onsdag 28 mars 2012

Tisdag...Dag på stan! Sushibuffé. Bokfynd! Film & TV kväll m.m.

Ännu en dag & det är underbart väder där ute. Jag sitter & redigerar bilder till bloggen min, men jag ska ta & blogga senare på dagen då jag har andra saker som jag ska göra. Jag ska bla träffa min kompis Lia idag. Vi ska gå en sväng på stan & bara umgås lite.

Jag ska ta & åka bussen in till stan. Måste ta & prata med pappa eller om han läser det här. Kan inte Du pappa komma ner hit & ta med farmor, så att man kan umgås lite, så kanske du kunde visa hur jag ska göra för att laga & hjälpa mig att laga bakdäcket på cykeln min. Jag vill verkligen ha min cykel, så att jag ska kunna cykla nu när det är så här bra väder ute.

Jag gick en sväng på Myrorna & där ska jag senare möta upp Lia som varit hos sin läkare. Där vart det en hel del böcker, men väldigt billiga böcker.

Vi gick sedan på Restaurang Coco Thai & åt av deras buffé. Jag åt bara av Sushin, men finns även en massa annat att äta.

Efterrätt vart det ju klart med. Tänkte på en sak, vet inte om ni tycker att jag äter lyxigt, men då får ni tänka på att jag ibland & ofta bara äter kanske en gång per dag ibland & dricker mycket vätska istället.

Vi gick in på Bergslagens Bok & Bild som tyvärr ska stänga. Dom har 30 % REA på allt & ska stänga efter att denna vecka är slut verkar det som. Vilket jag tycker är oerhört tråkigt!! Jag köpte dessa böcker i allafall.

Vi gick vidare till Röda Korset där jag även köpte dessa böcker. Dom kostade bara 5 kr/st. Jag & Lia ska ta & gå hemåt till henne för att kolla en serie eller film men först ska vi gå förrbi mataffären Willy:s.

Willy:s för att köpa att jag skulle köpa lite saker & Lia skulle köpa lite med. Jag köpte juice, saft, bröd, frukt, läsk, spansk lufttorkad Chorizo m.m. Köpte även dessa 2 st. böcker för 34 kr. st. En hel bokserie på 4 st. böcker i 2 st. böcker. Vi träffade på Sissi som Lia & jag umgicks med förrut. Hon vart så glad att se Lia, så vi stod & pratade med henne & hennes kompis ett tag innan vi sedan tog oss hemåt till Lia.

Väl hemma hos Lia vart det att sätta sig för att kolla på en film "The Decoy Bride". Amerikansk/Engelsk Romantisk komedi. Den var väldigt rolig & det vart mycket skratt. Är en mycket sevärd film!!

Efter det har jag även hjälpt henna att fixa till balkongen & göra det snyggt där. Lägga ut madrassen & bädda i den dagbädd hon har där ute. Satt & pratade lite där ute, medans hon rökte & efter någon timme sedan så ska jag gå hemåt med det jag handlat & hämta hundarna.

Efter att ha kommit hem med allt & tar det lugnt efter en dusch så sätter jag mig & har Bloggat. Här ätit några Clementiner & sitter på facebook, skriver & svarar på massor som jag fått där. Ska väl kolla lite annat med, men har TV kväll på tisdagar så nu blir det att kolla TV...

"Top model Sverige". Svensk realityserie från 2012. Säsong 5. Avsnitt 9 av 11. Foto & mingelshoot för Xante. Där Klara vann den & visas i 20 länder. Next Models-chefen Alexis Borges vill se hur väl tjejerna fungerar ute på fältet och skickar dem till olika modehus för att leta jobb. De får tre timmar på sig, något som visar sig bli ganska besvärligt när kartläsning inte är favoritämnet, chaufförerna kör fel & Los Angeles är en enorm stad. Dags att kasta kläderna igen när veckans fotografering handlar om att sälja skor. Iförd endast kroppsmålning & ett par Reebok Easytone skor ska tjejerna balansera på lina uppe i taket på en cirkus & posera för proffsfotografen Justin Monroe. Även 01/04. Gästdomare Janice Dickinson. Alice & Klara. Den som fick åka hem vart Rebecca vilket jag tyckte var fel!

Sitter på internet. bla facebook. Har chatat med en av mina få straighta vänner Oscar. Både han & min kompis Lia är ju singlar, men tyvärr är dom för olika för varandra & nog inte varandras typ plus att Oscar är mycket yngre än Lia. Ja, men man önskar ju att ens bra vänner ska kunna hitta kärleken liksom man själv vill kunna hitta den sanna kärleken.

"Project Runway". Amerikansk realityserie från 2010. Säsong 8. Avsnitt 13 av 14. Tim Gunn tar reda på hur de fyra finalisterna Michael Costello., Mondo Guerra, Gretchen Jones & Andy South. förbereder sig inför den stora modevisningen under Mercedes-Benz modevecka & besöker dom. Dom är fyra, men bara 3 st. kan gå vidare. 3 st. looks ska visa för domarna. 2 st. från kollektionen & 1 st. nytt plagg som ska sys nu. Michael åker ut & bryter ihop av det (Sista bilden). Även 01/04.

Kollat mer internet på gayromeo, MSN & tagged m.m. Jag har även pratat med sötnosen, musikal & operakillen Philip. han ringde mig & ville ha lite sällskap hemåt när han sent lämnat teateruppsättningen som han håller på med. Mysigt att prata med honom. Han är en så himla snäll & gullig kille. Ut med hundarna & sedan ta & sova. ZZzzZZzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar