söndag 25 mars 2012

Lördag...Skön solskenspromenad. Något jag glömt berätta! & sovigt dåligt!

Ännu en morgon...Jag har sovit superdåligt inatt. Vaknat & sovit om vart annat hela natten, svettats, djur som låter & springer runt då dom inte kan sova i värmen heller. Jag har även bloggat & suttit & chatat med qruiser, facebook. Har även duschat hundarna & mig innan jag ska på promenad med Lia & hundarna...

Ska dricka lite hasselnötskaffe & ska sedan ut med hundarna på en sväng...på promenaden med Lia & älskade hundarna mina Lucky & Tingeling. 2 1/2 timmars promenad.

Underbart väder ute både vi & hundarna njuter för fullt. Vi ska komma att gå runt hela Varbergaskogen & hundarna fick springa mycket lösa under vägen. Underbart väder, även om jag hade tagit på mig lite för mycket kläder & svettades lite grann.

Vi stannade & tog en paus vid Mellringe fotbollsplan där hundarna kunde springa runt & busa lite. Jag har heller inte rakat dom idag, blir någon annan dag. Dom ska ju ändå inte ställas & när det varit kallt har den lilla päls dom har värmt dom under kläderna. Jag skäms inte för att visa mina hundar orakade.

Tror inte hundarna bryr sig så mycket heller. Dom är så glada, hoppiga, studsiga & spralliga ändå.

Här får Lia sällskap i knät, när vi sätter oss en stund i gräset för att bara prata lite, även om vi har pratat hela vägen runt skogen med. Dom springer runt & busar annars...

Dom är så underbart söta mina små sötnosar...jag älskar dom verkligen oerhört mycket!!

Jag med mina älskade hundar i knät. Underbart & skönt väder ute & oerhört mysigt.

Efter att ha suttit ett tag & bara softat & solat ansiktet lite i solen. Så snart ska vi gå vidare...

Vi gick genom skogen, förrbi groddammen för att komma till Oxhagen igen för att jag skulle hålla Lia sällskap en bit hemåt & sedan så ska jag & hundarna gå hemåt.

Jag träffade på Alice som nästan praktiskt taget bor granne med mig. Hon har en nakenhund som heter Star & sedan hade hon idag fått ta över en lite röd Dvärgpincher tjej på ca 2 år som heter Isa. Var kul att träffa dom & hon, jag & hundarna ska ta & gå en promenad någon dag tillsammans under kanske nästa helg. Hade vi funderat på så jag ska höra av mig till henne då.

Skönt hermma nu. Hundarna sover & jag måste fixa något att äta. Kollar först ett program på TV.

"Slottsliv". Svenskt historieprogram från 2011. Säsong 2. Avsnitt 11 av 12. Den här veckan åker Peder Lamm till Ruuthsbo herrgård utanför Ystad. Gården har haft många prominenta gäster, men den kanske mest kände är John F Kennedy. Han sov över på Ruuthsbo 1955 då han besökte sin svenska sommarförälskelse Gunilla von Post. Andra gåtor Peder Lamm tar upp i programmet är: Hur hamnade den osmanske sultanens tesamovar på Ruuthsbo, varför har herrskapet en butler som heter Larsson, vad har Höganäs bruk för koppling hit & hur gick det till när godsägare Gustav Hagemann dödade en giraff i Afrika? Dom annordnar även andjakt & det berättas om mycket roliga saker från Herrgården. Även 25/03.

Här kan ni kolla in deras egna hemsida om just Rutthsbo Herrgård. http://www.ruuthsbo.se/cm1v/default.asp & annan lite historisk fakta om gården. http://www.algonet.se/~sylve_a/ruuthsbo.htm

Har glömt att skriva...om att jag hittade denna stora oljetavla samma dag som Lia & jag var & grillade & det som någon ställt för att kasta vid sopkontainerna utanför här. Så jag tog reda på den. Själva tavlan hade lossnat lite frånramen, men det lagade jag snabbt. Fint motiv över en liten gård vid en sjö, kan det vara ett omen om att jag kommer att få min gård så småningom??! Tavlan vad jag kan se öär signerad C.Borg. Någon som vet vem denna konstnär är??

Mat.....resterna från igår som bläckfiskwocken & druckit Arizona med Grönt te, ginseng & honung. Även chatat på qruiser & kollat på TV.

"Restoration home". Brittisk realityserie från 2010. Säsong 1. Avsnitt 6 av 6. Caroline Quentin reser till en fastighet i Pembrokeshire. . "Big House" som huset kallas har varit en stor del i historien & som byggdes under den walesiska kolindustrins storhetstid. Byggnadens ägare har drömt om att bo i huset sedan han var barn, men renoveringsarbetet har gått långsamt & det återstår att se huruvida byggnaden kan återställas till sin forna glans. Dom får även hjälp av experter för att få reda på husets hela historia, kartor över hur det såh ut ovan ifrån m.m.

Jag har även under hela dagen suttit på internet...Redigerar med bilder m.m. kollat mail 6 sånt & chatat med folk på qruiser & facebook. m.m.

"The Millionaire matchmaker". Amerikansk realityserie från 2009. Säsong 3. Avsnitt 11 av 13. Patti Stanger är tredje generationens äktenskapsmäklerska. Tillsammans med sin lojala vice vd Chelsea Autumn och assistent Destin Pfaff, hjälper hon förmögna kvinnor och män att hitta perfekta dejter. Välbärgade klienter får hjälp med att handla de rätta kläderna och den rätta inredningen inför möten med handplockade personer. Samtidigt försöker Stanger hålla koll på sitt eget privatliv, vilket inte alltid är så lätt med ett krävande klientel och en egen firma att sköta om. Även 24/03.

Ännu mer internet. mer internet. Helgon & qruiser m.m. Jag har verkligen mycket tankar i huvudet mitt & dom måste ut. Jag måste få ut dom & det får jag genom att skriva med folk & skriva ut saker på internet...Var ut med hundarna en sväng, sedan har dom lagt sig för att sova.

"American Idol". Amerikansk underhållningsserie från 2012. Säsong 11. Avsnitt 7 av 49. Hundratusentals sökte till den elfte säsongen av American idol med förhoppningen om att bli stjärna och få spela in en egen skiva. Juryn består av Jennifer Lopez, Steven Tyler och Randy Jackson. Programledare: Ryan Seacrest. Var bla. några riktigt duktig sångare. Reis Kloeckner & Lauren Grey.

Kollat på yahoo emailen, tagged...MSN där jag chatade med Blondin Peter & Djur Tomas m.fl. Även suttit på gayromeo & suttit på skype med en kompis, Scott i USA & Amarius i Norge. Kunde verkligen inte sova & somnade inte förren vid ca 05.00 på morgonen. Så mycket tankar i mitt huvud, plus att jag har en katt hemma nu som löper. Ja tankarna är dom som är jobbiga för har jag en miljon tankar i huvudet så vill jag bara få ut dom. Nej måste försöka att sova lite. ZzZzzZzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar