torsdag 15 mars 2012

Onsdag...Ren dag hemma! Vårtecken! Knyta kontakter & gammal bekantskap!

Man känner verkligen det är vår i luften, fågelkvitter, små snödroppar, små krokusar & annat som spirar upp genom gräsmattor & rabatter. Man ser även att det knoppar sig på träden & så, men fast känns ändå fortfarande som det är långt kvar innan det blir riktigt fint då allt det gröna & mysiga värmen kommer...

Sitter & skriver på bloggen min. även suttit på qruiser & facebook, men sedan började Jesper skriva sms & ville att jag skulle logga in på MSN så vi kunde cama för att snacka med varandra över nätet så gjorde jag det med.

Fastnar att prata med Jesper på camen på MSN med headset i några timmar. Han är så himla trevlig & snäll. Han förstår mig så himla bra då han går igenom mycket av det med mående i sitt liv med, så skönt att ha någon som förstår en till fullo. Skönt att kunna prata med en människa som man kan känna sig trygg med & som man verkligen har börjat att tycka om jätte mycket som människa.

Lagade lite mat. Det vart en Asiatisk biffgryta med grön curry. Innehåller gul lök, vitlök, ingefära, champinjoner, citrongräs, lime, fisksås, salt, peppar, strimlad biff & till det blir det att dricka mangojuice.

Fastnade på internet på Helgon. MSN, Qruiser (som för övrigt krånglade en hel del), gayromeo. Skriva svar på dom mail jag fått & kollat en massa på vad som hänt för olika folk idag. Har en ganska seg dag idag. Trött & seg...Inte sovit så bra inatt tyvärr...Även pratat med kompisen Lia i mobilen en sväng.

Latja med kameran lite. Tog lite olika nya kort i olika klädstilar & så för att kunna lägga in lite nya bilder på facebook, qruiser, helgon, MSN m.m. Ska även lägga in lite nya bilder sedan på tagged & så med. Funderar en hel del på livet & behöver få hitta mig själv en hel del känns det som & väntar nu på att jag ska få börja bli medicinerad för min panikångestsymdrom. Vill få må bra & få leva ett värdigt liv utan att ha en massa problem med mitt mående...

& saknar något fruktansvärt mycket kärlek & närheten av en söt grabb/man. Vill ha en pojkvän som liksom jag älskar djur så oerhört mycket som hundar, katter, hästar & andra djur m.m. Gärna en kille som redan har en gård & hästar som jag kan få dela livet med. Eller en kille som vill låta mig få syssla med hästar & andra djur & att han stöttar, hjälper & låter mig få ha mina drömmar om ett liv på landet med hästar & andra djur.

"The Big Bang theory". Amerikansk komediserie från 2007. Säsong 1. Avsnitt 5 av 17. Leonard oroar sig för att han kastar bort sin tid på Penny och närmar sig istället Leslie. Sheldon bråkar om en ändring i sitt hamburgernummer. Även senare i kväll.I rollerna: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar, Simon Helberg.

"Den njutbara trädgården". Brittisk trädgårdsserie från 2011. Avsnitt 3 av 6. I detta avsnitt fokuserar Alys på bladgrönsaker. Rabarber, Mangold, sallader & annat. Hon har en liten engelsk radhustomt med massa odlingar & även några värphöns i trädgården. Hon skördar även sina krukpotatisar,rödbetor & lite annat. Även 16/03 i SVT24, 17/03 i SVT2 och 19/03 i SVT2.

Satt på Qruiser under tiden med som programmen på TV var på. Pratade med bla. Patrick. Där & han frågade efter mitt mobil.nr. Vi vart att sitta & prata i mobilen i ca 4 timmar. En söt kille som jag dejtade för några år sedan. Vi har väl haft en sporadisk tid med skrivande med varandra, men när Patrick bad att få mitt mobil.nr. igen, så kunde jag gott ge honom det. Så ringde han upp & så vart vi att sitta & prata om lite allt möjligt. Var trevligt att prata igen! Märktes att han var mognare nu än då jag dejtade honom. Han funderar på att åka uppåt landet & ville jätte gärna träffas en sväng för att snacka lite bara & umgås, så det kan man ju göra.

Nej klockan är midnatt & jag ska ut med hundarna & sedan sova. ZzZzzZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar