söndag 4 december 2011

Fredag kväll...Lördag med bla. Per Johan & Söndag bara soft!!

Det vart att kolla på komedifilmerna "Bean. The Ultimate Distaster movie" Som handlar om Mr. Bean är att han blir av en konstig händelse en Konstexpert. & på "License to Wed" Som är en film där ett par ska gifta sig, men för att göra det så vill släktens Präst testa dom om dom är rätt för varandra fast i hemlighet. Var roliga filmer & dessa som gick på TV under kvällen...

men jag fastnade också på Internet samtidigt, men inte med att chata med folk på olika sidor utan att fortsätta kolla på hästar & andra djur som jag verkligen gillar. Ja hur kan man inte älska djur. Djur ger en så mycket oändlig samspel, kärlek & vänskap på ett fantastiskt sätt. Fantastiskt att ha djur för att må bra i själen & kroppen.

Jag har blivit att sitta & kolla på en jätte massa olika sidor från olika "Stuterier" till "Till Salu sidor" för Arabiska Fullblods hästar. Skönhet när den är som Fullständig. Aldrig sett något vackrare djur än denna hästsort. Finns inget annat djur som fått mig att gråta av lycka genom deras fantastiska skönhet.

Kollade även på 3 st. jätte fina filmer på 2 st. Arabiska Fullblods hästar som var TILL SALU: http://www.youtube.com/watch?v=u7mkAl58ago , http://www.youtube.com/watch?v=8Rz-7-nkCTk&feature=endscreen&NR=1 & http://www.youtube.com/watch?v=flYjS-PZwPQ&feature=related Ett ungt stoföl & 2 st ungston, 3 st. riktigt fina hästar.

Men jag vart även att kolla på Får & då olika Allmogeraser som Helsingefår, Värmlandsfår, Gutefår, Gestrikefår, Roslagsfår m.m. För att veta mer om Allmogeraserna så gå in på Föreningen för Svenska allmogefår: http://www.allmogefar.se/

Suttit på Svenska Alpackaföreningen's sida för att läsa om dessa vckra djur ännu mer. Jag blir bara mer & mer kär i dessa djur ju mer jag läser om dom. Har ju även tidigare köpt 4 st. böcker om dessa djur. 2 st. av böckerna var väl sådär, men dom andra 2 st. var jätte bra. För att få lära sig mer om dessa fantastiska djur gå in på: http://www.alpackaforeningen.se/

Efter att ha avslutat att kolla på dom båda filmerna & på internet på djuren, så vart det att försöka att varva ner lite grann, ta en sista tur med hundarna & sedan ta & krypa ner i sängen min. Blir att läsa lite i boken "The Secret" som är en fantastisk bok som kan förändra alla människor som läser denna bok. Jag halvläste den förrut, men ser till att läsa hela boken nu för att få reda på omjag kan göra andra saker i livet för att må bra i livet innan jag får min Psykologiska Utredning i Januari.

LÖRDAG...

Dagen börjar som vanligt med att kliva upp ur sängen för att gå ut med hundarna men inatt hade jag bara sovit 4 1/2 timme inatt. Så blir en väldigt seg & tröttsam idag, men ska ha det kul ändå ska träffa en kompis & sedan annars bara ha en soft dag.

Det var efter att jag vart ute med hundarna kolla på "The Nanny". En Underbar komediserie. Vet inte hur många år den serien har gått på TV, men är en serie som man kan se hur många gånger som helst. Riktigt Rolig!

Satt sedan & kollade min mail på olika ställen som facebook, qruiser, gayromeo, min email på yahoo & alternativ.nu m.fl. sidor. Jag är nog en ganska populär pojke, då jag får väldigt mycket mail. Fast visst ibland kan det vara jobbigt med att komma in på en chatsida & man har typ 30 mail eller mycket mer på varje sida man är på, men kollade lite annat än dom bara...

Det är nu 11 år sedan min Farfar, Uno gick bort i en Hjärtattack. Han gick bort en solig dag när han var ute & gick i solen. Hade varit riktigt dåligt väder i flera dagar, men just denna dag var det fantastiskt väder ute, solen sken & det strålade. Jag & mina syskon & min far var i Sthlm då hos Helena & Elias när dom bodde i Sthlm. Var jobbigt! Ännu jobbigare när fick reda även en dag efter att Peder, min föredetta fästman hade dött i bilolycka.

Det vart att kolla på olika inredningsstilar...& lite vad som är dom senaste inredningstrenderna & så, men även på lite udda inredningsstilar som jag mest gillar. Ett hem där man blandar hej vilt med olika saker, men gärna har 1- 3 st. teman, men så att dom funkar med varandra. Jag gillar ju även mycket blandat från gamla till nya saker i en vild kombination.

Min lunch...vart att dricka Schweppes Coco som är en dricka med kokossmak & sedan vart det min hemlagade Thaikyckling med en massa gott i som: kycklingfilé, palsternacka, ingefära, citrongräs, lime, fisksås, salt, peppar, socker & lite röd chili.

Nu ska jag berätta något som gör mig väldigt förvirrad. Det är nämligen så att 2 st. helt olika killar har väckt mitt intresse. Inte nog med att det är Christian, men även en kille som heter Henrik som jag pratat & träffat.

Christian kände jag dirrekt från början att det fanns något jag drog till hos honom, men hos Henrik har dom känslorna utvecklats från en vänskap som fanns där först.

Ja, allt gör mig oerhört förvirrad & jag undrar om jag verkligen är redo för ett förhållande som det är nu?? Vill inte såra någon av dom, men vet inte hur jag ska framhålla mig till detta. Allt känns bara jätte konstigt!

En sak jag vet dock är att jag måste ta tag i mitt mående & mitt liv, nu kommer jag få utredningen i januari, men hur blir det sedan med utbildning eller jobb??

Var ute med hundarna en sväng innan jag ska iväg en sväng hemifrån för att ha det lite soft & trevligt!

Ska träffa en bekant, Per Johan för att umgås lite & bli bjuden på middag av honom. Vi gick på Kina Muren restaurang. Jag åt en jätte god rätt på Stora räkor, virlök & paprika & Per Johan en 4 små rätter. Han drack lättöl då han skulle köra bil sedan. Jag drack en Japansk öl som heter "Kirin Ishiban". Till Efterrätt vart det friterad banan med vaniljglass. Allt var Gudomligt Gott!!

Vi gick sedan vidare där ifrån till Pitchers Bar & Restaurang där jag drack 3 st. Kilkenny mörka öl. Vart en lättöltill, kaffe, lite tryffelchoklad & en läsk för honom. Sedan var det dags att för mig åka för oss båda, han skjutsade mig förrbi hemma & släppte av mig & åkte sedan vidare.

Vi gav varandra även en varsin liten Julklapp. Jag var ute med hundarna en liten sväng.

Vart att sitta på internet en sväng & kolla på sin mail på dom olika mailsidor jag har. Jag satt även på MSN & chatade med lite olika människor men främst med Christian. Jag berättade hur det var med mina känslor, men förrutom det har jag även pratat med Henrik i mobilen & sa som det var till honom med. Får se om hur jag ska göra med allt. Känns konstigt att ha 2 st. som visar sina känslor för mig. Kanske är fler utan att jag vet om det som är förälskade i mig???

Ja fixa det sista hemma innan jag ska krypa ner i sängen för att sova. Orkade inte duscha, så får ta det på söndag morgon istället efter at jag varit ute med hundarna. Jag pratade med Henerik en stund på kvällen imobilen & sedan vart dett att ta & försöka sova så att man få igen lite sömn som man förlorat när jag sov så dåligt mellan fredag & lördag. Så nu blir det att sova & klockan är typ strax förre 23.00 & jag somnade ganska snabbt efter att jag lagt huvudet på kudden. Zzzz...

SÖNDAG...

Började dagen som vanligt med att gå ut med hundarna & inatt hade jag sovit mycket bättre än natten innan. Vart sedan att ta mig enriktigt ångande varm & skön dusch.

Kollat på TV & datorn. TV:program som "Fab 5", "Pineapple dancestudios", "Keeping up with the Kardashians", "The Girls Next Door" & "Desperate House Wifes". m.fl. program.

Även suttit med bloggen hela dagen med att redigera bilder & skrivit i detta inlägg, så ni förstår säkert att min blogg tar en del tid då för att få den så bra som den är nu.

Suttit på en fantastisk sida, "Kullholen" som föder upp Alpackor, olika sorters Påfåglar, olika sorters fasaner, olika sorters höns, vaktlar, duvor, bin, Långhåriga marsvin & Crystal Red räkor. http://kullholen.se/ Bilder på några av djuren kan ni se nedan.

Jag satt på blocket.se & kollade på djur. På olika hönssorter som Blommehöns, Hedemorahöns, Dvärgkochin, Chabo, Holländska Vithättor, Silkeshöns, Påfågelduvor, Skrattduvor & andra duvor, Myskankor & ankor av andra slag. Även kollat på Highland Cattleboskap, Alpackor, Får av olika raser & Minigrisar.

Vart även att ta & kolla på hästar. Då på mest Islandshästar, Arabiska Fullblodshästar, Amerikansk Miniatyrhästar & British Spotted Pony m.fl.

De stora vandringarna. Amerikansk naturserie från 2010. Avsnitt 1 av 4. Född att flytta. National Geographic berättar om Kaskelotens vandring över oceanerna & deras samspel med varandra med deras ungar & att dom vuxna ska para sig igen. Monarkfjärilens flyttning till vinterskogen i Mexiko för att para sig & sedan tillbaka till Kanada där dom kom från början där lägger sina ägg & sedan dör. Dessutom om stora röda krabbor på Julön som har sin marsch till havet där dom letar efter en parningpartner för att föra livet vidare. Gnuernas & Zebrorna gatlopp förbi krokodilerna med sina ungar & där ca 250.000 djur & uppåt av djur som dör varje år under vandringen genom hetta, farliga krokodilvatten & andra djur som vill ha kött. Även 05/12 i Kunskapskanalen och 08/12 i Kunskapskanalen.

En hel del av kvällen suttit på internet & bla. chatat med Maria A. Bla. om olika saker i livet som försäkringskassan, sjukhet & hästar m.m.

Pratat en sväng med Henrik i mobilen 2 st. gånger. Han vet hur det ligger till & jag gillar honom, men även Christian.

Kollat på "Walking Dead". Zombieserie. Som är en väldigt bra & serie. Riktigt snyggt & bra gjord med sminkningar, handling & allt annat.

RuPaul's Drag Race. Amerikansk dragshow tävling. För Dragshowartister som drömmer & vill göra sig ett kännt namn & vinna denna tävling. Självklart får dom visa upp sina talanger & får göra en massa uppgifter som att sy, styla, vara med i reklamfilmer, filmer & en massa annat kul & galet.

I detta avsnitt är det bara 3 st. kvar & Finalen är idag, så sista avsnittet för denna säsong. Manila Luzon, Raja & Alexia Mateo. Dom utmaningar dom får idag är att vara Grekiska Gudinnor & vara med i RuPaul's nya musikvideo "Champion". Dom ska posa på podiums & dansa. Fick öve en hel del med dans & poséläraren. Dom ska även lära sig att posa med en väldigt snygg & nästan naken kille. Här kan det gå het till! Dom får sedan äta middag med RuPaul & prata med RuPaul på tu man hand. Träffa domarna sedan & visa upp sina snygga kreaktioner. Alexis Mateo vart 3:a. Manila & Raja får nu läppsynka & mimma till låten "Champion". Så 2:a vart Manila Luzon.

Vinnare...vart Raja som jag förrutspått. Han heter egentligen "Sutan Amrull" & han är även modell, stylist/sminkör åt supermodeller & bloggare m.m. förrut Dragstar Drottning. Hans blogg: http://fyeahraja.tumblr.com/

RuPaul's video "Champion": http://www.youtube.com/watch?v=TO4cHqCuMzY

Jag är väldigt, väldigt trött & det blir att ta & sova snart, ska fixa det sista här som att släcka ner överallt i lägenheten, stänga av TV & datorn. Ska bli skönt att ta & krypa ner i sängen min då jag är väldigt trött & seg. Förkylningen gör det verkligen inte bättre hellre & inte ont i halsen heller som jag har nu. Jag hade en förkylning, vart av med den & så fick jag en ny nu igen. Det är riktigt irriterande att behöva vara lättmottaglig emot förkylningar & andra infektioner pga mitt svaga immunsystem, men nog om det för nu blir det att sova. Zzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar