söndag 1 januari 2012

Dagen efter...Söndag! TV, Victoria's Secret Fashion Show. Stjärnorna på slottet m.m.

Sov extra länge idag efter att festat hela natten & fira in det nya året. Ja, tänk att nu är det år 2012 helt otroligt vad år 2011 har gått snabbt & äldre blir man. Ja tänkt att om ca 5 1/2 månad blir jag 30 år. Fast jag ser det som att åldras är ett privilegium & jag blir bara visare & starkare som människa genom åren.

Jag vaknade 14.30 idag av att hundvakten min ringde på dörren för att lämna hundarna för att dom skulle åka iväg en sväng & jag brukar aldrig sova så här länge även om jag varit uppe hela natten, men var glad att jag fick hem dom & sedan har vi bara haft det soft hemma jag & djuren.

Har lagt in på 2 st. blogginlägg från fredagens shoppingtur: http://j-naken-sanning.blogspot.com/2012/01/fredaghel-shoppingdag-ata-pa-stan.html & nyårsaftonen: http://j-naken-sanning.blogspot.com/2012/01/lordag-det-ar-nyarsafton.html

Pratat med bla. Henrik & fått höra att hans hund Hugo är på bättringsvägen & han får hämta honom på måndag...vilket kändes som en stor lättnad för både Henrik & jag som varit orolig för honom.

Kollade på klassikerfilmen Ivanhoe som visades idag på TV. En klassiker som går varje år, men ändå en klassiker man vill se när den visas på TV. Sedan har det mest blivit TV hela dagen.

Victoria's Secret Fashion Show. 2012 års kollektion & en av dom mest eftertraktade modeshowerna genom tiderna. Några av dom kändaste modellerna som är med är Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Karlie Kloss, Chanel Iman & flera som Candice, Behati, Lily, Erin & många fler änglar. Ofantligt vackra kvinnor som nerför catwalken endast iförda underkläder & några få som får bära dom eftertraktade & vackra Ängelvingarna.

Musikartister som sätter färg & musik i detta program...Maroon 5, Nicki Minaj & Kanye West med Jay-Z “Super Angels”, “Passion”, “Angels Aquatic”, “I put a spell on you” and “Club Pink” this year. Kolla nu nedan på en del av dom vackra kreationer som skapats för 2012.

Här nedan kommer ni att få se en hel del av dom kläder som visades i showen, men inte alla plaggen, men en väldigt massa vackra underkläder & Änglavingar.

Ja det var en rent fantastisk show tycker jag & hade varit superhäftig att få vara där på en sån i verkligheten.

Stjärnorna på slottet. Kim Anderzon, Christer Lindarw, Louise Hoffsten, Johan Rheborg och Johan Rabaeus lever slottsliv på Görvälns slott vid Mälaren utanför Stockholm. Varje stjärna hyllas under en dag och utmanar sina kollegor med olika uppdrag.

Del 2 av 5. I kvällens program berättar Christer Lindarw om sin barndom där han levde ensam med sin mor & hur hans mor tog tillbaka hans far när Christer var 16 år & när dom var 17 år gifte hans föräldrar sig. Fadern har dock bet Christer om ursäkt i ett stort tal. Han ville bli designer & flyttade till Stockholms efter gymnasiumet. Han åkte konståkning när han var yngre. Pluggat på Beckmans Designskola.

Han lurar även de andra stjärnorna rejält med olika roliga saker. Dom får alla klä sig i rosa fjäderboa, högklackat, män som kvinnor & lära sig att gå i dom snyggt. Lite larv & kul från Christers sida; sa han. Dom ska baka 7 st. sorters kakor. Lurar dom med att dom ska åka/hoppa bungyjumping från taket i en pulka. Hahaha... Dom var nästan beredda att tvinga sig själv göra det, men dom ska nu bara ta det lugnt istället & tar ditt Torbjörn Åkerstedt som är professor i att ta det lugnt.

Att ta det lugnt är mycket viktigt säger han & jag har alltid tyckt att man ska ta det lugnt emellanåt. Fika på en vacker plats i fina trädgårdsmöbler. Han berättar om att hur han kom att bli dragartist & det var genom en fest & var med i en Cabaret som dragqueen & sedan har det bara fortsatt med bla. After Dark. & gjorde kläder till showen. Det troddes inte att det skulle hålla längre, men nu har det hållt på i många år & fortfarande håller på. La Dolce Vita! Kim Andersson & Louise Hoffsten ska bli Anita Ekberg. Riktigt Gala & Italienskt tema. Det lyckas dessutom få alla att hångla i en fontän & fotografering. Ja superbra avsnitt, intressant & roligt.

Fantastiskt att se & jag tycker verkligen att människor borde kolla på detta avsnitt.

* Även i SVT1 4/1, SVT1 6/1 och SVT24 6/1. Ni som inte vet vem Christer Lindaw är, så är han en Stor Svensk Dragshow artist, kläddesigner, producent & sångare m.m.

Var tvungen att ta något att äta, så det vart att äta resterna av mamma's Janssons Frestelse, prinskorv, köttbullar & en avokado.

Äntligen midsommar! Svensk komedi från 2009. Äntligen Midsommar!. Ett par vänner ser fram emot att fira midsommar tillsammans som de gjort så många gånger tidigare. Men i år blir det inte riktigt som de tänkt sig. Överraskningar, spermier med simsvårigheter och gammal kärlek som aldrig riktigt rostat gör detta till en fest som ingen har glömt nästa morgon.

I rollerna: Luke Perry, Lisa Werlinder, Olle Sarri, Alexander Karim, Anna Littorin. Regi: Ian McCrudden.

Waterworld. Äventyrs & actionfilm från 1995. Framtidens jord är översvämmad och folk flockas på konstgjorda flytande öar för att överleva. När en tyrannisk galning invaderar en av dessa öar räddar en mystisk mutant vid namn "Sjömannen" en kvinna och hennes adopterade dotter. Tillsammans inleder de ett uppdrag som kan rädda mänskligheten. Till en början har den vresiga muterade fiskmänniskan en svår relation till sina två medresenärer, men detta ändras när han inser att tatueringen på Enola rygg är en karta som leder till den torra världen "Dryland". Samtidigt som trion försöker dechiffrera kartan måste de lyckas undkomma ett gäng smutsiga, hänsynslösa ligister som kallas "Smokers", ledda av den maniska och enögde Deacon.

I rollerna: Kevin Costner, Dennis Hopper, Jeanne Tripplehorn, Tina Majorino, Michael Jeter. Regi: Kevin Reynolds.

Nej, efter att ha kollat filmen blir det att sova. ZzZZZzZzzzzZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar