torsdag 9 februari 2012

Onsdag...Dag på stan, läkarbesök, affärer, städa lite & resten av kvällen lugn.

En ganska lugn morgon...Jag ska idag på en läkartid klockan 13.30 på Öster Praktiken, då min vanliga vårdcentral inte hade tid för att ta emot mig. Dåligt det! Man tycker ju att samma läkare borde följa upp ens sjukdomstillstånd, men icke sa nicke, så ska få träffa en ny läkare. Varit ut med hundarna på sin dagliga morgonpromenad.

Suttit på internet på facebook, qruiser & lite andra sidor, men främst suttit med min blogg & den dagens inlägg från gårdagen. Chatat lite med Andrew från USA med som jag inte chatat med på ett tag. Bloggat & ska försöka göra mig klar. Duscha, klä på mig, fixa håret & så innan beger sig ut genom dörren.

Jag tar idag bussen in till stan för att först gå i lite affärer innan jag ska till läkaren.

Jag började med att en sväng på det mycket välbesökta & mitt förra jobb Myrorna som jag ofta är på & shopar loss på. Där hittade jag dessa 4 st. böcker & detta fina buddhahuvud. För ca 100 kr.

Innan jag går till läkaren så tar jag mig vidare upp på stan & går till Röda Korset där jag hittar dessa väldigt bra 6 st. böcker för 55 kr.

Gick sedan vidare till Öster Praktiken & fick där sitta & vänta en stund innan jag fick träffa en läkare, men under tiden var jag vänlig & hjälpte en äldre kvinna att hänga upp sin kappa på en galje i väntrummet & en man som satt ner hade tappat sin krycka, så jag lyfte upp den till honom. Dom var så glada & båda tyckte att jag var en trevlig, hjälpsam & väluppfostrad ung man. Lite kul att höra! Ja, man ska vara vänlig & hjälpsam emot människor, speciellt gamla människor. Jag fick träffa läkaren & dom tog näsodlingsprov & jag fick mer medicin att hämta ut på apoteket. Ska snart träffa upp Krister en sväng efter att jag varit här.

Jag skulle gå upp till banken, men träffa en bekant som jobbar på Myrorna & hennes väninna Var trevligt att prata med dom lite grann & ja, sedan gå vidare för att träffa upp Krister.

Träffat upp Krister & ska först gå till banken Nordea, innan vi går vidare för att kolla mitt konto hur mycket pengar jag har att röra mig med innan vi går vidare.

Var först in på Apoteket för att hämta ut min medicin för 200 kr. Har lagt ner nu ca 470 kr på mediciner har jag räknat ut bara för denna nedrans luftrörsinfektion. Tur att man har frikort hos läkaren i allafall. Gick vidare till inredningsbutikerna Village & Indiska. Efter att ha varit på dom & kollat gick vi vidrae till Krämaren Gallerian på bla. Bokia & Duo m.fl. butiker.

Köpte inget på dom affärerna, men sedan gick vi in på Vågen Gallerian & där på Åhlens där jag hitta dessa 2 st. böcker på REA på Reapriset. Så vart att köpa dessa 2 st. böcker för 55 kr.

Innan vi ska åka hem till mig en sväng, så ska vi gå förrbi en affär till, Bra & Begagnat där jag hittade jag dessa 2 st. böcker för 20 kr.

Hemåt med bussen sedan som stod där när vi kom till stationen. Lämna av allt & sedan gå till mataffären för att ta & panta ba dom flaskor & brukar jag hade.

Till ICA med pant för att få bort den hemifrån. Så att det bli lite mer städat hemma & inte står en massa pant i köket. Fick 127 kr på panten, men handlade lite dricka, pepparkakor, choklad & annat för 84 kr, så fick 43 kr. tilbaka.

Väl hemma måste jag äta något känner mig i stort sett nästan svimfärdig så måste äta. Ätit svamp & ostfyllda Tortellini med en pepparrotssås & riven ost ovanpå. Efter att jag ätit, så blir det att städa en del & fick lite hjälp av Krister med.

Efter att ha städat & Krister sedan åkt var jag ute med hundarna en sväng på en promenad & ska sedan resten av kvällen bara ta det lugnt.

Vart att sitta på internet under resten av kvällen & även kolla på TV med. På internet kollade jag på saker som facebook, gayromeo, MSN & på TV vart det först att se den drama & helt crazyfyllda dokusåpa serien "The Real Housewifes of Beverly Hills".

"Halv åtta hos mig". Svensk matlagningsserie från 2012. Avsnitt 11 av 72. Roine är dagens värd. Han serverar gästerna förrätt: Boxholms råraka. En råraka med löjrom, turkisk yoghurt, hackad rödlök & dill. Varmrätt: Hjortfilé ála Storketorp. Hjortfilé som serveras med potatisbakelser med vitlök i, kokta grönsaker, chokladsås & syltade kantareller & till efterrätt en Tarte Tatin med äpplen & en klick vaniljgrädde & citronmeliss till. För recept. http://www.recept.nu/1.325244/2011/08/15/halv_atta_hos_g

Kollat mer på internet samtidigt med & då på allternativa livsstils & ja rena praktiska kunskapen om självhushållning & bondepraktika. Alternativ.nu & fortsätter även att drömma om mitt hus på landet som ska ligga vid en sjö så där idylliskt, lugnt, skönt & utan störande grannar.

Chatat med folk på facebook & MSN: bla Snyggingen & snälle Jesper som gå igenom en hel del av dom saker jag går igenom i livet med dåligt psykiskt mående. Ken ifrån Norge, Stylist Jacob från Finland, Antik Tomas, Snälle Christian, Blondin Peter, Krister, lite & sms:at med bla Henrik om hur allt är i livet??!

Ska ta en promenad med hundarna & sedan snart sova...

men innan jag ska sova så läste jag lite olika inredningstidningar & sedan ta & sova gott i sängen min. ZzZzzZZz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar