måndag 2 januari 2012

Måndag...Jobbig dag!! Funderat en hel del! Annars sällskapsdjur, hästar & annat.

Suttit på datorn min hela morgonen...& det lär att bli hela dagen med efter att ha varit ute med hundarna på morgonen & deras andra promenader. Den snön som fanns ute är nu på väg att regna bort under dagen.

"Heaston's Feast" med 70 talstema. Matlagningsprogram i sann äventyrsanda. Aptitretarglassar med olika smaker som valdorfsallad, en typ av grönsaks & köttmix, lever med nötkross m.m. Olikfärgad pastadeg av sjögräs/dashigele som blir nudlar. Körvel, kyckling, sojasås med m.m. Ätbara cellofanpåsar med kryddor i & som till en egen typ av nudelsoppa. Varmrätt på spam (burkskinka) men gör det på sitt eget sätt med dyr lufttorkad skinka, tryffel & en massa sirap på portvin, madeira m.m.Spamlåda sedan med ärtpure i med svart tryffel. Detta ska sedan i en frityrsmet & sedan friteras. Potatismos till & med kål i. Grönsaks& benmärgssås till det. Ska serveras med överstora bestick.Efterrätt blir flygande tefat som är en godisklassiker, men dessa flyger garanterat, fylld med en massa annat gott & smarrigt.som kyla till äggvita & mangosås till ägg, godiskula av ost, jasminte, lime & annat. Rosa skumräka med hallon & annat i.

Superhäftigt & dessa avsnitt finns även på youtube att se. Alla hans program finns att se på youtube.

Ska äta mat. Det var att dricka Hallon & tranbär saft & Maten vart stekt potatis, prinskorvar, 2 st. ägg, sparris & med whiskeysenap. Till efterrätt vart det Clementiner & 2 st. sharonfrukter till efterrätt.

Suttit på bla. alternativ.nu under dagen i några timmar. Läst & kollat mest kollat på höns & då mest på hönsrasen Dvärgkochin, men även på andra raser. Ska jag dock skaffa höns i framtiden, blir det nog mest troligt just Dvärgkochin som första ras.

Kollat blocket.se på lite olika djur. Höns, Ankor, Minigrisar, Illrar, Alpackor, Afrikansk sjusovare, Australisk flygpungs ekorre ( Sugerglider), Får, Getter & Lamor m.fl. olika djur.

Kollade även på blocket.se på hästar: PRE hästar, Arabiska Fullblod, Frieser, Fullblod, Halvblod, Appaloosa, Islandshästar, Korsningshästar & Shetlandsponnier m.m.

& fastande in på hastnet.se med & kolla på hästar med. Fast här är det mest Arabiska Fullblod & Islandshästar. Väldigt olika hästar, men 2 st. hästraser jag tycker väldigt mycket om. Men även kollat Halvblod, Frieser & andra raser.

Ja det fanns oerhört många olika Islandshästar TILL SALU, men inte så många vackra Arabiska Fullblodshästar som jag inte redan visat här för Er här på bloggen.

Funderar på livet...Gör jag rätt beslut i livet som det är just nu & är jag redo för ett förhållande med en kille. Varför blir det så att jag fallit för fler än en kille & vad gör att nu gamla känslor för en kille jag haft känslor för förrut blommar upp igen?? Vad ska jag göra?? Jag har länge haft känslor för en vän till mig som jag inte berättat för att jag har känslor för honom mer än som än vän. Jag berättade dock för honom idag & han sa att han kännt samma sak en längre tid. Det stora problemet här är att vi bara varit chatkompisar & pratat i mobilen i några år, men aldrig träffat varandra, men vill gärna träffa honom. Sedan att samtidigt få känslor för 2 st.andra killar? Ja, håller jag på att bli helt galen eller kan man falla som en fura för 3 st. helt olika killar?? Christian, Henrik & Philip??

Att vara osams med pappa & Helena gör inte saken bättre heller. Jag vart riktigt osams med Helena & pappa på Julafton, men var vänlig då & lätt det va under Julen för julfridens skull, men jag orkar nu inte längre vara någon som låter Helena skälla på. Ja skäller på mig om mina hundar & som snor mina idéer utan att jag får någon kredit för det. Detta har pågått under många år, så bara trött på hela skiten.

Ja, jag menar inte att jag ska ha pengar eller något sånt, men bara få kredit för dom idéer man kommit med. Ja & det är många idéer på husets renovering som jag vet är mina idéer, men som Helena först ratat & sedan gjort precis som jag sa, men inte utan att först ha ratat mina idéer totalt. Sedan att hon hela tiden skäller på mig om mina hundar, tidigare om Lucky & nu vart det mer om Tingeling, men även om Lucky. så länge dom inte förstör något hos dom tycker jag rent utsagt att hon bara ska hålla käften om hur jag sköter mina hundar. För hon har ingen aning om hur man sköter djur ordentligt!

Sitter på nätet & funderar fortfarande oerhört mycket på livet?? Varför har det blivit som det blivit??

Pratat med Henrik några gånger under dagen & det är bra att lilla Hugo börjat att må bättre & han fick komma hem idag. Det misstänktes att han ätit hästskit & där med en häst som precis blivit avmaskad. Avmaskningsmedel till häst kan döda en hund, så att ni är medvetna om det. Men han mår nu bra efter persen som var & att han nästan dog under allt som hände. Glad att det lilla yrvädret mår bra igen.

Tagit & ätit lite mackor. Mamma's hemmagjorda bröd med russin & tranbär i som jag fick med mig från Julbesöket i Dalarna. Åt det med smör & dillkaviar. Gott gott!

Kollar på den roliga filmen "two weeks notice". En riktigt rolig film med Hugh Grant & Sandra Bullock. Måste göra något för att bli lite gladare. Efter filmen blir det att ta en snabb sväng med hundarna & sedan ta & sova riktigt gott. ZzZzzzZzzzz....

3 kommentarer:

 1. Det kan inte vara lätt att vara någon av killarna som är intresserad av dig. När man kollar bloggen din blir dom ju bara fler och fler.
  Är det något spel för dig att leka med andras känslor?!?
  Det är inte normalt att hålla på som du göra, tycker inte jag i alla fall.
  Du är uppenbarligen inte redo för något förhållande, och jag tycker synd om killarna du spelar med, samtidigt som jag har svårt att förstå att de orkar med de spelet du spelar.
  Det var illa nog när du var intresserad av två killar, men nu när du kommer med ännu en känns det mest barnsligt och löjligt.
  Ta och väx upp. Man spelar inte med andra människors känslor på detta sätt. Vet dom änns om varandra?
  Blir bara arg och irriterad på folk som håller på på detta sätt.
  SKÄRPNING!!

  SvaraRadera
 2. Måste man lägga ut precis ALLT i en blogg, familjebråk, namn etc?? Måste vara jobbigt att vara anhörig / kompis med dig & veta att minsta detalj kommer att publiceras i bloggen eller på Facebook. Sen känns du så oerhört otacksam som person - du gnäller på din far med fru, men åka dit & få allt serverad gick bra. Hur mycket av maten inhandlade du, vuxna människa??!! Plus en massa julklappar, och då har du mage att skriva att du egentligen önskat dig nåt annat??? Ärligt, vore jag dom skulle jag klippa banden med dig direkt!
  Du är snart 30år läste jag, uppför dig så & väx upp, sluta upp med att tycka synd om dig själv & leva i en dagdröm!

  SvaraRadera
 3. Är det här sant???

  TACK SÅ MYCKET!!!!! :'( :'(

  SvaraRadera