fredag 17 februari 2012

Fredag...till Torsdag! Besök, Städa, Tvätta, Stan, Mat, Mycket TV & film, m.m.

Fredag...Morgonen vaknar jag glad & utsövd. Jag ska idag få besök av Christian i några dagar. Ska mest bara ta det lugnt & skönt innan han kommer då han kommer ikväll. Jag kommer att ta & sitta på qruiser & facebook för att svara på mail. Sedan med bloggen med ett inlägg.

Vart sedan att ta & sitta i några timmar på Alternativ.nu. En sida för alla som gillar jordbruk,självhushåll, & alternativa levnadsstilar.

Kollade en hel del på olika hönssorter som jag kan tänka mig ha, men främst nu på hönssorten Hedemora höns.

Kollade även om lite hus TILL SALU! Men även om restaurering & renovering av gamla hus av olika sorter.

Även suttit på tidningssidan: Gård & Torp tidningen hemsida. http://www.gardochtorp.se/

& internetshopen. butiken: http://gardochtorp.jetshop.se/ Här finns mycket gamla fina saker, men även nya saker i gammal stil som ni kan se lite av nedan.

Sedan ringde min tjejkompis Lia, så suttit pratat med henne en sväng...om relationer, psyksiskt mående, psykologi, acceptans i samhället & som människa & en massa annat i några timmar. man kan bli sittande i timmar med henne, tur att honringer upp mig så jag slipper betala den räkningen på mobilen. För hon som mest pratar ändå även om jag gör inflikar & sånt med när vi pratar.

Sutti & kollat lite på programmet "Lyxhem till salu". Danskt program. Visades bla. en lägenhet från från Paris, men även fina & genuina gårdar & andliga kursgårdar.

Ut med hundarna...& ska sean med ett ryck & rent infall städa lite....

Storstädat badrummet. Skurat det verkligen från golv till tak. Tog sitt tag att göra, men nu är det snyggt & fint där inne. Känns så himla bra att gjort riktigt rent där nu.

Vart sedan att göra något att äta. En grönsakssoppa & bröd med smör att doppa i. Snabbt men gott!!

Kollar på det helknasiga & knäppa tävlingsprogrammet "Winter Wipeout" som är ett tävlingsprogram på en tävlingsbana.

Sitter på facebook & chatar med bla Karla, men även kollat min mail & andra uppdateringar.

Ska snart träffa upp Christian så vart att möta upp han en bit hemifrån. Vi var på Tempo för att köpa lite frukt, bröd & pålägg. Efter att vi lämnat av allt vart det att gå ute med hundarna på en promenad i det småkalla vädret.

Han hade köpt lite presenter till mig vilket var gulligt!. Fick en Blåfärgad drömfångare, 2 st. thailändksa tempelfigurer, en budda .m.m. i present av honom.

Det är ju kväll så vi ska bara ta det lugnt & kolla på en film. Kollade på filmen "Hope Floats" (Livet går vidare). Kärleksfull drama. handlar om en kvinna som blir nationellt utskämd i ett skvaller TV-program när hennes, så kallade närmsta vän berättar i TV berättar att hon har en affär med hennes man. Hennes man är där med & berättar sedan, värsta är att deras dotter även är där. Skiljsmässa, men vad ska hända med allt i livet när hon med sin dotter flyttar tillbaka till sin lilla hembyggd ute på bondvischan??!

Kollade på det galna programmet "Totally Outrageous Behavior!" där det händer en hel del galna saker.

Ut med hundarna på en sista kisstur... & sedan ta & sova. ZzZZZZz...

Lördag...Vaknade väldigt tidigt, redan vid 07.00. Vilket var väldigt jobbigt & sovit oroligt! Ut med hundarna på sin dagliga morgonpromenad. Väldigt kallt ute!! Efter att ha kommit in & fått upp värmen vart det att sorterat tvätt då jag ska tvätta. Softat & pratat lite med Christian innan det blir dags att tvätta.

Gått ner med tvätten, fick hjälpa av Christian med tvätten med. Snällt av han! Lite irriterande med dom utländska kvinnorna som ockuperar tvättstugorna, så man får tjata på dom att ta ut sina saker när man kommer. Jag vill ha en egen tvättstuga & eget hus där jag slipper ha någon som stör mig någon när jag tvättar. Tvättar underkläder, t-shirtar, linne, strumpor, tröjor m.m. Kommer att bli 4 st. maskiner under dagen.

Tillbaka upp igen & det kommer att bli ett springande upp & ner. Vi dricker ett kaffe med choklad & örter i som är ett väldigt gott kaffe jag köpt på Apoteket.

Kolla lite TV melan man ska springa upp & ner till Tvättstugan. "According to Jim". Amerikansk komediserie. Cheryl visar sig att vänta tvillingar, men Jim har gjort sig av med alla barnsaker. Hur ska han få tillbaka dom??

"Double xposure". Fotografering & stylingsprogram. Indrani styr en del i fotograferingen, Markus Klinko fotograf. Jorge Perez stylist. Bla...Dita von Tease & skulle fota Lindsay Lohan med...men det får man se i nästa avsnitt.

Läser lite inredningstidningar....!! Ner till tvätten för att byta i tvättmaskinerna, kasta in i torktumlaren & torkskåpet. Jag ska även nu tvätta lakan så det blir att skruva upp temperaturen en hel del. Hehehe...

Såg något på "60 minutes". Om exotiska & utrotningshotade djur på rancher i USA, Texas. där folk får jaga dom för mycker pengar. Dom säger att det hjälper ranchägarna för att föda upp dessa utrotningshotade djur. 10% av en flock får bara skjutas inte fler, så till viss del är det ju bra att dom föder upp djuren, men inte också. Men Texas har största antal exotiska djurfarmen i hela världen där man bevarar exotiska & utrotningshotade djur. Bla Sabeloryxer.

Ner till tvätten fixa lite med med den & sedan tillbaka upp igen. Jehovas vittnen ringde på dörren. Hahahha...att kunna diskutera saker & ting med dom,men jag vet att jag aldrig kommer att tro på gud, men man kan ju få dom att börja tvivla på sin egna tro. Hahahahah....Ja, roliogt att få folk att tvivla på det dom tror på om dom vill packa på sig sin egen.

Hämta & hängt & vikt in tvätt. 13.30 ska jag hämta sista tvätten som även den ska vikas in.

Kollade på något trädgårdsprogram som hette "Österlänska trädgårdar" med väldigt fina & mysiga trädgårdar.

Skönt att ha tvätten klartt & att ha allt invikt & inhängt i garberoberna nu. Hämta sista tvätten som bestod av lakan & sängkläder. Bokat en ny tid med för att tvätta resten av sängkläderna, handdukar & badlakan.

Ätit en banan. Ut med hundarna på en promenad & sedan göra något att äta, en lunch på en hjortkorv & falukorvsgryta med krossade tomater, rosmarin, vitlök, salt & peppar. Till det pastapennor & på sidan...en sallad på mache, ruccola, babyspenat & gurka. Till att dricka vart det en hallon & tranbärssaft. Till efterrätt blir det Riesen chokladkola. Diskning som Christian var gullig & snäll & tog hand om.

Kollat på tävlingsprogrammet "Waterwörld" som upspelar sig att göra olika saker i vattenlandskap. (Programledarna på bilden).

Läst lite mer inrednings & livsstilstidingar med God & Gårdar...& i Livet på landet. 2 st. väldigt olika tidningar, men på många sätt lika med så båda handlar om et vackra i bonde & herrgårdsmiljöer.

Har ätit lite med. Måste bli bättre att äta, men vart i allafall en banan att äta...

Idag även ett avsnitt med folk som gör helgalna saker i "Totally Outrageous Behavior".

Blir att se på filmen "The Smurfs" från 2011. som jag gärna ville se & som Christian hade tagit med sig.

Filmen var väldigt rolig & gullig. Verkligen bra gjord för att vara på en klassisk tecknad serie som jag tror att dom flesta läst som har några år på nacken. Som jag som blir 30 år i år. Ja tänk Er jag blir 30 år. Vi vart att sitta & dricka även en hel del Te. Vart ett rent grön Sencha te som är otroligt gott som det är.

Nu ska vi se på något jag inte brukar kolla på längre men Christian ville se det, så blir att kolla på...

"Melodifestivalen". så det vart väl det. Var ju bara skit på TV i alla fall, så kan titta på denna tragiska festival som blir mer tragisk för varje år som går. Det är Deltävlingen från Göteborg. Starfält. 1: Ulrik Münther. Soldiers. Brukar gilla han & denna låt var väl sådär, men bättre än det mesta som visades under kvällen! Tråkigt framförande! 2: TOP Cats. Baby doll. Rockabillylåt! Äckligt klämcheckt, så man ville spy! 3: Sonja Aldén. I din himmel. Tråkig klänning & en typisk låt för henne att sjunga en ballad, ganska tråkig & intetsägande. 4: Andreas Lundstedt. Aldrig Aldrig. Låten sådär, mer åt det dåliga hållet, men snygga danssteg & sedan fruktansvärda kläder. Man borde skjuta stylisten som gett honom en guldkavaj. 5: Timotej. Stormande hav. Sådär, åt det bättre hållet, men ändå bara sådär. Kläderna...passar dom, men ja så där med! 6: David Lindgren. Shout it out. Musikalsångare i grund & botten. Låten ja...den var riktigt bra & skönt dansgrove i den. Man ville bara hoppa upp & dansa till den. Det gör mycket för mig att vilja dansa till en låt i kroppen. Tummen upp för honom, coola danssteg från han & dansarna & låten! 7: Mimi Oh. (Mimi Ohlsen). Det går för långsamt. Popigt & tjejigt! Klämchecket 80-tals hyllning, men absolut inte bra. Riktigt intetsägande! 8: Thomas DiLeva. Ge aldrig upp. Låten var väl så där! Bra budskap, men ganska typisk honom. Hemsk klänning som vanligt, denna med blixtar, eld & annat!

