söndag 29 januari 2012

Lördag..Lugn & en liten tur på Hindersmässan.

Lördag...Började dagen med att gå ut med hundarna på en liten promenad, men sedan har jag hela förmiddagen varit inne på bloggen & fixat med en del bilder & text till det blogginlägg jag ska lägga in i eftermiddag för torsdagen & fredagen.

Jag mår lite bättre i halsen, men inte 100 procent än. Jag ska ta & åka upp med bussen på stan & gå på Hindersmässan en liten sväng. Så jag åker bussen upp på stan & möter upp Krister somjag ska gå en sväng med. Vi gick först in på Indiska, var sedan & hämtat ut pengar, bla. pengar till Krister som han köpt medicin & sånt för till mig. Sen gå på Hindersmässan ett tag. Hindersmässan är en typ av marknad där dom säljer en massa olika saker bla. marknadsgodis, korvar, kött, tunnbröd, samiskt bröd, smycken, hantverk, sylt, honung & en massa andra saker. Efter det Myrorna & sedan lite med på Hindersmässan lite mer, Röda Korset & sedan hemåt till mig efter att vi ätit en varsin french hotdog.

Jag köpte en Enrisrökt lammfiol, hjortkorv, vildsvinskorv, torkat renkött, vitlökssalami (korv), ört & vitlökssalami (korv) & marknadsnougat på Hindersmässan & på Myrorna köpte jag boken & ett halsband jag ska klippa sönder & använda stenarna till andra saker jag ska skapa.

Väl hemma vart det att ta lite mer medicin då min hals var lite jobbig just nu. Jag har sedan ätit lite av den jätte goda hjortkorven & druckit lite Portello. Krister gick en lång tur med hundarna för att dom skulle få sig en långtur & jag skulle vila en stund.

Suttit på nätet på bla. facebook, qruiser, gayromeo, MSN, alternativ.nu m.m. Skrivit med en massa trevligt folk & sedan även för jag läst & skrivit om en hel del kul saker. Jag har även skrivit klart det blogginlägg som jag la in om torsdagen & fredagen.

Kollat lite på "The Big bang theory". En rolig Amerikansk komediserie. Det här är verkligen en serie som får en att skratta jätte mycket med deras rena galenskaper, helt galna talspråk & geniala & galna upptåg.

Mer internet & som qruiser & MSN mest för att chata lite med trevliga nya människor, men främst med vänner & bekanta. Ja, höra lite hur folk & fä har det. Hehehehe...Ja nu ska det snart bli dax att sova med så sista turen med hundarna innan jag ska sova. ZzZzZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar