onsdag 28 december 2011

Onsdag & en heldag med blogginlägget om Julen & resten TV/Datorn.

Jag skrev om Julhelgen i Dalarna hela dagen & fixade med att lägga in alla bilder här med idag, så det har tagit typ mer än halva dagen. http://j-naken-sanning.blogspot.com/2011/12/julhelgen-i-dalarna-mellandags-rea-mm.html

Ja, jag vart att sitta på datorn hela dagen för att fixa med detta & sedan suttit & chatat med folk på nätet & mobilen har gått varm hela dagen.

Kom att minnas att jag Saknade en del med Kiruna & det var all snö & den vackra Kiruna kyrka. Visst kan jag sakna mitt ex Magnus med som bor där uppe, men livet tar en ju vidare även om jag alltid kommer att älska honom.

Förrutom att sitta på nätet & datorn har jag kollat på lite TV. Det vart att bla. att kolla på "Border Security Australia's front line". m.fl. olika program.

Min mobil har verkligen gått kanonvarm hela dagen verkligen. Folk har varit som galna på att få tag i mig under dagen. Flera stycken människor som verkligen velat prata. Jag har pratar med bla. kompisen Camilo som var på väg hem från stan, sedan Henrik flera gånger under dagen då hans hund Hugo blivit kasterad idag & ville prata lite om det & annat & senChristian som var på väg hem från jobbet & sedan efter att han ätit. m.fl. under dagen. Ja & med några av dom vart det flera samtala med på en dag.

"The in-laws". Amerikansk komedi från 2003. Jerry Peyser är en fotspecialist som lever ett tillbakadraget liv tills hans dotter tillkännager att hon ska gifta sig, med en schysst kille, som är en advokat, men något killen inte berättat är att hans far är en helgalen CIA-agent som utreder ett livsfarligt fall undercover & drar lyckas oturligt dra in dom alla i fallet. I rollerna: Michael Douglas, Vladimir Radian, Robin Tunney, Albert Brooks, Ryan Reynolds & Lindsay Sloane m.fl.

Nej, efter denna film vart det att ta & sova. ZZZZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar