söndag 29 april 2012

Fredag...Andreas och promenad. Se potencial i djur. Lördag...Planera kryssning, cykeltur och fynda!

Fredag...En riktigt lugn morgon....Jag har varit uppe länge, Andreas sov en massa. Jag har bland annat varit ute med hundarna mina, sedan även bloggat på morgonen och suttit på qruiser och facebook medans han sov. Jag funderar en hel del på livet och vad vill jag egentligen ha ut av det. Jag vill ju helst ha en gård m.m. men samtidigt jag kanske aldrig kommer dit i livet och hur skulle jag då omvärdera mina drömmar och tankar??

Jag fick sedan kontrollera hans hjärta lite när han vaknat för han har hjärtproblem och ska väl egentligen inte dricka, så mycket starksprit. Efter att han tagit sin hjärtmedicin och fått lite salt i kroppen, så vart det att göra varma mackor och kaffe att äta och dricka. Kollat lite på "Masterchef". England. Är ett program som både han och jag gillar jätte mycket. Andreas har jobbat inom restaurangbranschen i många år precis som jag fast han har jobbat ännu längre.

Långpromenad med hundarna i skogen. Grodorna, Paddorna och vattenödlorna leker i dammen inne i skogen. Varit på en superskön, men lite konstigt väder promenad med duggregn och stekande sol om vart annat. Träffade en Chinese Crested hane (naken), En bruntan liten Chihuahua, En blandras av Schipperketyp, en Beagle och en svart Mops.

Hemma en sväng till mig igen, sedan för att softa lite innan han ska med bussen. Vinka av han vid bussen sedan sitta på internet på facebook. Diskuterar mycket om djur. Bla. om att jag faktiskt i nästan 100 % kan se om det kommer att bli ett fint djur av en hundvalp, kattungar, föl, råttungar, minigris, lammungar, unghöns m.m. men sedan är det folk som tvivlar på en, men jag är ju inte den enda som kan det. Tråkigt att folk inte kan förstå att visa människor faktiskt ser mycket sånt. Tex. Kan vi ta Tingeling ovan som valp och som växer upp och bli en riktigt fin hund som jag hade förrutspått. Hon blir mycket lovordad av massa uppfödare och Chinese Crested folk som känner till rasen bra. Har bla kompisar vars några av deras hundar är både Europeiska och Amerikanska Champions dom säger att hon är verkligen ett guldkorn. (Krummar ryggen lite så sista bilden men hittade ingen bra bild där hon bara står) Hon har behållit sin pimpinetta stil. Syns lång väg att det är en tik vilket det inte gör på många andra tikar i dagens lägge.

Kollat på hastnet.se Kollat på Arabiska Fullblodshästar. Vart väldigt förtjust i detta sto som precis kommit in på sidan. Ett riktigt snyggt och rastypiskt sto med bra kropp, ansikte, hals och ben född 2007 Namn: Meiya. e. Mambo u. Menova. http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=605282

Börjar åska ute lite så nu blir det nog snart att ösregna och blixtra med. Mysigt!! Nehe...slutade lika snabbt som det hade dundrat lite. Som sagt väldigt konstigt väder nu i april. Ja riktigt konstigt Aprilväder! Nu strular internet med. Jippi!! Kollar på "Masterchef". England. Sedan även sms:at en massa med Snygg Jesper. Ska bli kul att han ska komma och hälsa på mig i maj. Längtar verkligen efter det. Fast finns en annan kille i mitt hjärta som jag gärna vill träffa med Philip som jag tycker oerhört mycket om med.

Tagit mig en skön lång cykeltur. Ibbe som jag inte träffat på jätte länge och som jag gick jobbsökarkurs med förrut ville att jag skulle komma förrbi och snacka lite. Har inte umgåtts med honom på aslänge, så tog en sväng dit, satt och pratade och drack te. Sedan var jag även en cykeltur lite längre och sedan tänkte jag först svänga förrbi Lollo, men hon var inte hemma, så cyklade till Angelique och hennes kille Fredrik, där jag drack lite mer te och åt apelsin. Det vart ca 2 mil idag på cykelturen i skön kvällsluft.

Vid 22.00 vart det dags att cykla hemåt till hundarna för att gå en promenad med dom och sedan sätta mig på internet igen på facebook där hade det hänt massor, sedan en snabb sväng på qruiser, gayromeo och helgon innan det vart att ta och sova gott i sängen min. ZzZzzZ...

Lördag...Ska bli att komma bli en skön cykeldag och planerande för vad vi ska ha på oss och även ta med på torsdag på kryssningen vi ska åka på tillsammans i nästa vecka. men först ut med hundar och även lämna dom hos hundvakten i några timmar.

Vi cyklade till Erikshjälpen Second Hand. Jag köpte 1 st bok och betalade Lias böcker med 40 kr som jag var skyldig henne och ska komma att betala ytterligare 40 kr till som jag var skyldig henne under dagen på Myrorna för dom böcker hon hittade där. Bra och Begagnat Second Hand där ingen av oss hittade något, Granngården där Lia kollade på frön och jag gick och luktade på hästlädret i grimmor och träns och kollade på hästsaker. Saknar så mycket att hålla på med hästar. Gillar inte läder annars med doften av hästsaker påminner mig om tiden då jag tävlade och red så mycket.

Cyklade vidare till Rusta där Lia köpte några frön, Asiatiska Butiken för att kolla om dom har Lapsang te (ett rökt te med rökig smak), men var en vikarie där och han hade ingen aning, så får gå dit när ägaren är där. Vidare över på ICA i Krämaren Gallerian där en kille spanade in mig regällt. Snygg var han med. Hehhehe...Såg och hejade även på Magnus (Maggan). Cyklade vidare och kolla på Röda Korset, men det var stängt, Swedbank för Lia skulle ta ut pengar och cyklade sedan vidare.

Myrorna där jag hittade 2 st. böcker jag ville ha plus att jag betalde 2 st. böcker till Lia. Cyklade vidare till Lidl köpte snacks, köttbiffar, frön och krukor som jag ska kunna ha och odla i på min lilla franska balkong. Krukor att hänga och sedan cykla hem till Lia. Ätit lite grann med. Vart färsbiffar rent bara för mig och ska även göra en dressing av lite vad Lia hade i kylen. Tänkte köpa nudlar först, men tog detta istället och åt.

Väl hemma hos Lia igen så har vi kollat igenom hela hennes klädkammare vad hon ska ha för kläder då vi åker på KryssningCinderella den 3 maj. Blir en lite rockig stil för oss båda i mycket svart.

Sedan cykla hemåt. Vart idag ca 1 mil cykeltur. Lia orkade inte då hon hade lite ont i fotleden fortfarande och kanske blir tvungen att operera den i framtiden. Såg 4 st. rådjur på vägen hemåt med. Jag gick och hämtade hundarna och gick  med hundarna hemåt och sedan suttit på facebook för att diskutera om Arabiska Fullblodshästar, men även om Tjärschampo för hundar m.m. Då Lucky har problem med finnar som jag vill få bort på henne. Vill bara få bort skiten på henne då det inte alls ser fint ut på henne.

"Maid in Manhattan" (Kärleken checkar in) Amerikansk kärlekskomedi från 2002. Marisa Ventura är ensamstående mor och arbetar som städerska på Beresford Hotel i New York. En dag när hon inte kan motstå frestelsen att prova en kvinnlig hotellgästs vackra kläder får en annan hotellgäst, den framgångsrike politikern Christopher Marshall, syn på henne. De blir förälskade och börjar umgås, men Marshall tror att Marisa är någon annan än den hon verkligen är. I rollerna: Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Stanley Tucci. Regi: Wayne Wang.

Sedan bara ta och sova gott i sängen min. ZzzZzzZ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar