söndag 18 december 2011

Fredag, Lördag, Söndag...Tingeling fyller år & Christian varit på besök.

Fredag...En soft dag & jag ska få besök i helgen av en kille jag gillar, Christian. Jag började dagen med att gå ut med hundarna & kom sedan att ta & ta mig ett kryddigt te med bla apelsin & stjärnanis, kanel & annat gott till att dricka till frukost.

Det är heller ingen vanlig dag idag för det är min lilla Hund Tingeling's Födelsedag idag. Hon börjar bli en stor tjej & fyller hela 1 år idag. Hon fick bla leverpastej & ett stort tuggben att tugga på idag. Lucky fick ett med för vill ju inte att någon av dom ska vara utan det den andra fick på sin födelsedag. För är det något mina hundar är så är det matvrak & vill ha samma saker. För att kolla lite mer vad jag skrev om hennes födelsedag, kolla på: http://j-naken-sanning.blogspot.com/2011/12/tingelings-fodelsedag.html

Jag har mest blivit att sitta på nätet & kolla på olika chatsidor som Qruiser (QX), Facebook, gayromeo, alternativ.nu, emailen & lite annat nödvändigt ont. Har även försökt att städa lite innan Christian skulle komma, men var svårt då jag fastnade framför datorn min nästan helt.

Jag fastnade dock mest på hemnet.se för att kolla på olika hus & för att driva på tiden innan Christian ska ta & komma vid 16.48. Ska då gå & möta honom på Tågstationen. Detta hus eller snarare gård är jag helt kär i. Skulle oerhört gärna vilja ha detta hem. 4 ha. Skulle vara perfekt för mig, några hundar, en flock var av några olika rashönssorter, några hästar & en flock alpackor.

Skulle bygga en badtunna nere vid vattnet, bastu & sånt finns redan där på gården & ja det mesta finns där redan som jag drömmer om. Är dock väldigt mycket furu, så pensel & färg skulle garanterat inköpas.

Tiden går & jag gå in till stan för att möta Christian vid tåget 16.48. Satt & väntade på honom & på Tågstationen träffar jag på Andreas som jag på Kävesta Folkhögskola med, så vi pratade en stund & det visar sig att han går kursen Jobbpunktväst Örebro som jag gjorde förrut. Vilket var lustigt & kul, men något som är ännu roligare & lustigt är att jag fick ett Julkort av Birgitta & Elmer som var mina handledare där för några dagara sedan.

Var jätte trevligt att äntligen få träffa Christian för första gången. Vi bestämde oss för att gå vägen hemåt till mig.

Var skönt att ta en promenad tillsammans, prata om lite allt möjligt för att vi ska ta det lugnt under fredagskvällen & sedan på lördag in till stan. Ja väl hemma hos mig blir det första att gå ut med hundarna tillsammans & pratar ännu mer under tiden.

Jag & hundarna fick några fina presenter. Åt hundarna hade han köpt 2 st. jätte fina stickade tröjor & åt mig hade han köpt blåpressat glasljusstakar, rött pressat glas till ett hjärta, 2 st. olika tesoter & röd liten Kinesisk Buddha. Jätte gulligt av han & väldigt fina presenter.

Det kom att bli en kväll där vi bara satt & pratade hela kvällen innan vi båda slocknade helt slut båda två. ZZzzzZzzzz...

Jag kom dock inte att sova så bra då Christian snarkade en hel del då han var förkyld & ena katten, Nala löper. Jippi! Men jag ska ändå se till att ha kul i helgen.

Lördag...Ska bli en dag med att gå mycket. Jag var ut med hundarna vid 07.00 & fick sedan sova någon timme efter det. Vi ska komma att gå ut med hundarna innan vi går in till stan för att jag ska visa lite av Örebro Centrum & vi ska gå i lite olika affärer & kanske ta en liten shoppingtur med.

Vi ska komma att gå in till stan för att gå i olika affärer: Myrorna, Bra & Begagnat, förrbi Slottet, Lagerhaus, Entré, men kände att jag inte orkade att gå in där då det var alldeles för mycket folk som Julshoppade där, så jag vände i dörren & vi skulle gå tillbaka senare då vi skulle ta & ta & äta en bit mat & sedan efter det fortsätta gå i affärer.

Vi gick till SAIGON för att äta. Christian glad i hågen & han vart att äta friterade räkor & jag vart att äta biff sechuan. Christian ville bjuda mig, så då fick han göra det. Han betalade även för en bok på Myrorna som jag ville ha för 20 kr. Har inte fått mina pengar än från Försörjningsstöd.

Vi var in på Korthuset där Christian köpte ett fint ljus som det stod om Morfar & en dikt. Hans morfar har dött & han ville köpa det för att ställa det vid hans foto så att dom kan tända det till minne av honom.

Vi gick sedan vidare till AQ. Den andliga & alternativa butiken där vi vart hjärtligt välkomna av ägarinnan. Jag & Christian kollar igenom butiken & kollade på lite olika saker, men mest i andliga böcker då han hört en del ljud hemma som inte kunde förklaras. Han kanske har haft besök av sin morfars ande & är inget jag tycker är konstigt.

Ni där ute kanske tycker detta är konstigt, men jag håller själv på med olika alternativa saker inom andevärlden & tror på skyddsandar, reinkarnation, olika chakran, buddism, meditation, komma i trans m.m. Ja det finns mycket där ute att upptäcka som jag tror att dom flesta människor har tappat bort från sig själva. Eller tappat misstro på det som inte kan förklaras finns inte, men det tror inte jag på. Finns mycket som inte kan förklaras som finns ändå.

Vi gick sedan vidare till Vågen Gallerian där vi var in på Gallerix, Åhlens där jag såg Sex and the City DVD-boxen på hela serien som jag vill ha. Var nere nu i 699 kr. från 899 kr. men men får väl kanske köpa den själv sedan. & Home, sedan vidare till Laura's House där jag ville visa en antilopväska som dom hade, men den hade dom redan sålt. Supersnygg. Det hade börjat att regna lite ute vilket var lite jobbigt. Vi gick upp sedan till Inredningsbutiken & Livsstilsbutiken Entré & köpte där te & chokladpraliner. Han köpte te han skulle ha hem & köpte 2 st. tesorter till mig. Väldigt snällt & gulligt av han. Jag fick ett Polkagriste & ett Glöggte. Där ifrån sedan var vi inne en liten stund på Panduro & sedan även en liten stund på Indiska.

Vi ska snart ta & gå hemåt för att gå hem till hundarna, men först, så gick vi till Willy:s för att köpa hem lite saker som kattsand, kattmat, men även lite annat till oss båda & middagsmat. Jag betalde en del, men han betalade det mesta & sa att han ville göra det fast jag sa att jag ville betala mer, men han proppsade på att få betala det mesta. Han köpte även saker han absolut inte behövde köpa som balsam som exempel till mig.

Kramp i armar & ben efter att ha burit hem allt, men efter det ut en sväng med hundarna mina & efter det ställde jag mig för att laga mat, medans Christian var snäll & diskade åt mig.

Jag gjorde spagetti att äta & med en helt egenkomponerad köttfärssås med blandfärs, gul lök, purjolök, vitlök, citrongräs, Dolmino tomatsås, grädde, salt, peppar & lite whiskeysenap. Vart väldigt gott & mysigt tillsammans & till det vart det att dricka Julmust. Vi satt vi köksbordet & hade det soft & pratade lite & funderade på om vi skulle se någon film?!

Gick en romantisk komedi på TV. "The Wedding Planner" som är en komedi om en bröllopsplanerare som blir räddad av en man som går på en date med, men som sig sedan visar sig vara en av hennes kunders färstman. Ja, kunde det bli mer komplicerat & vad ska hon göra för att få honom att förstå att det han gjorde emot henne & hans blivande fru var fel?

Vart även att vi åt chips: grillchips & lättsaltade chips, drack Julmust. Bara softade & hade det mysigt. Var väldigt trevligt att bara sitta i soffan & prata om olika saker i livet. Några som har fallit för Christian är Tingeling & Jinx som båda vart helt galna i Christian & gärna ville ligga i hans knä eller på han hela tiden. Ja, han är ju en snäll kille, så förstår att dom gillar honom & han älskar djur med jätte mycket med, så det är ju bra.

Här ser ni Jinx & Tingeling som ligger omslingrande runt varandra i på mig & han i soffan. Sötnosarna brukar inte ligga, så här omslingrade om varandra & på varandra, men båda bara låg där & myste tillsammans. Fast på senaste tiden blir det mer & mer at dom sover tillsammans båda hundarna & katterna.

Det vart sedan att sova ganska tidigt då jag höll på att somna i soffan flera gånger så det vart att sova tidigt inatt. ZzzZzzzz...

Söndag...Det snöar ute & jag tror att det kommer att kommer att komma ännu mer snö innan Jul. Jag hoppas nu bara att det får ligga kvar. Fast, huvudsaken är att det är snö i Dalarna när jag ska fira min Jul där med en del släkt hos pappa. Vi ska bara ta det lugnt idag & softa innan Christian ska åka hem ikväll. Blir mest att softa framför TV:n med olika serier & Filmer.

Vart bla att kolla på Auktionsserien "Bukowskis", sedan en mysig filmsom heter "Stealing Christmas"En ganska gullig & mysig film som faktiskt säger att man kan förlåta mycket, t.o.m. att någon ångrar att han tänkte råna den lilla stadens bank. 2 st. avsnitt av "Keeping up with the Kardashians", "Holiday in Handcuffs" Som handlar om en tjej som gör något desperate & kidnappar en av sina kunder på den restaurangen hon fått sparken ifrån precis. Han hade svimmat av på isen & hon ville inte lämna honom & tar honom hem till sin släkt. Hon drömmer om att få måla & kunna leva på sin konst. Ja sedan visar det sig att familjen har massa hemligheter för varandra. Ja lite lustig story, men väldigt gullig & romantisk & den fick mig t.o.m. att gråta lite. "Antiques Roadshow" Antik & Auktionsprogram från USA. m.m.

Som sagt vart en väldigt lugn dag & bara umgås lite tillsammans & softa. Innan han ska åka hem vill jag ju fylla honom med lite mat, så vi åt upp av resterna av köttfärsen som jag kryddade om lite & jag kokade även upp lite pasta för att äta till.

Känns jobbigt att han ska åka hem då vi haft det så mysigt & trevligt tillsammans. Jag vet inte varför men jag blir alltid ledsen, när någon jag tycker om ska åka hem & då spelar det ingen roll om det är en kille, vänner, släkt eller så. Jag blir alltid sentimental för vet ju inte när jag träffar dom nästa gång. Han är verkligen en underbar kille & detta gör inte mitt val lättare. Varför kan man bli förälskad & intresserad av 2 st. killar samtidigt. Dom är fullt medvetna om varandra & det finns öppet att läsa om det här också.

Jag & hundarna följde honom en bit på vägen in till stan då han skulle gå in till stan & tågstationen, men inte hela vägen då jag var så trött & hundarna frös lite.

Väl hemma igen vart det att sätta sig & kolla på TV & försöka få upp lite värme igen. Kokade upp lite Hjortronglögg för att få upp värmen & gotta mig i något riktigt gott. Jag älskar Hjortron & jag fastnade framför TV:n med att kolla på "Hestons Feast". "Titanic" Edvardiansk middag. Detta matlagningsprogram är inte vad jag skulle kalla vanligt eller vad sägs om bla det som serverades under kvällen: Currykulor i marång & flytande kväve. Kall köttrulle i bröd. Kamelburgare & flytande berget som ni kan se ovan. Alltså han gör helgalna maträtter som gästerna verkligen älskar & skulle vara väldigt häftigt att få smaka hans mat någon gång.

Det vart att sitta med detta inlägg hela resten av kvällen påinternet & bloggen även om jag även kommer att få sitta & skriva en hel del på måndagen av detta med. Ja sedan kollade jag min emails & sånt som jag inte gjort på hela helgen & det var en hel del mail kan jag säga & saker som folk kommenterat på bla. facebook. Ja en hel del saker.

Vart att småkolla lite på "BridgetJones's Diary" Som är en komedi som utspelar sig i England. Handlar om en ganska "normal" tjej som tänker alldeles för mycket, pratar dock alldeles för snabbt utan att tänka, dricker, röker & ja ni kan ju se den själva för att förstå mer.

Jag sms:ade med Christian, men ville även prata med Henrik. Ja han ringde upp mig & vi satt & pratade en hel del. Det har visat sig att båda har väldigt starka känslor för mig & jag vet inte hur jag ska göra?? Jag vet dock att någon av dom kommer att bli oerhört sårad. Varför blir det så här?? Varför blir jag intresserad av 2 st. killar jätte gulliga, snälla & söta samtidigt för??

Fick en del att fundera & fastnade sedan framför datorn för att fixa bloggen & kollade samtidigt på denna komedi, " Addicted to Love" Handlar om 2 st. personer som vill hämnas på sina ex & den ena vill ha sitt ex tillbaka. Ja allt är en helgalen blandning av komik, förföljelse, besatthet, galenskap & ja ren elakheter.

Nej, klockan är närmare 01.00 & jag måste ta & sova nu för att få igen lite sömn. ZzzZzzzzz...

3 kommentarer:

  1. Hej Jonas!
    Först och främst vill jag säga vilken grym blogg fin, och vacker. Läste att du sitter i en fruktansvärd sits, kärleken är inte lätt ibland, Jobbigt att du har känslor för båda två, Vad är det du söker hos en kille hur ska han vara? Är det något som Christian har som du söker efter? Eller är det något som Hendrik har? Låter som att den där Christian låter som en toppen kille, låter som att du Jonas skulle vara kär i honom, dina beskrivningar om honom får mig att uppleva att du är kär. Allt som ni gjort som du beskriver låter väldigt mysigt och romantiskt, säg mig är det Christian han på bilden där vid maten??
    Damn Han ser ut och vara hur söt och gullig som helst ju, Om inte du vill ha honom så skulle jag ha honom, Han ser ut och vara en utmärkt kille ju. Vad är det som är så skräckslaget om du skulle välja honom, vad är det negativa med honom???

    Det ända du kan göra pojk är att lyssna på dig själv, sök efter det positiva.
    Vad är det i Christian som gör att du vill ha honom
    Vad är det i Hendrik som gör att du vill ha honom
    Välj rätt, var inte rädd men STRESSA inte fram nått utan låt det ta i din takt,
    Förstår att det känns jätte jobbigt och tufft men var inte rädd utan bestäm själv lyssna till ditt hjärta, lyssna på dina Indre känslor, vad har du och förlora?
    Tänk igenom vad som är nackdel och fördela med dessa två gossar
    Vem av dom två kommer du bäst överrens med?
    Vilka av dem två är det som känns bäst med?
    Vem av dom två har du mest kontakt med?

    Jag vet hur du känner har varit i samma sitts och jag förstår din frustation, och gör rätt för dig bestäm själv och låt ingen annan bestämma. Ditt val är ditt och ingen annans Lycka till och hoppas att det kommer gå bra och att du hittar den rätta killen av dessa två. Följ ditt hjärta för det vet svaret.

    SvaraRadera
  2. Ja tack! Dina ord har fått mig att fundera en hel del, men som sagt det får komma som det kommer.

    MVH...Jonas

    SvaraRadera
  3. beter du dig fortfarande lika knäppt???

    SvaraRadera