Nr. 6. David Lindgren med låten "Shout it out" tyckte jag var den som var bäst under kvällen & Ulrik Münther med "Soldiers" på andra plats efter honom. Helena Bergström som bla. programledare är den som gör hela showen & resten av programledarna kan ju kasta sig väggen.

Dom 5 st. som går vidare är 1: Thomas DiLeva. 2: TOP Cats. 3: Timotej. 4: Ulrik Münther. & 5: David Lindgren.
Dessa efter gick inte vidare. 6: Sonja alden. 7: Andreas Lundtedt & 8: Mimi Oh.

Dom 5 st. som gick vidare ska sedan slåss emot varandra i en nya utslagning som man ska rösta på. 2 st. går direkt till finalen & 2 st. till andra chansen & 1 st. åker ut. Snacka om virriga & mycket att kunna komma ihåg när man ska rösta & göra såna saker, vilket jag INTE gör!

Coola dansnummer i väntan på att man ska få se vilka som går vidare.Jessica Folker sjöng bla med låten Elektrik & kvinnliga rapparen Cleo som sjöng med.

Dirrekt till Final...vart det Ulrik Münther & David Lindgren! båda fick sjunga sin låt! Fan vad jag är bra på att tippa låtar som är bra!! Hihihi...
Andra Chansen...vart det TOP Cats & Timotej.
& åkte ut...vart de Thomas DiLeva.

Så vart det slut...denna deltävling! Ja, jag kollade på den för att vara snäll åt Christian & för att det inte fanns något att se om vi inte haft satt på en film. Varit ute med hundarna en liten sväng sen & sedan fortsätta kolla TV...

"Scooby Doo 2". Monsters unleashed. Amerikansk äventyrskomedi från 2004. När Mystery, Inc. är hedersgäster vid den grandiosa invigningen av kriminalmuseet i Coolsville dyker en maskerad bov upp. Han ställer till med kaos innan han stjäl kläderna som tillhör gängets mest ökända bovar, nämligen Black Knight Ghost, Pterodactyl Ghost och Tar Monster. I rollerna: Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard, Linda Cardellini, Seth Green. Regi: Raja Gosnell.

Leta lite bilder till bloggen, redigerat en massa bilder & snabbt kollat min facebook ett tag. Sms:at lite även med Rått Tim som legat på sjukhuset en stund idag för en allergiattack genom någon fruktsallad han ätit & vet intre vad det var som gjorde det heller. Lite otäckt tycker jag, men han mår bra nu i allafall. Nej, nu blir det att ta & krypa ner i sängen min. ZzZzzzZzz...

Söndag...Vaknade vid 08.00 i morse & var ute med hundarna på en gång, men gick sedan & la mig & sov igen & vaknade 10.50. Så himla seg i kroppen & själen min.

En av våra största ikoner, divor & sångerska Whitney Houston har dött. Hon hittade avliden på ett hotell i Beverly Hills på lördag. Dödsorksaken är ännu oklar, men mest troligt är det drogproblemet som Whitney lildit av som blev hennes dör. Så sent som den 2:a februari kollapsade Whitney utanför en klinik i Beverly Hills. Hon vart bara 48 år gammal.

"Bring it on. All or nothing". Cheerleadingfilm. Britney en ung tjej som växer upp i rikemanskvarteren får flyttas till en annan skola där majoriteten av eleverna är svarta eller av annan etniskt härkomst. Hon blir en av få vita som går här & med sin kaxiga attityd, så får hon till sist en plats i Cheerleadinggruppen, men hon hade lovat sina gamla medlemmar att aldrig Cheer again. Vad ska hon göra & hur ska hon göra för att passa in??

Frukost...Det vart per person 2 st. siktkakebröd med smör, gouda ost & 2 st. bananer till frukost. Han åt däremot inte bananerna, så sparar dom. Mangojuice till att dricka. Snart ut med hundarna med.

"Keeping up with the Kardashians". Drama & Kim känner sig puschad att också hitta sig en man & skaffa barn. Ja...drama, drama & åter drama. Khloé letar hus till henne & Lamar. Kim behöver bejaka hela sin lenadsexistens & vad hon vill göra i livet?! Morsan Kris snor Kloé's & Lamar's bröllopspresenter, Kim har en photoshoot & mår riktigt dåligt psykiskt. kim fotas för sin parfym. Kourtney ska kolla barnets kön med Scott & familjen är med. Det blir en pojke & m.m. saker.

& sedan kollat på "Girls of the Playboy Manshion". (The Girls Next Door). Tjejerna (vänster till höger på bilden ovan) Kendra Wilkinson, Holly Madison & Bridget Marquardt som tidigare bott i huset har flyttar ut & nya tjejer flyttar in i huset. Crystal Harris & tvillingarna Karissa & Kristina Shannon har flyttat in & blivit Hugh Hefner's nya flickvänner. Tvillingarna åker & träffar Holly som nu bor i Las Vegas & fick träffa kändisen Carrot Top & dom var på en vaxkainett.

Om jag ska vara ärlig tycker jag att dom nya tjejerna är mycket snyggare än dom innan, fast dom verkar vara lite mer bimbo dock, vilket aldrig är bra. Här se ni Crystal. http://www.crystalharris.com/home , Karissa & Kristina ovan & nedan. Även den berömde Hugh Hefner, Playboy's skapare & deras pojkvän.

Vart att dricka ett fantastiskt te som jag verkligen älskar. Polkagriste. Gott gott, Ja helt enkelt Supergott!

"Tribute". Amerikansk dramafilm från 2009. Cilla McGowan är en före detta barnstjärna som är på väg att förlora allt, men hon köper sin farmors gamla hus för att rädda det från att förfalla. Hon finner en vän i den snygga, snälle & serietecknande grannen Ford Sawyer, men snart jagas hon av mardrömmar om sin berömda mormor som sägs ha dött i huset. Hennes mormor Janet Hardy skulle ha varit gravid & skulle ha tagit livet av sig, men allt pekar på att hon blivit mördad. Värst av allt är att hemskheter händer & skadegörelse som händer runt omkring & i huset när hon inte är hemma. Vad ska hon göra för att lösa allt & vem är den skyldige till skadegörelsen, hemskheterna & hennes mormor's mord?? I rollerna: Brittany Murphy, Tippi Hedren, Jason Lewis. Regi: Martha Coolidge. Baserad på Nora Roberts bästsäljande bok.

"Happy Endings". Någon komediserie. Säsong 2, Avsnitt 2. Tonårstjejer praktiskt taget invaderar Alex affär efter att hon börjar sälja bäbiskläder som blir nya flugan bland de "populära tjejerna". Jane försöker söka upp en flicka som hon tror kan vara hennes dotter efter att hon donerade ett ägg under collegetiden.

Christian gick & handlade lite saker vi ska ha till mat på ICA. Jag stannar hemma just nu för är väldigt trött & seg, ska kolla om jag har feber. Ingen feber, men känner mig helt slut. Är nog den nedrans förkylningen som gör det.

"The Real Housewives of New Jersey". Amerikansk realityserie från 2011. Säsong 3. Avsnitt 6 av 21. Här möter vi några välbärgade Jersey-tjejer, flesta Italienskor som har mer pengar än stil, & gott om tid att intrigera & skapa dramatik i sin vardag.

Läser ut tidningen Livet på landet som handlar om bla. Islandshästar & höns.

"LA Ink". Amerikansk realityserie från 2009. Säsong 3. Avsnitt 3 av 24. Tatueringsstudion känner av en hel del friktion. Men det hindrar inte Kat från att åka till New York och göra reklam för sitt nya sminkmärke. Kats polare och tatuerare Nikko jobbar ett par dagar för henne och Kat är fortfarande inte övertygad om Aubrey kan ta hand om den praktiska sidan av en studio. Saint and Sinner parfymerna som Kat von D har lanserat ska det göras en photoshoot för i New York.Men & utan sina tatueringar med en tatueringscover smink som ska täcka alla hennes tatueringar. Hon hade tagit in en jätte duktig tatuerare som heter Nicko. Hon pratar även en hel del om sin vackra Sphynx Ludwig.

Christian lagar mat blir ugnsgrillad kyckling & ris med grönsaksbuljong. Jag gjorde currysåsen som är en curry på grön & gul curry, ruccola & machesallad. Coca Cola läska att dricka till.

"Så ska det låta". Svensk musiklek från 2012. Avsnitt 4 av 12. I kväll tävlar Galenskaparna/After Shave. Per Fritzell och Knut Agnred möter Anders Eriksson och Jan Rippe. Killarna sjunger allt från aria till rock, men bryter förstås ut i sina klassiker om Macken, husvagnen och livets "göttaste". Pianister: Angelica Alm och Marika Willstedt.

Var in en snabbis på facebook, emailen på yahoo, gayromeo & tagged med under programmet för att snabbt kolla min mail....

Ätit lite blandgodis...som Christian även köpt på affären. Sourcreme Chips & Onion & sedan även Cheez Ballz. & dricker mer Coca Cola.

"Because I said so". Amerikansk kärlekskomedi. En kvinna som försäker att hitta en date åt sin ena dotter & sätter in en kontaktannons utan hennes vetenskap & träffar killarna för att välja ut en kille åt sin dotter, men dotters blir att träffa 2 män som det är just nu & då blir problemmen att uppdagas & hon är inte alls sig själv, men vem är det av henne, modern eller hennes 2 st. systrar?? Väldigt mysig & rolig komedifilm.

Sitter lite på nätet, Christian har lagt sig & jag kollar lite mail & annat innan jag ska sova. Bla MSN & qruiser....& gick in på helgon som jag inte varit inne på superlänge, men där verkar inga bilder funka alls?! Undrar varför??! Jag fastande att chata med folk bla. killen Bravo, då jag inte kunde sova. Somnade inte alls...förren vid ca 06.00.

Måndag...somnade ju inte förren vid 06.00 & hade då varit ute med hundarna en sväng & sedan sovit till 13.30. Lite godis & en banan till frukost. Pratat lite med min kompis Lia i mobilen som var på stan & bla. varit & ätit på Coco Thai av deras buffé. Är så seg i hela kroppen & huvudet. Inte van att vända, så här på dygnet.

Sätter oss framför TV:n för att kolla lite TV. Lucky & Tingeling ligger i Christian's knä. Kul att dom gillar honom så mycket. Fast dom är ju lite knäppa mina hundar. Dom älskar ju andra människor, vilket är ganska ovanligt på Chinese Crested hundar.

"Äntligen hemma"...Det fixas om på av Lulu på en altan, så att det blir ett mysigt extrarum. Med bla en vertikal växtväg, hängande typvåder i taket, Det byggs en stentrappa & lägger en stengång med Bosse & Martin. Karin har fyndat på loppis. Här har hon gått efter formen & ska limma ihop fat, glas eller vaser med glas & porslinslim, så att det blir som små katfat på fot som sedan spraymålas i en enhetlig färg. För att kolla mer om äntligen hemma gå i på: http://www.tv4.se/1.1981658 Här kan ni nedan se lite av sakerna med.

"Oliver's Twist". Ska annordnas en bröllopsmiddag till några av Jamie Oliver & hans fru's vänner som ska gifta sig Det dricks rosa champagne & blir bla ugnsgrillerad lax med salsa verde & grönsaker m.m. Marinerade kronärtskockor, marinerad svamp, fikon & mozarella ost & en massa annat gott. Coulis som är med pressade bär & florsocker & lite champagne i. Vispgrädde vaniljsocker vispad & sedan häll bärröran över & med färska bär, ännu lite mer grädde & var honung som ringlas över.

Riktigt irriterande ljud i hela lägenheten nu av att dom längst ner i trapphuset sätter in en ny ytterdörr, men innan det måste dom riva en vägg, men hur svårt & hur lång tid ska det ta att riva en väg & sätta upp en dörr. Tydligen flera timmar medans dom borrar & låter konstant. Låter som en slagborr i skallen, men efter flera timmar med konstant buller, så tystnade det.

Onyttiga & äter Cheez Ballz & även Sourcreme & Onion chips. Funderar på om vi ska göra lasagne att äta senare. Ut med hundarna & det är äntligen tyst. Christian gick till ICA för att köpa hem lite av dom saker vi ska ha till lasagnen vi ska göra.

Kolla på matlagnings & tävlingsprogrammet "Masterchef" ifrån England.

Christian ska laga mat, men jag får visa lite hur man ska göra för att det ska bli bra. Det ska bli en lasagne på blandfärs, gul lök, vitlök, champinjoner, krossade tomater, lasagneplattor, ostsås, riven gouda ost, mozarella & texmex ost med. Så vart väl jag som lagade maten till sist ändå. Kollar en stund på facebook, medans lasagnen är i ugnen. Låta den svalna lite innan vi ska äta & ser på lite TV under tiden. (Bilden är förre & efter den är klar)

"The Mentalist". Amerikansk kriminaldrama serie. Flera agenter blir mördade, men vem är den skyldige som infiltrerat & dödare agenterna.

Lasagne som jag & Christian gjort tillsammans, eller främst jag gjorde. Blir att dricka Fanta till. Den vart supergod verkligen tyckte både jag & Christian & ska kolla lite film på TV....

Kolla en film som börjar på TV. "New in Town". Amerikansk romantisk komedi från 2009. Lucy vill stiga i graderna på jobbet & för att visa sig värdig lämnar hon sitt bekväma liv i Miami för ett uppdrag på landsbygden i Minnesota. Uppvaknandet är bryskt & relationen till invånarna till en början frostig. I rollerna: Renée Zellweger, Siobhan Fallon, Harry Connick jr, Frances Conroy, JK Simmons. Regi: Jonas Elmer.

Ganska rolig & lite ironisk film i temat om fördomar omlandsbyggden & dess människor.

Kollat lite på internet under tiden med. Facebook, gayromeo, emailen min på yahoo.se & tagged, m.m. Rått Tim & Jesper D. Har sms:at mig en del under dagen. Varit ute med hundarna & nu sedan bara ta & sova. ZzZZzZ...

Tisdag...Ännu en dag...Vaknade av att Christian snarkade, men när jag var på väg att somna om igen, då borrar någon klockan 08.00 på morgonen. Antar att det är för dörrhelvetet som tar flera dagar att sätta in. Var ute med hundarna som dirrekt gick & la sig igen för att sova när vi kommit in.

Sitter en sväng på datorn min, medans Christian fortfarande sover. Kollar på qruiser, facebook, emailen på yahoo.se, gayromeo m.m.

Idag är Alla Hjärtans Dag! Önskar alla där ute som är ensamma eller är med sina nära & kärleken. jag önskar Er alla en riktigt glad & kärleksfull Alla Hjärtans Dag!

Vi ska ta bussen in till stan för att först gå på Myrorna där jag hittade en Eragonbok, sedan vidare till Röda Korset där jag köpte kinesiska rökelser. Förrbi vid Nordea för att kolla mitt saldo, in på inrednings & livsstilsbutiken Entré, In på även denna inrednings & livstilsbutik Indiska där jag köpte en fin kudde för 30 kr. Sedan var vi även på AQ, en andliga butik innan vi ska gå & äta. (Bild på sakerna kommer längre ner)

Äta på Saigon Restaurang. Jag åt räkor i röd curry & Christian åt friterade räkor med currysås. Jag tycker att denna Asiatiska restaurang har väldigt bra & god mat. Riktigt gott, så satt där i någon timme & åt, pratade, drack Coca Cola & efter ha ätit lite kaffe på det.

Vi var på 2 st. olika Apotek för att hitta något åt Christians snarkningar. Ska även kolla lite saker till hans mormor på bla. Hemtex. Vi gick sedan till Vågen Gallerian för att där ville Christian gå Gamestop Christian köpte spel, Åhlens köpte spel, Game inga spel!! Ja jag fick honom att köpa en hel del kul data & TV-spel. Gick till Lidl där köpt lite olika saker bla Canvas målardukar & underkläder, men sedan lite snacks, müslibars m.m.

Gick hemåt....När vi kommer hem håller dom fortfarande på att fixa i trappen. Här kan ni se lite av det jag köpt, dukarna var Christian snäll & köpte till mig. Hemma & sedan bara softar. Äter lite smågodis, men ska göra i ordning mat i stället. Blir att äta Lasagne igen från gårdagen.

Vi degar framför TV:n bara & kollar på matlagnings & tävlingsprogrammet "Masterchef" från England.

"The Real Housewives of Beverly Hills". Drama, drama & åter drama med Beverly Hills fruarna. Dom är på Semester på Hawaii alla tjejerna utom Taylor, men äntligen så skiljer sig Taylor från sin misshandlande man.

Det snöar, så inåt helskotta ute...Verkligen supermycket snö som faller ner från himlen.

"Top Model Sverige". Svensk realityserie från 2012. Säsong 5. Avsnitt 3 av 10. Toppfrisören Corinne Henriksson är på plats med sitt team i Los Angeles för att få tjejerna att se ut som riktiga modeller. Men det är inte alla som är beredda att ändra sitt utseende. En av dem protesterar mot Corinnes och Jonas planer och låser in sig på toaletten. Något som inte faller i god jord hos Jonas som tänker se till att resten av juryn får reda på vad som hänt.

Fotografering i grupp nu med samma peruker & det blir lite lik Charlie's Änglar. Mascara reklam för Maybelline "Illegal lenght Mascara" & den vinnande bilden för en av tjejerna får vara Maybelline Mascara ansikte utåt en vinst på 100.000 kr. Tre & tre ska dom fotas. en grupp med lädertema & blont hår. En grupp med 80 talsfärgglam & brunt hår & en grupp med lite mattare Denim look & rött hår. Föredetta supermodellen Beiron Andersson är fotograf för photoshooten. Dom skulle även hålla i en varsin pistol. Ni som vill veta mer om Beiron Andersson som fotograf kan gå in på: http://www.beironandersson.com/

"Project Runway". Amerikansk realityserie från 2010. Säsong 8. Avsnitt 3 av 14. Designerna skapar kläder med hjälp av material från en affär som säljer festprylar. Dom får även senare material av modellerna att dom ska göra även smycken. Den vinnande designern kommer att vara immun vid nästa eliminering. Betsy Johnson var gästdomare. Vinnare i detta avsnitt vart Andy. Den som åkte ut vart blonda tjejen Sarah med palmklänningen. Ivy en asiatisk tjej vart dålig & svimma. Fick åka in till sjukhuset, men efter att ha fått i sig vätska & så i kroppen, så fick hon komma tillbaka. Hon var uttorkad & hade under tävlingen glömt att dricka vätska.

Avsnitt 4 av 14. I dagens avsnitt måste designerna skapa kläder som passar ihop med den berömde Philip Treacys vackra & konstnärliga hattar. Heidi hade en av hans kreationer på sig i form av en ros som var upp & ner på huvudet med skaftet på rosen som stack upp. Philip Treacy vart självklart som gästdomare. Den som vann i detta avsnitt vart Michal C. med den röda runda hatten & den vackra kopparklänningen & den som fick åka hem vart Kristin med den vackra orkidé hatten, men svarta & rosa klänningen.

Kollat lite om den nya filmen som har premiär den 9:e Mars "John Carter" En Science Fiction film lite i samma anda som Avatar.

"Scrubs"....Amerikansk sjukhuskomedi serie. Kollar 2 st avsnitt, sedan blir det dags att sova efter att jag varit ut med hundarna. ZzZZzzZz...

Onsdag...Vaknade ganska utvilad & lite senare än vanligt, men jag, Lucky & Tingeling gick på en morgonpromenad. Inga hantverkare i huset. Var väldigt kallt ute så vart att gå en snabb tur. Både jag & hundarna frös oerhört snabbt då det blåste väldigt mycket snö från tak & marken runt i luften.

Hade förresten Drömt en dröm i natt igen om en vit häst. Ett Arabiskt Fullblod som varit i mina drömmar förrut.

Jag har drömt en hel del om vita Arabiska Fullblodshästar. I detta fall var jag i ett svart rum, helt svart med endast en lampa som lyste upp en liten del av det det gråa betonggolvet. Jag vet inte var det var, men jag hör något & söker mig emot ljuset men där inna jag hinner kliva in i cirkeln av ljus kommer en vit häst framskridande ut i ljuset & blickar med sina svart stora ögon in min djupaste själ som om den visste vad ag tänkte när jag själv intevet vad jag vill göra av livet??

Käkar lite smågodis & sitter lite på datorn & kollar även lite på "7th Heaven" Familjedrama, "Keeping up with the Kardasians" Realityserie om Kim Kardashian & hennes familj. Hon gjorde en ögonoperation & Pussycat Dolls framförande. Vart sedan att se en hel annan typ av serie...Science Fiction serierna "Stargate Atlantis" & "Stargate SG-1".

Konstigt med programmen idag, alla sjunger i dessa program som det vorre en del av deras vardag.

Dricker Sencha lime te, mangojuice & äter lite frukost. Siktkaks mackor med ost & kalkonmortadella med oliver i.

Tar en varm dusch & sedan se på "The Crocodile Hunter Diaries". I dagens avsnitt handlar om dom Tasmaniska djävlarna på Zoo:et. Det kommer även att födas 3 st. ungar. Fångas Pytonorm i en trädgård som lagt sig i en låda för ätta lägga sina ägg, Räddas även en flygande räv som fastnat i ett taggträdsstaket. Sedan i slutet av programmet får man se dessa vackra små tasmaniska djävuls ungar, 3 st. hanar, en som är helsvart & dom andra två med vita tecken i pälsen.

Ätit lite Sourcreme & Onionchips & Cheez Ballz. Dricker Coca Cola till. Får fixa mat senare. Orkar inte fixa det som det är nu.

Vinkar av Christian... & han ger sig av in till stan för att åka med tåget hemåt. Jag ska ta en promenad med hundarna & efter att ha varit ut med hundarna vart det att sätta sig & kolla på blocket.se på olika djursorter. Renrasiga & blandraser av hundar, katter, ödlor, Afrikansk pygme igelkott, höns, duvor, vaktlar, alpackor, får. nötboskap & en massa andra djur.

Kullholen. Flerdjur's uppfödare & lever livet på landet på en helt fantastisk gård. http://kullholen.se/ Dom föder upp Norska Skogskatter, Påfåglar av olika sorter, en väldigt massa olika exotiska fasansorter & exotiska duvsorter. Även fåglar som Dvärgsilkeshöns, Moderna Engelska Stridshöns, Dvärgfönix. Marsvin av Lunkaryor marsvin, Bin, Sötvattensräkor & ganska nyligen bara för några år sedan börjat föda upp Alpackor med. (Bilderna ni ser är bara ett axplock av det alla djur dom har).

Fantastisk hemsida med mycket info om djuren, gården, dom, växter & mycket annat intressant. Övervakningskamera hos alpackorna & en massa rolig fakta av olika slag.

Det vart att se 2 st. avsnitt av matlagnings & tävlingsprogrammet "Masterchef". från England.

"The Real Housewives of Beverly Hills". Det ska nyöppnas en restaurang i Lisa & hennes mans Restaurang Imperium. "SUR" heter denna. Öppningsparty, men det kommer en hel del av gäster hon inte hade väntat med att skulle komma & som kanske inte är så dirrekt välkomna heller.

Kollat på Arabiska Fullblodshästar på olika sidor på internet. Jag verkligen älskar denna hästras som är helt fantastisk. Så vackra & hästar som man kan använda till all typ av den ridningen & frihetsträningen som jag älskar att göra. Saknar verkligen att hålla på med hästar.

Pratat med Lia en hel sväng. Har även nu suttit på facebook, emailen min på yahoo, gayromeo, tagged & qruiser. Pratat med Alexander Camilo. Chatat med folk på olika sidor med under hela kvällen. Robin S., Denny, Blondin Peter, Bravo, Canada Damien & m.fl. människor.

Låg & tänkte på min älskade hund Frida som jag saknar väldigt mycket. Hon var verkligen en av dom snällaste hundar jag någonsin träffat i hela mitt liv. Nästan helt enkelt lite dumsnäll. Men hon var så go & en supertrevlig hund som var så snäll emot alla. Vi syns på andra sidan älskade vännen min. Ska nu försök att ta & sova efter en lång dag & sen natt, tidig morgon hur man nu ser det at jag somnade vid typ nästan 03.30. ZzZZZzzz...

Torsdag...Lugn dag, men idag ska jag in till stan för att göra lite ärrenden. bla. på banken & försörjningsstöd m.m.

Tar bussen vid klockan 10.10 in till stan för att hoppa av vid Våghustorget för att gå till Nordea banken för att skriva ut lite papper som jag skulle ha när jag går till Försörjningstöd, men innan gick jag & möte upp Lia för att tillsammans gå bort dit. Hon hjälpte mig även att kopiera papper medans jag skrev & sorterade papprena. Skönt att få det inlämnat, men får väl se om dom vill ha någon mer komplitering?!

Gick sedan dirrekt för att äta på Restaurang Coco Thai av deras buffe där dom bla. har Sushi. Supergod Sushi!!

Vi gick sedan till Myrorna där jag hittade några böcker. Till t.k klädbutik & efter det till Röda Korset där jag hittade en bok till mig & en jag ska ge bort till någon, Åhlens, Levi's Coffebar & drack fruktsmoothies av blåbär & jordgubbar. Indiska, H&M för att köpa hårsnoddar & ansiktsmasker, Lagerhouse & sedan ta bussen...

till Lidl...för att köpa lite hem lite saker. Köpa bla lite mat som hon & jag ska äta tillsammans. Vi tar bussen där ifrån & ska sedan hem till Lia för att snacka bara sitta & snacka lite, kolla på böcker & tekannor på Tradera, ska kolla film & så äta tillsammans...

Jag vart att äta några stekta hamburgare & vitlöksbröd uppvärmda i ugnen & Guacamole. allt hade jag köpt. Var gott & drack vatten till det.

Kollade på filmen "The Warriors Way" En film i en Kinesisk & Amerikansk anda som utspelar sig både i Kina & USA.

Pratat lite mer & gick sedan hemåt för att ta det lugnt! Hemma & softar...Kollar mina brev jag fått, facebook, gayromeo & MSN m.m. & kommer att göra det resten av kvällen. Ja skönt att bara ta det lugnt nu känns att jag inte är 100 % frisk än.

Fått reda på idag att infektionen.......från luftrörsinfektionen är borta ur kroppen genom papprena jag fått från läkaren om provresultaten. Nu ska jag bara bli av med den nedrans förkylningen. Även fått reda på att att koloskopin som jag gjorde, men besvären har ju fortsatt så kanske kommer att få göra en gastroskopi undersökning senare.

Ska även på fortsätta min utredning på Psykiatrin. Måndag 5/3 kl. 10.30.

Kollar på "Revenge"...Amerikansk dramaserie från 2011. Säsong 1. Avsnitt 6 av 24. Familjen Grayson brukar hålla legendariska fester på den Amerikanska nationaldagen, men under årets festligheter antänds fel fyrverkerier. Det blir mer rivalitet kompisar & killar emellan. En övervakningsvideo dyker upp & skapar osämja mellan familjemedlemmarna & deras säkerhetschef Frank & mycket mycket mer spännande. I rollerna: Emily VanCamp, Madeleine Stowe, Gabriel Mann, Henry Czerny, Ashley Madekwe.

Sitter på nätet & chatar med folk & fixar med denna text & bilder som ska läggas in i detta inlägg som kommer bli oerhört långt, men som med dessa ord blir det sista i detta blogginlägg....Ska bli så skönt att sova nu...ZzZZZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar