måndag 12 december 2011

Dröm...Om vita hästar igen.

Jag vaknar upp tidigt på morgonen...redan vid 07.00 & minns en av dom drömmar jag drömt inatt. För Er som inte vet det, så drömmer man hela nätterna, men sällan folk minns dom.

Jag står i drömmen & tittar ut över ett snötäckt vinterlandskap, först ser jag inget där ute förrutom en gammal hölada i ett litet trädparti den lada jag ville kunna torka hö i från årets skörd på den gård jag vill bo på. Sedan står jag lutad över ett staket & tänker på livet. Vad ska det bli av mitt liv? Vad ska hända i min framtid? Är detta meningen med att jag inte ska ha några hästar som jag drömmer om? Men vad ser mitt öga där ute i hagen där staketet går runt i flera hagar, där kommer 3 st. skimmlar galopperande, så vackra & fina skimmel (vita) Arabiska Fullblods hästar. Är dessa verkligen mina?

Vet inte riktigt varför jag drömmer om dessa hästar, men kan ju inte säga att jag inte gillar dom. Utan dom är snarare helt underbara att vakna till. Jag har ju ibland drömt sanndrömmar förrut & jag hoppas att detta ska bli verkligheten i mitt liv. Jag behöver inte ha 10 st. hästar, men jag har alltid & jag vet inte varför velat & drömt om att ha minst 3 st. hästar. Alla hästar utöver det & dom 3 st. skulle bara vara en ren & sann lycka för mig i livet. Sedan just att dom ska vara skimmlar har inte alltid varit klart, men på senare tid vet jag att skimmlar (vita) hästar är den färg jag tycker är vackrast på hästar.

Hur skulle ni tolka dom?? Vorre kul med kommentarer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar