torsdag 22 mars 2012

Onsdag...Konstig dröm & väldigt naken! Tankar & annat i livet!

Strålande väder ute...& det är en dag som börjar som många andra, men ganska mysigt att ligga & gosa med hundarna & katterna innan man går ut på morgonen. Jag funderar på om mitt dåliga mående beror på att det börjar bli vår ute?! Har ju pollenallergi, men kan inte minnas att den kommer så tidigt, allergin alltså?! Jaja...då men man ska ut med hundarna & sedan sätta sig vid datorn min för att skriva om drömmen jag hade inatt & för att blogga, kolla mail & sånt.

Jag drömde inatt...om att jag var med i ett simlag. Där jag, mitt simlag & simlärare skulle spela den andra simläraren ett spratt. Vi simmade under den skiljevägg som var i bassängen & simmade in på den grunda delen då vi hade den djupare att simma i. Vi skulle spela spratt till den kvinnliga, konservativa & lite butchiga simläraren. Vi simmade in i hennes bassäng medans hon hade lektion med ett gäng pensionärer & började att dra av oss våra små badbyxor & visa ja...ni förstår nog?! Allt! Bara för att chockera henne & för att visa människor där ute att man behöver slappna av & ta saker med en klackspark ibland.

Drömmen gjorde att jag tänkte tillbaka på när jag själv tävlingssimmade & var riktigt duktig på det. Vann en hel del tävlingar & så.

Suttit & redigerat & skrivit med min blogg & för att sedan ta & sätta mig på facebook för att kolla lite vad som hänt där. Tänker på om man kanske borde rensa bland sina så kallde vänner på facebook. Många som jag inte ens chattar eller pratar med, fast jag har dom där. Ja, vi fårse vad som händer, men orkar inte göra det nu i alla fall.

Fastnade sedan även på qruiser en del, så satt där några timmar & bara skrev & chatade med folk som ville chata, men efter ett tag var jag tvungen att gå ute med hundarna på en liten promenad, men fastnade några timmar till att skriva med folk på qruiser.

& sedan ätit lite. Sparrissoppa med 6 st. tjocka sesamknäckesticks med smör, men vart inte mätt, så åt lite mer. Det vart 2 st. stekta ägg på bröd & 2st. med dillkaviar.

Funderar väldigt mycket på livet...Hur jag ska kunna ta mig ur mörkrets tunnel & in i ljuset, även om senaste tiden har varit mycket med psyk & annat som varit jobbigt så mår jag faktiskt hyfsat bra för att vara jag. Känner mig riktigt glad emellanåt, vilket jag gör väldigt sällan, men ska inte ropa JIPPI för rätt som det är så kommer säkert perioder igen med dåligt mående & grått.

Även funderat en hel på en annan sak. Var om en Vingård. Har funderat på en vingård under ett tag förrut & nyligen igen, men inte skrivit omdet här. Vet inte varför, Kanske den romantiska bilden av att ha en vacker vingård där man producerar ett fantastiskt vin som säljs till välkända distrubtörer & vinkännare. Sedan som jag även har en litet stuteri där jag föder upp Arabiska Fullblodshästar av toppkvalitet, där jag håller några ston & någon hingst för at föda upp fantastiska & oftast vita eller gråa arabiska fullblod. Jag har ju tidigare drömmt om just 7 st. hästar, så kanske det exakt talet jag ska ha av hästar.

Kanske en helgalen & kanske lite orealistisk dröm, men utan drömmar skapas inget i livet, så får se vad som händer?! Skulle jag träffa en man under vägen till dom drömmar jag har, så är det ju inte fel, men jag skulle aldrig ge upp mina drömmar om att livet ska bli bättre & att jag ska kunna ha ett bra & själs glädjande jobb. Behöver ju nu inte vara vingården, men det ska kännas som om att det ligger lite i sama andliga & spirituella verklighet. Så kan vara en man som delar drömmarna om att föda upp hästar, håller på med mat, vin, konst, design, inredning, arkitektur eller något annat som jag kan brinna lika mycket för.

Även tagit & kolla på den jätte roliga komedisjukhuserien "Scrubs". 2 st. avsnitt. Här kan man både få ett budskap i livet som faktiskt kan vara viktigt för olika människor, men även vara lite kul under vägen dit.

Druckit ett riktigt en hel tekanna av det goda Japanska, gröna Sencha lime teét jag köpt förrut. Det är oerhört gott & fräscht i sin smak. Något jag rekommenderar om man vill dricka ett milt,men ändå smakrikt & väldigt gott te.

Kollat på härliga sidan Alternativ.nu. Kollat på lite allt möjligt. Pilträdshantering, Hur man förodlar grödor som tomat, gurka, squash, olika örter m.m., på olika Hönssorter, på olika Anksorter & på Pärlhöns m.m. Finns väldigt mycket & intressant att läsa om där för att som har ett intresse för djur, natur, byggnation, odling, frukt & bärhantering, alternativa livstsilar & ja så mycket mer...

Chatat lite med bla Snygg Jesper på MSN, men även skrivit med Christian som jag dejtade för ett tag sedan. Han gör mig bara förbannad & så. Rent utsagt ursinning att han ska vara en sån dramaqueen & som det känns bara vill skylla ifrån sig. Nej, orkar inte vara kvar där. Ska kolla min facebook snabbt, gå ut med hundarna &.........

hade tänkt att sova, men fastnade framför komedisjukhuserien "Scrubs"...2 st. avsnitt. sedan krypa ner i sängen för att sova. ZzZZzzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar