måndag 6 februari 2012

Söndag...TV & Datorn. Alternativa liv...

En lugn & serenisk morgon. Ingen stress...så himla skönt att lugnt kunna kliva upp på morgonen utan att behöva stressa upp för att fara iväg någonstans. Många gånger önskar jag att jag hade ett jobb där jag kunde jobba mycket hemifrån kanske i en egen gårdsbutik eller ja om jag skulle bli veterinär en egen veterinärklinik. Ja drömma kan man i allafall göra. För vad skulle världen vara utan drömmar?? Nej, ingenting!

Ätit frukost på limpa med 2 st. mackor med Gouda ost på & 2 st. med Ört & vitlökssalami på dom andra. Jag har även tagit tag i bloggen min & bloggat.

Har även suttit på qruiser chatat bla med Blondin Peter som är en väldigt gullig & snäll vän i livet som jag lärt känna en hel del över internet. Vi har aldrig träffats, men kanske blir en dag att man gör det när både har lite bättre ekonomi.

Kollat även lite på TV under tiden & det vart bla. på Tatueringsprogrammet "Miami Ink".

Jag känner mig väldigt "Off" idag & jag som ska städa, diska & tvätta idag. Usch! Vill inte...!! Nej, så det blir inget, får ta det någon annan dag när jag känner mig lite piggare. Jag sitter bara på nätet istället & chatar med olika människor.

Pratade lite med min vän Lia som ringde. Hon har en hel del att gå igenom livet som även jag har just nu. Hatar att behöva vänta på att läkarna ska fatta sina beslut & höra av sig. Allt tar för fucking allt för jäkla lång tid.

Kollat lite mer TV. "Keeping up with the he Kardashians" Där en av Kim's systrat Khloé gifter sig efter att ha dejtat killen bara någon månad & planerat bröllopet på typ en vecka, men verkar vara riktig kärlek. Kan se bröllopsklänningen & en del av familjen nedan. & sedan på "Girls of the Playboy Manshion" (Girls Next Door).

Ätit lite snacks som bestod av en Dill & gräslök dipp med tortilla chips till det. Druckit Trocadero läsk & även ätit Mentos fruktblandning.

Sitter på qruiser, internet & chatar med folk. Blondin Peter, Andreas, Christian, Jesper, Jimmy m.fl. personer. Ja inget bättre för mig & orkar inte idag göra något annat heller för den delen. Men ska även ta en tur med hundarna, så vart en liten tur med dom i det superkalla snölandskapet.

Pratat med min älskade farmor i mobilen. Saknar att kunna vara hos henne så som jag var förrut. Jag älskar verkligen min farmor oerhört mycket. Hon är den människa som betyder allt för mig i hela världen & hon är den som gett mig en trygghet genom livet när jag var barn & mådde så fruktansvärt dåligt genom tiden i skolan & all mobbning som jag vart utsatt för. Hon har varit min bästa vän i livet & alltid tagit hand om mig & ser henne som en mor till mig i livet.

Kollat även lite mer TV på "Antiques Roadtrip". Som är ett tävlingsprogram där dom letar efter antikviteter & sedan sedan ska kunna sälja dom på en auktion & tjäna sig pengar på det.

"Country House Rescue". Dom är på det fina Godset Plas Teg på 2800 kvm. Byggt 1610. Ett ställe som är populärt för spökintresserade. Men något behöver göras för att bevara arvet av detta hus då det är väldigt dyrt att underhålla. Så det behövs sig en regäll inkomst för att kunna hålla det bevarat. Ruth Watson möter ägaren Cornelia Bayley & ska hjälpa henne.

Mer internet & kollat på. bla Alternativ.nu som är en underbar sida att sitta på & läsa om olika bondelivs, självhushåll & alternativa livstilar.

Kollat mycket på olika hönssorter som Silkeshöns, Dvärgkochin, Chabo, Serama, Holländska Vithättor & andra raser. Här ovan ser ni rasen Brahma som är en väldigt stor höna av kött & äggläggningstyp.

Det är även så härlig med gårdsnatur & snötäckta vinterlandskap på landet. Mycket den vackra naturen & landskap som vi har i Sverige som jag vill flytta ut på landet & för att finna ett inre lugn & lugn natur runt omkring utan störande grannar eller ljud från människor & trafik.

Kollat på musikprogrammet "Så ska det låta". Musiklek. Avsnitt 3 av 12. Sanna Nielsen & Kalle Moraeus möter före detta "Idol"- och klasskompisarna Sibel Redzep och Calle Kristiansson. Pianister: Angelica Alm & Marika Willstedt.

Tycker att Sanna & Sibel skötte sig jätte bra & speciellt Sibel har ju en helt fantastisk röst även om Sanna var bra med.

Mer internet...Jag har insett att jag nog kanske är väldigt mycket en teaser & retfull med folk när det gäller att flörta. Men svårt att vara någon annan än mig själv & mitt riktiga jag, så är jag flörtig av mig. Bara är sån som människa. Inte konstigt att folk tror att man verkligen flörtar med dom eller??? Är ju inte elakt ment utan bara är sån som människa...Ja flörtig & vänlig! Förstår ni hur jag menar eller??

Sitter på nätet & skriver med folk & sedan ut med hundarna innan det vart dags att sova. ZzZzZz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar