lördag 3 mars 2012

Fredag...Vår ute, lugn dag hemma. Bukowskis, hästar, hus & annat...

Fredag...Det är verkligen vår ute i luften. Från dom träd som vilat sig hela vintern börjar det att försiktigt knoppa sig & ja det dröjer nog inte länge förren Krokusar & annat spirar upp på olika ställen. Skönt det känns emd mildare väder ute.

Suttit med bloggen min nu på morgonen med inlägg från veckan som varit. Även suttit på den gay/bi/transsexuella sidan qruiser, men även kollat på facebook & även kollat en del annat på nätet som ni kan se nedan.

Bukowskis egna Auktionsmarknad...Där man kan buda på en massa olika saker på nätet istället för deras vanliga aktioner. Funkar lite som Tradera. Bukowskis Market. http://www.bukowskismarket.com/

Göra Mat...gJag gjorde en makaronilåda med falukorv & massa ost i & druckit en kanna saft av blåbär & lime.

Kollat på Arabiska Fullblods hästar på hastnet.se. Finns ofta många fina hästar av denna ras, men oerhört många andra raser med.

Hittade ett svart Arabiskt Fullblodssto som verkligen är en söt liten tjej. http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=582485 (fler bilder på sidan)

Jag älskar verkligen Arabiska Fullblodshästar, men det är jobbigt att behöva vara så lång när man älskar dessa vackra hästar. Fast väger ju inte så mycket typ 85 kilo.

& på Horse Deals. http://www.horsedeals.co.uk/ på Arabiska Fullblod, Hunter hästar & en massa andra typer av hästar.

Jag tar & har ätit lite choklad. Marabou KEX. 7x. Ja, jag borde inte äta en massa choklad, men gott ibland & är lite mättande ändå. Jag har inte haft så mycket hemma som jag velat äta & mitt mående & matlust går ju väldigt mycket berg & dalbana uppe & ner.

Var inne på en fin hemsida. Näsbyholms Säteri. http://www.nasbyholm.com/ Har Chihuahuauppfödning "X'mizita's kennel", Bed & Breakfast, Café & Evenemangsanläggning, men även uppfödning av Arabiska Fullblod & Appaloosa hästar & det var därför jag kollade in på deras sida i huvudsak, men var även in & kollade lite på deras Chihuahuor.

Sitter på hemnet.se & kollar på gårdar på olika ställen i landet. Finns så mycket fint, men ack vad dyrt. Flera miljoner för många av dom ställen jag skulle vilja ha.

Sitter på facebook med & där blir jag anklagad för att hångla & ha sexuella relationer med andra killar av Christian som är förälskad i mig, men nu får det fan vara nog. Man anklagar inte mig för en massa skit. Sedan anklagar han att jag sagt saker om honom. Nej, jag vill inte ha någon Dramaqueen. Nej, nu är det slut med drama från folk i mitt liv.

Pratat & chatat med gulliga Gris Eva & vi pratade bla. om Husdjursmässan som tyvärr inte är längre i Örebro som det var förrut. Hon vann ett vandringspris där, men eftersom ingen till mässa fixades har hon fått behålla priset. (Fotot från 2008) när det var.

Kollat på Alternativ.nu & tipsat lite folk där om billigare hus TILL SALU på mappen Hustips.

Ser på TV innan jag ska sova. "Spartacus: Vengeance". Amerikansk dramaserie från 2011. Säsong 1. Avsnitt 1 av 10. Spartacus inser att det inte är någon barnlek att vara ledare för ett stort antal nyligen frigivna slavar. Han måste kämpa för att hålla ihop rebellgruppen när de får reda på att Claudius Glaber har kommit till Capua. I rollerna: Andy Whitfield, Lucy Lawless, John Hannah, Peter Mensah, Viva Bianca.

Man har dock i denna säsong byt ut den snygge Andy Whitfield emot en ändå lite sämre kopia i Liam McIntyre, men serien är lika bra fortfarande även om Spartacus inte är en lika snygg grabb längre. Tyvärr lever inte Andy Whitfield utan fick den oboliga sjukdomen Hodgkin Lymphoma (cancer) & dog vid en ålder av bara 39 år i Australien, en solig dag i sin frus famn.

Se klart på serieavsnittet där mycket hände. Är en väldigt bra & sevärd serie måste jag säga.

Läst lite inredningstidningar ett litet tag. Nej, nu ut med hundarna & sedan ta & sova. ZzZzzZz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar