fredag 2 mars 2012

Onsdag...Jimmy åker! Lugn dag hemma! Torsdag...shoppingdag i Marieberg med Lia!

Onsdag...Vaknade vid ca 08.00. idag & ännu en dag från ett soligt Örebroboende. Jimmy hade krypit närmare mig & sovit, så jag hade i sömnen hållit om honom & vaknade med armen runt han, men inget fel i att krama om en kompis när man sover brevid varandra. Han tyckte det bara var mysigt sa han när han vaknade.

Men både han & jag är ju båda fysiska personer av oss & då menar jag inte sexuellt på något sätt utan så som man kan vara med vänner. Jag kramar ju mina vänner när jag träffar dom & så, vissa ger jag t.o.m. pussar & så på kinden eller munnen, så inget jag ser som något konstigt!

Var ut med hundarna, men fixade lite frukost till honom först. Var ut med hundarna en sväng, men han väntade & så åt vi frukost tillsammans. Jag rostade bröd med lite olika pålägg som goudaost, dillkaviar & fikonmarmelad & drack ett te med rabarber & vaniljsmak till.

Sedan efter att vi ätit lite frukost, som jag typ aldrig brukar göra nästan, så följde jag han ut till busshållplatsen då han inte visste var den var någonstans, då han ska åka till Universitetet. Vinkade av honom vis bussen & ska sedan ta & sätta mig med bloggen min...

Sitter på bloggen min för att lägga in blogginlägget mitt, men sitter även samtidigt på qruiser som jag brukar göra när jag sitter med bloggen. Jag sitter ju oftast med flera olika saker samtidigt när jag gör något...

Pratat med Lia en sväng i mobilen. Vi funderar på att åka ut till Marieberg en sväng i morgon. Lia's TV hade även exploderat inuti, så hon måste köpa en ny TV. Hade sedan en killkompis här ett tag som ville prata om lite personliga saker som jag inte tänker avslöja här. Ut med hundarna en liten sväng, men orkade inte fota.

Kollat på facebook...& länkat till bloggen om dagens inlägg. Något är fel med TV:n. eller ja inte själva TV:n utan på satelllitsystemet som ska sända TV:n. Kan det bero på att dom håller på att göra om där nere?! Borde inte vara där, fast sitter ju huvudströmbrytarna där. Försvinner ibland men kommer tillbaka inom någon minut.

Göra mat...Det blir att göra egenhemgjorda hamburgare...med bröd med massa smältost & whiskeysenap. Sedan en sallad på ruccola, bladspenat & machés,guacamole på den, salt, peppar, olivolja & lite tabassco. Druckit lite Trocadero till.

Suttit på den underbara sidan Alternativ.nu som är en sida för praktiskt äldre kunskap & om självhushållning i livet. Saker som man gjorde förr i tiden & så.

Jag har bla. kollar på hur man tar reda på äpplen, fallfrukt eller dirrekt från träden & hur man gör bla. kan göra äppelmust, äppelsylt, äppelchutney & annat.

Även kollat på hur man förväller & torkar gula kantareller & trattkantareller för bästa resultat att bevara dessa underbart goda svampsorter. Har en del torkade trattkantareller i skafferiet i en stor burk.

Sedan även kollat på om olika hönssorter & hur mycket olika färger det finns naturligt på hönsägg. Att är helt berroende på vilka sorters höns man har. Och Nej, äggen nedan är inte målade dom är helt naturliga dirrekt ur höns av olika sorter som tex. Maran, Olika grönvärpare, Aracuana & en hel del andra hönssorter.

"She's got the look". Brittisk dokumentärserie från 2008. Säsong 2. Avsnitt 2 av 8. Den före detta modellen Kim Alexis ger sig ut på jakt efter nästa supermodell. Men hon är inte ute efter den vanliga modellen, det hon söker är en kvinna över 35 år som har stjärnkvalitet och utseendet att bli det nya ansiktet i modeindustrin. Dom blir omstylade idag. Dom får även gå på en casting på Gotham Advertising. Dom ska ha 3 st. kvinnor för en reklamkampanj, men det blir väldigt mycket smutskastande mellan/om dom andra kvinnorna. Ja, lite liknande som Top Model eller liknande.

Softar bara, ska ta mig ett varmt & skönt bad där jag har legat & bara återhämtat lite kraft till kroppen min. Har gjort en pealing ansiktsmask med granatäpple & passionblomma i. Sedan även gjort lite andra kropps & hudbehandlingar.

Pratat med den underbara sångfågel Philip i mobilen. Han är verkligen en helt underbar människa & han får mig alldeles i varm i kroppen med sin sametslena röst. Han har även en helt fantastisk röst. Jag tycker att ni ska lyssna på honom. Han får hela min kropp full av gåshud med sin röst. När han sjunger "This is the moment": http://www.youtube.com/watch?v=z2h3vmstGRE&feature=related får jag alltid gåshud & tårarna rinner från min kind, då det är så himla vackert.

Suttit på MSN & chatat med lite olika folk & sms:at med folk med, ut med hundarna mina, läst lite inredningstidningar & sedan sova. ZzZzZZzz...

Ny dag & det är Torsdag...& jag ska idag gå hem till Lia & sedan ska vi åka till Marieberg Köpcenter idag för att gå på lite olika butiker, jag ska bla kolla en bok på Bokia om den finns där, måste köpa en ny golvmopp & kolla lite annat med.

Först...tar vi bussen in till stan för att gå en sväng på Myrorna. Lia ville gå på dit för att kolla en billig TV & jag ville gå dit för att kolla böcker & hittade 3 st. böcker som ni kan komma att se längre ner i detta inlägg liksom det andra jag ska komma att köpa under dagen. Innan vi tar bussen till Marieberg så gick vi in på Luckulus mataffär för att köpa något mellanmål. Lia köpte en vanlij & blåbärsyoghurt & jag tog en fruktsoppa.

Vi satt sedan i solen & väntade på att buss 22 ska komma till Resecentrum så vi kan åka med den ut till Marieberg. Riktigt skönt & varmt ute i solen faktiskt. Vi tar bussen till sista busshållplatsen & börjar sedan våran dag där ifrån...

Vi var först in på Chilli. http://chilli.se/ Där finns det oerhört mycket fina inredningssaker till väldigt bra priser. Jag köpte 2 st. "tassels" (gardintofsar) & pratade bla om Maria Montazami & om hennes produkter & hem med personalen lite Hennes kollektionssida hittar Ni här: http://www.mariamontazamicollection.se/

sedan gick vi till Rusta. http://www.rusta.se/ Där jag köpte mig golvmoppen som jag skulle köpa. Kostade bara 30 kr & billigare än så för en golvmopp ska jag inte kunna hitta.

Var en sväng på Lågprismagasinet där jag köpte lite choklad & Lia köpte en tygpåse, knäskydd när hon ska hålla på med sin lilla kolonilott. Sedan gick vi till Max för att äta. Jag tog & åt orginalmålet med plussmeny på. Sedan var det gratis kaffe till efteråt så det var lite kaffe med & vi satt & pratade bara ett tag.

Mariebergs Galleria. http://www.marieberg.nu/Kjopesentre-SE/MAL321/ En massa olika affärer där, men först Bokia för att kolla om dom har kvar boken "GAY! En Världshistoria" Dom hade inte den, men han som var i kassan, sa att han skulle kunna fixa den från en annan affär & snacka om att jag vart lycklig då, så får den om några dagar. Jippi!! Det är service det kan man säga! http://www.bokia.se/

Vi var även in på en massa andra affärer, men bla. H&M där jag köpe 2 st. tröjor som kostat 800 kr tillsammans, men kostade nu 200 kr för båda. http://www.hm.com/se/ & en massa andra butiker. Sedan vidare till Djurmagasinet där jag köpte mintkex till hundarna. & efter det Klädjätten & Calletex. Där för att kolla på lite saker, köpte bla. 2 st. parfymer.

Sedan ska vi ta bussen in emot stan. jag hoppade precis bakom Södra stationen för att jag skulle kunna åka med en annan buss från en busstation där i närheten.

2:an stannade med inte 4:an som jag skulle åka med. Fick åka med 2:an typ halva vägen hem, sedan gå resten av vägen, men snacka om att jag förbannad på den jäkla busschauförren. Vad är det för idiot till busschaufför som inte stannar på en busshållsplats?? Vad är det för idioter som kör buss i denna stad?? Inte första gången busschaufförer i Örebro better sig som riktiga jubelidioter. En förrut när jag & Lia åkte in svängde av på fel väg & stannade där för att gå ut & försvinna med en kompis för att röka & hämta något?! Hur kan man göra så som busschaufför? Busschaufförer som kör fel väg, stänger dörren precis framför en & sedan bara åker fast dom ser att man kommer, såna som inte stannar vid busshållplatserna när man står där eller ska av där, som inte vet bussens egna regler för när man ska åka till sjukhuset tex. för sjukbesök är det gratis & en massa annat drabbel.

Här kan ni nu se sakerna jag köpte idag. Böckerna från Myrorna, "Tassels" (gardinomtagen) på Chilli, Dom underbart stickade tröjorna på H&M & hundgodiset på Djurmagasinet.

Fixar på nätet & facebook...kollat allt som hänt under dagen & det var verkligen en hel del kan jag säga som hänt på min facebooksida & hos en hel del av mina vänner, bekanta & släkt. Ja, jag ska nu se lite TV:program som jag följer.

Suttit även & chatar med bl.a Philip på facebook.

"Once upon a time". Amerikansk fantasyserie från 2011. Säsong 1. Avsnitt 8. Emma satsar på att bli sheriff hellre än att låta Regina ta jobbet. I sagans värld förstår Rumplestiltskin vad han måste göra för att hans son inte ska skadas i kriget. Det börjar brinna & saker & ting blir inte som dom tänkt sig. I rollerna: Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parrilla, Josh Dallas, Jared Gilmore, Robert Carlyle.

Pratat med söte Philip igen i mobilen min. Han som ringde!

"Revenge" Amerikansk dramaserie från 2011. Säsong 1. Avsnitt 8 av 24. Emilys planer börjar nystas upp & Victorias familjerelationer blir alltmer spända efter att en ovälkommen gäst kommer till The Hamptons. På annat håll oroar sig familjen Grayson över Lydias minne. I rollerna: Emily VanCamp, Madeleine Stowe, Gabriel Mann, Henry Czerny, Ashley Madekwe.

Fixar & kollar på nätet.... gayromeo, facebook & lite olika andra saker som jag vill kolla innan jag snart ska ta & sova gott i min säng, men även chatat med folk...

chatat med folk som Får Nettan som jag var hos i somras, Musikal Philip, Fredrik, Auktions Tomas m.fl. Pratade med Nettan om bla får, hårfärg, höns m.m. Musikal Philip om livet & vad som händer i allmänhet & saker somvi båda känner & vill göra. Fredrik vill dejta mig, men jag tror inte jag är redo för något förhållande & Tomas om livet i allmänhet & varför vissa killar blir mer attraktiva än andra. Fast jag tycker inte allt sitter i utséendet utan viktigast är ju personlighet, även om det måste finnas en fysisk attraktion med.

Ut med hundarna på sista kvällspromenaden & sedan sova. ZzZzzZz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar