torsdag 26 januari 2012

Onsdag...Väldigt lugn, men lite jobbig dag med.

Soft morgon...& inte alls svettig som jag varit tidigare morrnar. Febertermometern står på 37.1'C fortfarande. Så vet inte om det är någon feber?? Men känner mig piggare även om min förbaskade hosta är kvar. Den är dock ja på många sätt värre, då jag hostar, så jag inte kan andas ordentligt eller tar & spyr. Fruktansvärt att det ska vara så, men funderar på att ringa Vårdcentralen i morgon om jag inte blir av med den här skiten nu. Jag vill få vara frisk från åtminstone detta skit. Är hellre psykisk sjuk än, med den här skiten för den tar något fruktansvärt på min kropp & psyke.

Äter min hostmedicin, den lenar lite för stunden, men efter en liten stund är det lika illa igen. Jag har kollat på facebook, bloggat, betalat mina räkningar vilket inte var så många vilket var jätte skönt. Något som jag dock upptäckte & som var konstigt var att jag fått pengar redan den 20:e. Fick det förra månaden med & inte den 25:e som jag brukar. Fast bra dock att få pengar,men bra om man vet om det då! Hahahaha...

Jag har på internet & varit på Alternativ.nu. Läst om saker som hur man ska kunna ha mest antal djur på minst yta utan att dom blir lidande eller mår dåligt av det. Alltså helt enligt Jordbruksverkets regler, hur man föder upp & slaktar kaniner för självhushåll, om olika hönssorter, råttbekämpning i hönshuset & om mycket annat intressant.

Som jag många gånger tidigare berättat, så Drömmer jag...om att få bo på en gård på landet med en massa djur & naturen som min närmaste granne. Jag vill kunna odla gräs för hö till min egna djur, hålla en hönsras för ägg & kött, men även några dvärgraser för prydnad/dom små äggen/kunna sälja avelsdjur m.m. Jag vill även kunna ha lite gödsvin som man sedan kan slakta, även andra djur som ska födas upp för kött som kaniner & eventuellt även får. Men om jag skulle skaffa får blir det även för att använda ull & annat från djuren. Men ett djur som jag främst vill ha för ullens skull är Alpackor för deras vackra, mjuka ull men även för deras helt underbara utséende. Även kunna ha hästar, gärna då Arabiska Fullblodshästar.

Ja kunna göra såna saker som att sälja ägg, ull, garn, örter, te & kryddsorter. m.m. saker som kan produceras på en gård.

Ska gå ner till Tempo i lilla Centrumet här. Jag köpte även en kycklingrulle & en hamburgare på pizzerian brevid. Jag var på väg hem sedan & jag kände mig yr & svimfärdig när jag var på väg hem & fick en hostattack sedan i hallen, så jag nästan spydde. Har dock äntligen ätit hamburgaren & druckit en massa mangojuice & guavajuice nu för att jag hade nog ganska lågt blodsocker efter att inte kunnat ätit ordentligt på flera dagar. Vilket gjorde mig svimfärdig.

Jag har sedan legat & vilat i soffan några timmar. Slumrade till lite & drömde om bla blåa hästar på en tavla, liknande denna ovan men med fler hästar. Vet inte varför?? Men något betyder den säkert?? Efter att ha vilat har jag ritat på ett hus jag skulle kunna tänka mig att vilja ha (Inte det på bilden ovan). Funderat på affärsidéer somjag funderat på tidigare om man skulle öppna eget. Jag har ju funderat mycket på ett eget Café, men även inrednings & livsstilsbutik. Ja helst vill jag ju ha något där mina hundar kan vara med & ligga på kontoret om det behövs utan att det blir ramaskri, men dåfår jag utesluta Café pga hygien, fast har ju funderat på HundCafé med faktiskt.

Kollat lite på TV bla. "The Crokodile Hunter" med den galna krokodil & reptiljägaren Steven. "The real Housewifes of Beverly Hills" Som handlar ombaksidan & framsidan av att leva i Beverly Hills. "Halvåtta hos mig". Matlagnings & tävlingsprogram m.m. TV-program. Krister kom hit en sväng idag med & gick ut med hundarna ännu en dag. Väldigt snällt gjort av han tycker jag. (Här nedan ser ni Beverly Hills Housewifes)

Ja resten av kvällen låg jag & ritade, sedan vart det att sova, men innan jag somnade var jag tvungen igen att springa in på toaletten & där spydde jag igen. Vad fasiken är det här på torsdag får jag ringa Vårdcentralen. Nattinatt...ZzZzZzZzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar