lördag 28 januari 2012

Torsdag...Läkarbesök, nya mediciner m.m. Fredag...TV & Filmdag!

Torsdag...Lugn morgon, men min hals är helt fucked up, så får fundera på omag ska ringa en läkare eller inte för att kolla upp min hals & hostan jag har.

Bloggat...& suttit på nätet en del under dagen. Ringde till Vårdcentralen på förmiddagen för vill inte hosta så här mera & jag kommer att få komma redan idag vid 13.30. Även varit in på facebook, min email på yahoo & qruiser m.m. Man måste ju hålla sig lite uppdaterad vad som händer i mina vänners liv, även om jag mest bara skriver om mitt liv just nu.

Måste se till att äta så har ätit en kycklingrulle jag köpte på lokala pizzerian förrut. Äter heölt min kycklingrulle kall. Så mycket godare!

Ska till Vårdcentralen för att träffa en läkare & där visade sig att jag har en Luftrörsinfektion, så har fått antibiotikatabletter & en starkare hostmedicin. Fast dom drog ut på tiden, fick även ta blodprover & febern.

Efter att jag varit hos läkaren på Vårdcentralen vart det att ta bussen en liten sväng upp på stan för att gå på Apoteket. Detta för att hämta min medicin som läkaren skrivit ut. Den bestod av Antibiotika tabletter & en starkare hostmedicin som var på receptet den med. Snacka om en chock sedan att medicinen kostade 279 kr, men det får jag väl ta, kan få tillbaka pengar för det senare.

Jag fick ta 2 st. Antibiotikatabletter dirrekt, sedan ska jag ta 1 st. tablett per dag tills paketet är slut. Hostmedicinien ska tas ca 3 st. gånger per dag. Innan jag åker hem & ska vila mig, så ska jag förrbi Myrorna en sväng & där hittade jag på dessa böcker ni kan se ovan. En vacker foto & historiebok & en bok om Gladiatorer, alltså inte om filmen, utan om gladiatorer.

Alltså allt blir ju kalabalik i denna stan när bussarna inte kan åka där dom ska pga Hindersmässan som är i stan nu & det var helt hysteriskt på busshållsplatsen & inga bussar gick där ifrån dom skulle gå. Ja, en buss som jag skulle åka med kom inte ens dit & ja det var kalabalik verkligen där, men fick vänta på nästa buss, så fick åka med den istället.

Jag var en sväng på ICA för att köpa hem lite laktosfritt smör, glögg, julmust, portadello & lite annat. Glöggen & Julmusten sålde dom ut billigt! Riktigt trött efter ha varit på stan efter den lilla svängen. Mådde t.o.m. illa när jag kom hem, så vart att bara ta det lugnt hemma i soffan, dricka lite Julmust som lenar i halsen min.

Tagit det väldigt lugnt hemma, läser lite inredningstidningar...kollar facebook lite, dricker guavajuice & tar det lugnt & skönt i soffan min.

Sedan även på Alternativ.nu där jag älskar att kolla på en massa roliga ämnen. Höns, Kalkoner, Får, alpackor, Hö & Spannmålshantering, Svamp & bärhantering & mycket annat.

Sedan på min Email. Brukar inte skriva, så mycket om resten av min familj, men skrivit lite mail med min syster som bor i England. Skrivit ett idag bla. som jag tror får en hel del rättsida varför jag har varit som jag är den senaste tiden. Ska mest resten av kvällen kolla på serier på TV.

"Once upon a time". Säsong 1, Avsnitt 3 Mary Margaret blir överväldigad när hon upptäcker vad som händer när hon läser för John Doe på sjukhuset. I sagovärlden möts Snövit och Drömprinsen för första gången.

"Revenge". Amerikansk dramaserie från 2011. Säsong 1. Avsnitt 3 av 24. En ny bundsförvant, Nolan, hjälper Emily att ta revansch på den åklagare som dömde hennes far. Victoria sörjer i hemlighet förlusten av sin enda sanna kärlek, & planerar samtidigt att bekräfta sina misstankar om Emilys bakgrund. I rollerna: Emily VanCamp, Madeleine Stowe, Gabriel Mann, Henry Czerny, Ashley Madekwe .m.fl.

Folk från serien Revenge, från vänster: Ashley Madekwe, Nick Wechsler, Connor Paolo, Gabriel Mann, Emily VanCamp, Christa B. Allen, Madeleine Stowe, Josh Bowman & Henry Czerny.

Kollar lite mer facebook sedan tid att lägga sig, mina ögon går i kors & halsen min gör ont. ZzZzZzzZ...

Fredag...Känner mig hyfsat pigg i huvudet, men sådär i kroppen. Måste vila för min nedrans hals & hosta. Ja en luftrörsinfektion är inte att leka med då det kan utvecklas till en lunginflammation om man inte tar det lugnt & inte utsätter sig för massa onödig kyla & stress.

Sitter lite på datorn & kollar mail på facebook, alternativ.nu & yahoo m.m. Skönt att kunna hålla kontakt med sina vänner över nätet, när man själv knappt kan prata pga sin rossliga röst & doktorn sagt åt en att ta & vila rösten så mycket som möjligt. Så ni som vill nå mig får skriva på facebook eller på sms.

Till frukosten min vart det att jag ätit 2 st. bananer. Gott & nyttig. Innehåller en massa antioxodanter som även hjälper till så att jag ska bli frisk. Ska kolla lite film under dagen...

Kollat på lite filmen "Touch of Pink". Filmen illustrera en hejdlös krock mellan kulturer, värderingar & sexualitet. Alim verkar ha en fantastisk karriär, en snygg pojkvän "Giles", en karriär inom filmbranschen & en personlig rådgivare i from av Cary Grants ande. Eftersom Alim bor tusentals mil från sin mor Nuru & hans släkr i Toronto. Han kan därför hålla sin livsstil hemlig för släkten. När hans konservativa mor so är Muslim från 3:e världen vill komma på besök, så måste saker gömmas & undanhållas. Hon kommer dit i ett syfte för att dra med sin son på ett gigantiskt bröllop & para ihop honom med en "trevlig flicka"- blir VCary Grants ande plötsligt oumbärlig.

Måste äta någonting...så vart att jag ätit några mackor...med smör, dillkaviar & riven pepparrot. äremot förkylningen. & kollat på nätet en sväng snabbt på facebook & qruiser & tar mig sedan en varmdusch innan jag sedan ska se ytterligare en till film.

Kollar på "Beautiful thing". En dramakomedi film. Den är ganska mysiga, men ändå väldigt tragiska, romantiska filmen med första kärleken, komma ut för sina föräldrar & misshandel m.m. Handlar om bla Jamie & Steven som blir kära, men även deras föräldrar, grannar & skolkompisar m.m.

Internet...MSN, Qruiser, Facebook & lite annat innan jag ska ta & kolla på lite annat som jag vill se på TV bla. detta galna program ni kan se nedan som man gott kan skratta en hel del åt folk som slår sig.

Kollade på premiären av "Winter Wipeout". Detta program är en av få som jag gillar att folk slår sig. För gillar inte sån humor annars där folk verkligen slår sig,men här ger man ju sig in i leken själv, så dår får man ju skylla sig själv.

Kolla på serien "The Mentalist" som är en bra kriminalserie med lite ja klurigt & finurligt tänkande bakom. Heltt oväntade händelser & förutsättningar. Superbra rent utsagt.

Mer internet. Fastnade att tjata med en jätte trevlig kille på Qruiser, som jag hade väldigt mycket gemensamt visade det sig med livet om hur det varit svårt, att man blivit utsatt för skit i livet m.m. saker. Var trevligt att prata med någon som verkligen förstod mig helt & hållet.

"The day the earth stood still". Amerikansk Science fiction film från 2008. Läkaren Helena Benson blir inkallad till en militärinstitution när ett rymdskepp landar i Central Park, New York. Ombord finns den människoliknande utomjordingen Klaatu och en gigantisk robot med superkrafter som meddelar att de kommit för att rädda jorden genom att utplåna den mänskliga rasen. Bensons stora uppgift blir att försöka övertyga Klaatu om att människan är värd att räddas. I rollerna: Keanu Reeves, Jennifer Connelly, Kathy Bates, Jaden Smith, John Cleese. Regi: Scott Derrickson.

Suttit lite mer & chatat med folk på nätet, bla den trevliga killen jag pratat med tidigare under kvällen innan jag ska ta & sova gott i min sköna säng, ska sova som en den Prins jag är. ZZzZzZzZzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar