle även komma till mig så ville komma hem & fixa lite innan han skulle komma. Han skulle bo här 2 nätter för att han skulle kolla på lägenheter. Han fick tag i en lägenhet med så nu har han en egen lägenhet så han kan fortsätta att plugga i Örebro.

När jag kommit hem var handen ganska svullen så fick linda om den & knappra i mig några värktabletter.

Lucky fyllde år Söndagen den 9:e. Hon vart hela 6 år min lilla tjej. GRATTIS...till Lucky & hennes kullsyster Sheena som ägs av min kompis Marie.

Ja jag fick även hem Voltaren smärtstillande salva av Krister som han köpte, plus värktabletter när han var på stan, men självklart betalade jag för det själv. Fått smörja & linda om emellanåt för att det gjort ont & jag behövt duscha, vill inte duscha med lindorna på.

Svullnaden har har gått ner nu i allafall & jag börjar få tillbaka rörelseförmågan i handen, så var ingen svår stukning, men emellanåt gör det jäkligt ont, så får ta det lugnt med handen & känner att det gör ont om jag lyfter saker eller så.

Har blivit att köpa en hel del kul. Bla. en superfin Buddha & sedan även en massa böcker av olika slag: fantasy, skäckdrama, kokböcker, photoböcker & lite annat.

Även varit påbesök hos läkaren & fler ska det bli för att se vad det är som gör att jag mår som jag mår.

Ja, jag har haft det ganska soft fast jag gjorde illa handleden, men mår ganska hyfsat nu faktiskt, vilket känns väldigt skönt. Skönt att ha en period där man ändå mått ganska bra i livet. ♥ ♥

2 kommentarer:

  1. Fina kort. Går det inte att sälja sådana bilder, som posters eller till tidning. Man kanske inte behöver utbildning. kram Carina

    SvaraRadera