lördag 10 mars 2012

Fredag...Down day! Blev en Film & TV dag!

Fredag...Varit ut med hundarna på deras dagliga morgonpromenad & gett djuren mat. Suttit med bloggen min & på qruiser hela morgonen. Även suttit en massa i telefonen, bl a. med Åklagarmyndigheten, Min farmor, min far & lite andra människor. Kanske berättar vad som hänt så småning om, men inte nu.

Kollar film..."Min Stora Feta Grekiska Semester" Amerikansk lite småkul kärlekskomedifilm som utspelar sig i Grekland. Georgia "Nia" jobbar som bussguide då hon inte får något nytt lärarjobb. Men slumpen & en massa galna turister, kanske kan få hennes dystra dagar att bli något helt annat & kärleken kanske finns mitt framför ögonen på henne utan att hon det först visste. Snyggingen Poupi som är med i filmen heter i verkligheten Alexis Georgoulis.

Ut med hundarna en sväng ute i blasket, så inge kul att vara ute eller fota hundar när dom är dyngsura & kalla. Nej, inne igen får dom krypa upp i sin fotölj efter att jag torkat dom. Jag själv ska ta & äta. Blir trattkantarellasoppa & franskabröd att doppa i soppan & lite oststavar.

Det ska Gudarna veta att jag skulle behöva ha en semester någonstans varmt & skönt. Bara få ha det lugnt & skönt, vila upp mina energier på någon härlig strand med en drink i handen min. Sedan goda middagar på en lokal restaurang & på kvällen massage & ansiktsbehandlingar.

"Bukowskis". Svensk realityserie från 2012. Säsong 2. Avsnitt 2 av 10. Tom Österman, förste intendent på avdelningen för hemvärdering, ska sluta på Bukowskis. Men det är känslosamt att lämna en arbetsplats efter 23 år. I auktionshusets lokaler samlas det bästa av det bästa av måleri, möbler, smycken & mycket mer. Idag handlade det väldigt mycket just om en hel del vackra smycken, men även konst från Jenny Nyström som mest är känd för sina tomtar, men som även målat mycket annat.

Småätit en hel del...morötter, mörk choklad, müslibars, mentos, Ballerinakakor m.m. Hundarna har fått lite morot med. Även druckit en kanna med hallon & björnbärssaft.

Sett på "Sex and the City" filmerna. Underbart härliga filmer & ja vad ska man säga. Inte för att jag vill leva med deras drama, men deras vänskap är verkligen underbar. En av snyggingarna i filmen. Jason Lexis & den andra Gilles Marini.

Skönheten Sarah Jessica Parker är ju verkligen en unik skönhet med ett väldigt ovanliga utséende. Hon är verkligen en av få kvinnor som kan bära upp dom mest galna kreaktioner & rockar verkligen dom helt & hållet!

Hon är verkligen en Stylish Fashionista! En riktig modeikon ut i fingerspetsarna. Man kan inte mer än att bara älska henne totalt!

Funderar en hel del på livet & vad ska hända med det. Jag vill verkligen bara få må bra, så att jag kan få plugga, jobba & starta upp kanske mitt egna förretag i framtiden.Sitter på facebook en sväng & skriver & lägger upp bilder från saker & ting. Pratar med kompisen Camilo Alexander i mobilen en sväng. han ringde & Krister med som ville ha tips på en dip till chips då han har besök av en kille.

Ut med hundarna, ligga & läsa lite inredningstidningar & sedan bara ta & sova gott! ZzZZzZ....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar