torsdag 8 mars 2012

Tisdag...Blure!! Onsdag...Tradera, Böcker, Bokia, Bra & Begagnat, Erikshjälpen m.m.

Tisdagen...är en total blure. Minns inte vad jag gjorde & detta gör mig även superrädd. Men jag har skrivit en massa med folk hur dåligt jag mår, men det är typ allt jag minns. Detta är även något Maria R. inte fattade alls.

Inte ätit något heller under dagen alls. Varken måndagen eller tisdagen ätit något & noll energi i kroppen & slocknat vid ca 21.00. 2 st. dagar i rad. Ja nu kan ni ju se hur mycket hennes överkörning av mina tankar & ord gjort emot mig & att jag faktiskt är sjuk. Även om folk inte vill se det, men det är för att jag håller en fasad uppe. Sedan sa hon just det som att jag ser ju inte sjuk ut! Vem säger en sån sak?? Nehe...Är det för att jag inte visar att jag är sjuk utåt, när jag träffar folk kanske??! Vem fasiken vill visa sig sjuk för folk. Inte jag!! Men det kunde hon inte heller förstå!

Onsdag....Varit ute med hundarna & sprungit lite med dom. Frost ute på gräsmattan & tror ni inte att jag hade lagt kameran på byrån i hallen för att ta med den ut, men glömde den inne & kom på det när jag var ute vid skogen & sprang med hundarna på gräsmattan.

Efter att jag kommit in från promenaden, så har har jag satt mig vid datorn för att sitta & titta på nätet & även ta & blogga om vad som hänt under gårdagen, en sak som gjorde mig oerhört upprörd. Blivit felbehandlad & riktigt illa bemöt av Maria R. Läkare på Affektiva mottagningen: http://j-naken-sanning.blogspot.com/2012/03/mandagpsykbesok-lite-annat-tisdag.html

Måste äta lite. Har inte ätit på några dagar. Har nu ätit lite kycklingsoppa jag gjorde & 3 st. dubbelmackor med lufttorkad skinka & ruccola i alla fall.

Suttit & kollat på Tradera. Jag har kollat en massa olika saker som Shiva, tekannor, kaffekannor, Ganesha, Buddhor, rökelsekar, rökelsehållare, uppstoppade djur & det fanns det en massa olika. Bla. denna Undulat ovan.

Fick ett sms av Bokia där dom fått in boken jag beställt. så tar & åker tilll Mariebergs Galleria för att hämta den. "GAY! En världshistoria" har kostat 499 kr, men jag fick den inte nog beställd från en annan butik utan även för reapriset 79 kr. Var in på Apoteket med för att köpa "Pamol" värktabletter & sedan åkte jag hemåt emot Örebro igen. Skönt med bussarna som gick ganska precis utan stress & väntetid. Däremot en massa kontroller av busskort, men jag hade mitt, så inga problem här inte. Fick en idé dock & hoppade vid brandstationen & gick på...

Bra & Begagnat. http://www.brabegagnat.nu/orebro/orebro3.htm där jag hittade 3 st. böcker & jag gick sedan även till Erikshjälpen. http://www.erikshjalpen.se/index.php?cID=789 där jag möte upp Lia som jag bestämt att möta upp där. Jag hittade 1 st. pocketbok där som ni kan se längst ner till höger på bilden, dom andra böckerna från Bra & Begagnat.

Vi var in en sväng på MIO då dom har en jätte STOR REA nu pga av att dom bygger om där inne, så är det någon som vill fynda möbler där, så ska man & kan man passa på att göra det just nu. Det var kraftigt nersatta priser på där just nu på alla möbler.

Varken jag eller Lia hade ätit mycket idag & även om vi båda har dåligt med pengar så bestämde vi oss för att gå på McDonald's. Jag beställde Big Mac & Co. plusmeny. Coca Cola att dricka till. Vi satt & pratade bara en massa om olika saker i livet bla om psykiatriker, läkare & andra saker.

Vi gick till Willy's sedan för att handla lite. Jag skulle köpa hem lite saft, bröd, dillkaviar, kakor m.m. Tröstmat med! Ja, livet är inte lätt & mina matvanor är en ren katastrof kan man säga.

Hemma ut med hundarna. Dom har nu bytt dörren där nere äntligen så inge mer av massa slagborrar, borrar & gubbar som låter. Fått brev av farmor idag bla. med.

Chatat lite med Djurnörds Pernilla & irriterat mig på Gustav som bara snackar en massa skit på facebook. Han är för evigt borttagen där ifrån nu. Loggat in på gayromeo efteråt & chatat med folk på MSN. Men ja, känner mig tom inombords & ska försöka att sova tidigt idag med. Uttömd på energi med.

Läsa lite inredningstidningar, gå ut med hundarna & sedan bara krypa ner i min säng & sova. ZzZzzZz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar