tisdag 31 januari 2012

Söndag...Data & TV dag...Måndag...Hus, Djur & TV-kväll.

Jag önskar verkligen ibland att man var en fågel...som kunde flyga högt & fritt utan att behöva ta alla ansvar, ångestfyllda beslut & verkligen bara rå om sig själv. Inte var i denna själviska & materialistiska värld som vi lever i.

Söndag...& jag tar det väldigt lugnt. Sitter med blogginlägget & skriver för mina bloggläsare att läsa. Jag kommer även att sitta en hel del mer på nätet idg då jag kommer att sitta i stort sett nästan hela dagen på qruiser, facebook & MSN m.m.

Ätit en brunch av lammfiol, vitlökssalami, vildsvinskorv & getost. Sedan druckit mangojuice till det

Sett filmen..."Carolina Moon". Amerikansk dramathriller från 2007. Vänskap till döds. Tory hade vänskapen med grannflickan Hope som enda ljuspunkt i tillvaron. Ända tills Hope hittades mördad. Som vuxen återvänder Tory till hemstaden. När ytterligare mord begås går det upp för henne att Hopes mördare finns i närheten. I rollerna: Oliver Hudson, Claire Forlani, Jacqueline Bisset. Regi: Stephen Tolkin.

Internet...Ligger i soffan min & chatar med lite olika människor på olika sidor på nätet. Ja bara är & har det trevligt med folk på nätet. Får se när även min nedrans hosta & halsont ska släppa ordentligt, så att jag orkar att umgås med folk igen.

"Copycat singers". Svensk underhållning & tävlingsprogram från 2012. Säsong 1. Avsnitt 8 av 8. Shirley Clamp är känd av nästan varje svensk. Men hur många känner egentligen igen hennes röst?

Mer internet under tiden som jag kollar på TV. Jag är ju en sån människa som gör flera saker samtidigt hela tiden, tittar på TV, datorn, läser & tex. bildregidering m.m. samtidigt & sån har jag alltid varit hela livet.

"Confession of a Shopaholic". Amerikansk romantisk komedi från 2009. En shopaholics bekännelser. Becky Bloomwoods högsta önskan är att arbeta på en modetidning. Hon får jobb som ekonomiskribent och ser sin chans att få in en fot i branschen. Det blir dock inte riktigt som hon tänkt sig. Hennes spalt blir en succé och hon blir kär i sin chef. I rollerna: Isla Fisher, Hugh Dancy, Joan Cusack, John Goodman, John Lithgow. Regi: P.J. Hogan.

Ytterligare ännu mer lite internet....sedan sova gott i sängen min. ZzZzZzzz...

Måndag...Känns som om hela mitt liv är helt kaotiskt. Jag vill bara få rättsida på mitt liv för en gång skull. Så trött på att llt i livet verkligen är helt upp & neråt. Ja, som en ren berg & dalbana hela tiden. När ska det lugna sig i livet & när ska jag få en stabilitet??

Sitter på facebook & qruiser, men orkar inte blogga idag. Utan kommer istället att sitta på olika hemsidor för att kolla olika saker som jag vet att gör min dg lite bättre & en vision om vad min drömmar & innersta tankar är för något. Ja saker jag hoppas få i framtiden & få eftersträva att få.

Jag har suttit på blocket.se kollat på en massa olika Gårdar Till Salu, men även på olika djur. Här på olika hönssorter som Silkeshöns, Orusthöns, Dvärgkochin, Holländsk vithätta m.m., Myskankor, Alpackor, Afrikanska Pygmé igelkottar, Illrar, Minigrisar, Lamor, Duvor, Linderödssvin, Highlands boskap m.m.

Lite av dom höns jag kollde på kan ni se här: Orusthöns, Holländsk Vithätta & Silkeshöns.

Kollade's även på Ankor, då främst på den vackra sorten Myskankor med sina härligt vita, svarta & blåa fjäderskrudar & med sina vackert röda ansikten.

Man kan ju inte gå in på blocket utan att kolla omdet finns Alpackor Till Salu. Jag verkligen älskar dessa djur & skulle oerhört gärna vilja ha en egen lite flock av dessa vackra djur.

Kollade på djur i alla möjliga storlekar. Här en mindre typ av sällskapdjur. Afrikanska Pygmé Igelkottar.

Kollade även på en massa andra djur som Illrar, Minigrisar, Lamor, Duvor & fler av djuren kan ni se på nedan som jag kollade på.

Linderödssvin som är en grissort jag funderat mycket på om man skulle ha grisar.Om jag skulle vilja ha nötboskap så skulle jag gärna vilja ha Highland Cattleboskap som ni kan se nedan.

Jag kollade även på hästar...på blocket.se. Islandshästar, Halvblod, Blandrashästar & Arabiska Fullblod m.m.

Även kollat på hästar på hastnet.se. På Arabiska Fullblod, Halvblod, P.R.E., Lusitano & Andalusier m.m.

Pratat med farmor en stund, hon måste prata med pappa att han skulle hjälpa mig med en sak som han lovade att fixa åt mig. Även att min farmor fyller år på onsdag. Hon blir 80 år. Efter det vart det att ta & kolla min yahoo email. Även kollat tagged & facebook en sväng.

Har försökt att äta idag, men får inte behålla något. Avskyr att vara sjuk & må illa av allt jag sätter i mig, så får dricka massa vätska istället.

Kolla lite på TV. "The Mentalist". En kriminalserie i ett riktigt gåtfullt & spännande anda.

"Hustoppen". Svenskt livsstilsprogram från 2012. Säsong 1. Avsnitt 2. I tio veckor kuskar Jannika Hernelius och Andreas Forsberg land och rike runt i en gräddvit gammal Volvo P-1800 för att syna tjugo av Sveriges mest spännande hus i sömmarna. De som besökt huset har liknat det vid en sköldpadda, en noshörning eller en elefant i trä. Men för arkitekten Boris, som ritat huset, var tanken att skapa en fjäril. Sedan besöker dom en gammal skola i Skåne på Österlen på 500 kvm som byggts om till en bostad för en äldre kvinna, Anne Nilsson som är glaskonstnär. Alltid roligt att se hur andra människor bor. Ännu roligare när det är lite speciellt & eget. Passar mig perfekt, jag som är lite nyfiken av mig! Juryn består av arkitekten Gert Wingårdh, formgivaren/arkitekten Thomas Sandell och inredningsarkitekten Carouschka Streijffert.

Om programledarna

Jannika Hernelius, 33 år, är inredningsarkitekt, scenograf & stylist & har tidigare setts i inredningsprogram på såväl TV3 som Kanal 5.

Andreas Forsberg, 35, är arkitekt & vann så sent som i höstas tidskriften Arkitekturs Debutpris för en roströd kubformad byggnad uppförd på Gotland.

Hustoppens jury

Gert Wingårdh är en av Sveriges mest hyllade arkitekter & har vunnit otaliga priser, bland annat för den nya svenska ambassaden i Washington.

Carouschka Streijffert är en av Sveriges mest kända och rutinerade inredningsarkitekter och har synts i inredningsprogram som Från koja till slott & Roomservice.

Thomas Sandell är arkitekt och formgivare & har ritat såväl Stockholmsbörsen som möbelserier för IKEA.

Satt lite på nätet mer, sedan en skön varmdusch & sedan ta & sova gott. ZzzzzzZzZZz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar