onsdag 8 februari 2012

Tisdag...Grannar Usch! Dröm, Dator & TV:n.

Jag vaknade idag av en...idiot till granne som dammsugade 07.30 på morgonen. Snacka om irriterande att vakna med ett stark surrande & dundrande. Dom som känner mig vet att jag hatar att bli väckt på ett abrupt sätt på morgonen, men gick i alla fall upp vid 08.00. Snacka om att man är dagblind. Skrev fel i bloggen att det var tisdagens inlägg igår, men ändrat det nu med idag (onsdag) när jag lägger in detta inlägg.

Drömde en ganska hemsk dröm om...bla. min kompis Henrik's hund Hugo, men det var även Lucky, Tingeling plus en massa andra djur. Ja...dom & några andra djur var stulna & jag letade efter dom. Lyckades hitta vem som stulit dom & det fanns djur i hela huset, men dom satt i ett rum bakom en bokhylla med ett litet hål i, så man kunde kolla in till dom, men dom bodde fruktansvärt trångt, smutsigt & utan tillräckligt med mat & vatten. Ja det var någon som samlade på djur & stall dem. Hundar, Katter, Illrar & andra djur. Fruktansvärd dröm & var glad att jag vaknade med både min älskade hundar liggandes i sängen hos mig.

Förrutom att blivit väckt abrupt på morgonen, så var det en söft morgon. Ringde till vårdcentralen för att lämna ett meddelande, så dom ringer upp en så man kan boka en tid. Sedan varit ute & gått ut med hundarna.

Soft hemma sedan bara sitter på qruiser & på bloggen min för att skriva blogginlägget. Äter även lite riskakor. Dricker blåbär & limesaft. Gör ont i halsen. Dom ringde från Vårdcentralen & jag ska få gå till Österpraktiken i stället för den jag brukar gå till. Kollar även facebook där jag grattat lite folk som fyller år. Även chatat med Richard Moore från Ohio också suttit på MSN & chatat med Jesper & David. Ja degar bara en massa på nätet i stort sett hela dagen.

Suttit med olika inredningstidningar & läst lite, skönt att läsa & inspireras av vackra inredningsdetaljer. Ja saker som jag nog gärna skulle vilja ha många gånger hemma själv men även kanske kunna inreda folks hem med. Jag har ju öga för både färg, form, design & formspråk. Ja få saker att passa in i den miljö den finns i på olika sätt. Kanske detta jag skule jobba med i framtiden??

Måste göra något att äta. Blir något enkelt...4 stekta ägg, lite stekt falukorv, & grönsaker: mache, ruccola, babyspenat, gurka & sockerärtor. Sedan ut med en stund med hundarna på en lite sväng i kylan.

Kollar lite på TV & dramatiden fortsätter i det glamourösa livet, men tyvärr väldigt tragiska livsöden ändå i serien "The Real Housewifes of Beverly Hills".

"Halv åtta hos mig". Svensk matlagningsserie från 2012. Avsnitt 10 av 72. Andreas står för dagens middag. Hans meny består brasiliansk mat. Förrätt: Pâo de queijo: ostbröd med olika ostdippar & ostar att sätta på. Till varmrätt: en brasiliansk specialitet. Escondidinho de mandioca: Högrevsgryta med rotfruktsmos - liten doldis med stor smak! & efterrätt: Cheesecake com goiabada. En Cheesecake med guavamarmelad. Recepten finns på: http://www.recept.nu/1.325244/2011/08/15/halv_atta_hos_mig

"Top model Sverige". Svensk realityserie från 2012. Säsong 5. Avsnitt 2 av 10. En modell måste alltid vara redo även om hon suttit på ett flyg i fjorton timmar. Izabella Scorupco & Jonas Hallberg välkomnar de tio Top model-deltagarna till Los Angeles med hårda bud redan på flygplatsen - en måste åka hem med vändande flyg. De nio tjejer som klarar utmaningen på flygplatsen får flytta in i en lyxvilla med magnifik utsikt i Beverly Hills. Där är stämningen på topp och tjejerna vältrar sig i lyx när det plötsligt ringer på dörren. Där står en mycket ovälkommen gäst, som tydligen ska flytta in...En till tjej som ska vara med & tävla.

Snabbt hopar sig nya tävlingsmoment & utmaningar. Tjejerna ska få göra sin första catwalkvisning för röda mattan-designern Ina Soltani. På rullskridskor. Den som gör bäst ifrån sig får en Ina Soltani-klänning värd 5000 dollar. Att bära upp Inas klänningar med värdighet på ett par rullskridskor är lättare sagt än gjort. Fotografering blir sedan på Hollywood Bollyward som olika kända kvinnliga ikoner. Men det finns fler chanser att plocka pluspoäng inför veckans jury, som förutom Izabella och Jonas består av Next Modelschefen Alexis Borges (man) samt gästdomaren Ina Soltani.

"Projekt Runway". Amerikansk realityserie från 2010. Säsong 8. Avsnitt 1 & 2 av 14. Avsnitt 1. 17 designers står redo att kämpa sig fram till finalen i Bryant Park. Nu får de i uppdrag att inkorporera en annan designers klädesplagg i en egen outfit - och de har endast fem timmar på sig. 1 st. åkte. Avsnitt 2. Designerna får i uppdrag att skapa moderiktiga kläder som reflekterar Marie Claires starka och praktiska kvinnor. Den vinnande designen kommer att visas upp som en över 12 meter hög annons på Times Square, men innan det fick deras kläder fotas för Marie Claire. Men en annan modell får visa upp klädesplagget på Billboarden. Coco Rocha bär Gretchen Jones vinnande design. 2 st. åkte. Programledare: Heidi Klum.

Suttit på internet hela dagen även fast jag även kollat på TV:n. Känner mig så trött & låg, men mycket beror nog även på infektionen jag har i kroppen, men i onsdag kl. 13.30 ska jag till en läkare & hoppas att jag får någon bättre medicin. Har chatat lite med folk, Jacob, David, Tomas, Peter, Oscar, Christian m.fl. innan jag ska sova....men först ut med hundarna & sedan sängen. ZzZzZ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar