fredag 3 februari 2012

Torsdag...Hemma mest, kolla TV, Läsa en del, Djur & Alternativt...m.m.

Ännu en dag...Den nedrans hostan & halsonten vill inte ge med sig, äter fortfarande antibiotika & starkare hostmedicin. Går det inte över måste jag gå till en läkare igen & få mer & starkare medicin för att bli av med skiten. Ja jag ska ta det väldigt lugnt idag då jag är väldigt trött i kroppen & öm i magen fortfarande efter att ha varit hos läkaren.

Jag har nu suttit med min blogg & ett blogginlägg efter att jag varit ute med hundarna på den dagliga morgonpromenaden i kylan som kommit. Det är riktigt kallt ute nu & snö ute med. Har även chatat & skrivit med folk på Qruiser...Billie, Peter & Antikhandlar Stefan m.fl. personer.

Efter att jag bloggat & chatat lite så har jag ätit frukost. Det vart fullkornsbröd med lammfiol & lite ört & vitlökssalami med. Till det att dricka guavajuice som innehåller en massa vitaminer.

Jag ska komma att sitta väldigt mycket på internet idag. Chatat & skrivit med folk på qruiser, MSN, facebook, gayromeo & på andra ställen som jag brukar vara in på för att chata & skriva. Se vad folk gör & sånt. Jag ska även ta & kolla en hel del på TV med...

Vart att kolla på "The Real Housewifes of Beverely Hills". Handlade bla. om att Taylors bråk med Lisa, men även att det kom fram att hennes man Russel misshandlar henne. Sedan vart det att se "Lyxhem till salu". http://www.tv4play.se/hem_och_fritid/lyxhem_till_salu Om ni vill se vad det är för något.

Var ut emd hundarna en sväng på en promenad. Sedan efter att ha kommit in tagit mig en varmdusch. Sedan satt mig på facebook en liten stund, men sedan på Alternativ.nu Där det finns mycket att kolla på & läsa om för alla som gillar det naturliga levendet.

Vart att dricka lite flädersaft & ta & ätit färska morötter. Klämde i mig 6 st. stora morötter. Gott med morötter faktiskt bara som dom är. Även om man gärna kan göra en god dip till.

Kollade ännu ett avsnitt av "The Real Housewifes of Beverly Hills". Det var bla. barnkalas med cowboytema för Taylors ena dotter; Kennedy på landsbyggden men petting zoo, hoppborg, mekanisk tjur, band som spelar, mat, ponnyridning, m.m. Dottern får även en egen häst, men fattar inte att hon stannat hos sin idiot till man Russel som misshandlar henne.

Under tiden även suttit på facebook där jag bla har chatat med bla mamma lite grann. Som ska få besök av min syster & hennes kille då dom är hemma i Sverige just nu & även chatat med Karla som är Helenas brorsson Sebastian's flickvän. Pratade lite om hälsa & om hundarna mina. Hon tycker att Lucky & Tingeling är jätte söta & trevliga.

"En plats i solen- borta eller hemma bäst". Brittisk realityserie från 2008. Säsong 4. Avsnitt 33 av 35. Craig och Dylan vill byta sina liv på en farm i norra Wales, mot en soligare tillvaro. Jonnie och Jasmine visar dem Brighton, som är ett inneställe för homosexuella & paret visas även runt på Kanarieöarna. Men var kommer de att köpa en bostad? Dom bestämmer sig för att buda på en lägenhet i Brighton.

Skulle egentligen sett på "Halv åtta hos mig", men ville se detta program då dom visade från Brighton där min älskade syster bor & det är verkar verkligen vara en underbar stad. Jag hoppas på att kunna åka till henne & hälsa på någon dag. Besviken dock på att pappa inte tog med mig då dom alla var ditt förrut & lite besviken dock på att hon inte hört av sig då hon är i Sverige nu med sin pojkvän, men har sagt åt mamma att hon får ringa från henne till mig. När hon ändå är där, så hoppas att hon ringer.

Även kollat på den superbra serien "Once upon a time". Som är en fantasyserie som utspelar sig i en modern tid. Väldigt bra då den är baserad på gamla berättelser som Snövit, Askungen, Rapunzel & flera andra sagor.

Satt & kollade lite på blocket.se med på hundar & katter. Devon Rex katter, Chinese Crested Dogs & Sphynxkatter. Mina favoritraser när det gäller katter & hundar. Men när jag tänkte efter på detta så har jag en favorithundras till & det är Italiensk Vinthund som ni kan se nedan & som jag även kollade på.

Appropå hundar & katter, mina små älsklingar här hemma mår bra & är lika busiga som vanligt, men Lucky & Tingeling har börjat löpa upptäckte jag idag, så det blir INTE att åka på någon Chinese Crested Hundträff på söndag.

Det vart sedan att logga ner från datorn & ta & läsa lite inredningstidningar som jag köpt tidigare & ska sedan ta en sista tur med hundarna & efter det sova gott i min säng efter jag tagit min hostmedicin. ZzZzZzzz...

2 kommentarer:

  1. Du verkar leva lite som jag, mycket drömmande om framtiden. Det är både roligt och jobbigt, ofta känns det som om jag aldrig kommer nå dit. Men samtidigt skulle jag inte vara nånting utan mina drömmar.

    Dream on! <3

    SvaraRadera
  2. Ja...jag skulle inte vara mig själv utan mina drömmar & utan drömmar skapas inget i världen över huvudtaget.

    Tack för att Du förstår mig i mina ibland helgalna drömmar om livet.

    SvaraRadera