torsdag 29 mars 2012

Onsdag...Regnat inatt & kallt ute! Bloggens jäkla server krånglar! Lugn dag hemma!

Det har regnat ute i natt...& är mycket kallare nu än vad det varit på några dagar nu. Tog med mig paraplyet för säkerhets skull ifall det skulle börja regna igen på morgonpromenaden, men vart inge regn.

Ska sätta mig & blogga, men vad är det nu för skit?! Varför ska den nedrans jävla bloggprogrammet krångla för?? Blir vansinnig på skiten. Inte första gången den krånglar. Blir så trött på att det ska krångla hela tiden...Nej, får försöka senare att se om jag kan göra något för att fixa skiten!

Jag tar & släpper det ett tag för blir så förbannad på teknik & så. Vill att saker ska funka som dom ska annars kan jag lika bra kasta skiten omdet inte går att laga. Jag sitter på facebook, qruiser, gayromeo, yahoo emailen, tagged & MSN m.m. för att kolla lite olika saker & svara på sånt som skrivits.

Jag tar en stund ut med hundarna igen. Riktigt tråkigt väder ute & sedan tillbaka till nätet. Kommer att sitta för att fixa med att försöka lösa problemet med bloggen, men än så länge är det inget som funkar som det ska. Usch...vad jag egentligen hatar dataprogram & annat tekniskt.

Tar & har ätit lite varma mackor (foccacia liknande) med sallad & torkad frukt till efterrätt. Det är kväll här snart & solen börjar kolla fram. Jippi...då kanske det blir bättre väder på torsdag?!

Kollar på den underbara sida Alternativ.nu....Där jag vart sittande ett bra tag då jag inte varit inne där på ett tag nu. Mycket djurungar som föds nu. Ankungar, kycklingar, lamm, kattungar, griskultingar, killingar & en massa andra söta små djurungar.

Kollat lite TV. "Den njutbara trädgården". Brittisk trädgårdsserie från 2011. Avsnitt 5 av 6. I detta avsnitt fokuserar Alys på blommor & örter. Dom flesta ska vara ätbara, men även för snittblommor eller blommor för insekter, som ska kunna pollinera hennes växter. Underbart program om en kvinna som odlar i sin trädgård i england ätliga saker & har 2 st.höns med som ger henne ägg. Även 30/03 i SVT24, 31/03 i SVT2 och 02/04 i SVT2.

Suttit mer på internet på helgon. Även snackat med Fiske Tobias i mobilen som ville ta en fika i morgon, så vi ska ta en fika på Väster i stan på torsdag. Sitter sedan bara på facebook & MSN & skriver med folk. Kollar min Yahoo...email, tagged, ut med hundarna & sen sova. ZzZzzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar