tisdag 20 mars 2012

Måndag...Ren dag hemma...Chatat med trevliga människor & varför är folk i Örebro så konstiga??

Efter att ha varit ut med hundarna på morgonen...vart det att sätta sig vid datorn för att fixa lite saker. Redigerat bilder hela morgonen för söndagens inlägg& lagt in blogginlägget. Även suttit på qruiser, facebook & gayromeo för att kolla min mail där. Ska komma att sitta vid datorn hela dagen bara för att skriva, skriva & åter skriva.

Varför träffar man bara på röttägg i denna staden för? Ja dom flesta som jag träffat på & som bor här är bara idioter & skitstövlar till bögar & många straighta med för den delen. & varför är det så många smygbögar i denna stad Örebro för???

Ska komma att bara sitta & skriva, skriva, skriva & ännu mer skriva. Suttit på datorn hela dagen förrutom när jag var ute med hundarna. Känns som om det kan börja regna i luften. Får se om det blir regn idag eller i natt.

Chatat även med en jätte trevlig kille som heter Johan. En kille från Skåne som jobbar på Jordbruksverket, men som även pluggar biologi. Supertrevlig kille. Jag skulle gärna kunna tänka mig att jobba på ett ställe som Jordbruksverket & speciellt där man åker ut till gårdar för att kontrollera att folk följer bestämmelser om djuruppfödning & djurhållning.

Satt även på alternativa sidan Helgon & sedan även på facebook. Chatat med Amerikanske Clint som är muslim & som föder upp Azawakh hundar & Arabiska Fullblod. Lill Rikard, Jonas P & Andlige & Alternativa Andrew.

Ätit en tomat, basilika, rökig barbequesås & mozarellaostsoppa. sesamknäcke med smör & flädersaft att dricka till det.

Suttit på nätet & chatat med folk bla. & skrivit en hel del. Ja det har blivit en ren skrivar dag för mig. Skriver ju på några böcker & dom jag skrivit på idag.

Gick ut med hundarna mina & pratade med skönsjungande Philip ett tag i mobilen innan det var dags att krypa ner i sängen för att sova. Fast innan jag sov låg jag en stund på spikmattan som jag gjort varje natt denna vecka, men inte skrivit om det. ZzZZzZ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar