söndag 22 april 2012

Lördag...Lugn dag! Annons. Hästar och Fest ikväll m.m.

Ut med hundarna, sova igen och sedan sätta jag mig vid datorn.

Håller på med bloggen som helt bytt utséende nu och jag måste klura och fixa ännu mer för att det ska bli ett bra inlägg och allt är mycket mer komplicerat än det var förrut och er som krånglar. Tycker inte om den. Ja, jag hatar de nya bloggverktygen verkligen!! Som ni kan se nedan på förra inlägget före detta så vart allt snett & vint, inte bra alls, men alla bilder är klickbara för att se dom i naturlig skala. Ja, i detta inlägg ska det bli bättre och i andra fortsatta inlägg med.

Facebook efter att jag bloggat och sitter även på qruiser. Tagit mig en banan att äta för att få något i magen min & fortsätter att sitta på nätet och chata med bla. Gregory från Australien som föder upp Arabiska Fullblods hästar med sin fru.

Ut med hundarna en sväng i det tråkiga vädret och sedan göra lite mat att äta. 2 st. stekta hamburgare, 1 st. vitlöksbaguett, sallad på ruccolasallad, gurka, olivolja, salt och peppar. Sedan även lite inlagd ingefära. Tillbaka på datorn för att kolla på qruiser, gayromeo helgon och lite annat på datorn min.

"The Ex" Amerikansk romantisk komedi från 2007. Tom tvingas förändra sitt slappa liv när hans framgångsrika fru, Sofia, blir gravid. Sofia har tidigare dragit in alla pengar till hushållet och nu måste Tom börja jobba för att kunna ersätta hennes roll. Hans nye chef, Chip, är Sofias ungdomskärlek. Tyvärr är det bara Tom som genomskådar hans falskhet. I rollerna: Zach Braff, Amanda Peet, Jason Bateman, Charles Grodin, Mia Farrow. Regi: Jesse Peretz.

Tänkte skriva en annons som jag tänker lägga upp på lite olika sidor på nätet...

Jag är en singelkille med hjärtat på rätta stället. Så vem är då jag?! Jag är en kille som på fritiden är väldigt estetisk och är en sann natur, äventyr, mat, konst och djurälskare som bor tillsammans med mina 2 st. hundar & 2 st. innekatter. Skriver gör jag oerhört mycket, fotograferar, målar och tecknar, lyssnar på musik, sjunger, håller på med andlighet, psykologi, är ute med mina hundar på långpromenader, lagar mat, cykelträning, yoga och träffar kompisar som jag ofta hittar på kul grejer med som middagar, utflykter & vandring i skog och bergstrakter, fikar med, tränar med, spelar spel m.m. Håller även mycket på med arkitektur, inredning, djur och natur på fritiden.

Ja, jag gillar att göra många olika saker och testar gärna nya saker i livet! Inte rädd för ett nytt äventyr i livet...då jag bott i Sverige på många olika ställen och även utomlands på flera ställen. Det mest udda ställe jag nog bott på dock i nästan 2 år är i Kiruna. Jag är en nog sån kille som gärna äter middagar med vänner och står gärna och lagar mat i trevligt sällskap. Detta hellre än att bara hänga på någon bar eller klubb. Jag kan gärna gå ut någon gång då och då, men sker ju inte flera gånger i månaden. Jag hittar hellre på något som är mer givande än supa skallen i bitar.

Jag vill hitta en man som är ganska lugn av sig och som älskar landsbyggden liksom stan ibland, men vill bo på lugnet av en gård med att ha djur och annat som förgyller livet tillsammans. Helst skulle jag vilja träffa en bonde, hästuppfödare/tränare, trädgårdsarkitekt, arkitekt, kontorssnubbe, arkitekt, bagare, kock eller något helt annat. Spelar egentligen ingen roll. Det viktigaste att han vill dela ett lugn med mig på landsbyggden, men med närheten av en stad.

Skulle en person som äger en gård vilja bli min pojkvän och livspartner är jag inte rädd för att hugga i för att jobba med om det behövs. Är inte rädd för att bli skitig under naglarna & har erfarenhet av hästskötsel, hönsskötsel, duvor, getter, hundar och får m.m. Sedan får han ha vilka djur som helst så länge det inte är bondkatter som bor innen då jag är allergisk. Bor dom i stallet eller bondgården funkar det.

Han måste även stötta mig i att jag vill föda upp hästar, olika hönssorter, alpackor ocheventuellt även hundar av sällskaps och kanske även jakt eller vallhund.

Sitter på internet på qruiser, facebook, helgon, MSN och chatat med bla Vincent, Florist Kristoffer och Snygg Jesper m.fl. Ätit den andra vitlöksbaguetten som jag hade gjort med och tar mig en öl till. Lite rastlös idag och får se kanske ska ut och festa ikväll.

Sitter på en sida som heter Arabiancentric. http://www.arabiancentric.com/index.html och finns även på facebook. http://www.facebook.com/arabiancentric Här kan man söka på fakta över olika uppfödare, hästar till salu, träningsställen, tränare, Avelshingstar tillgängliga, produkter och mycket mer.

Har varit grått och blött väder hela dagen, men det ser ut att klarna upp till kvällen vilket är skönt det i allafall. Jag har även idag fått pengar, så ska ta och betala lite räkningar som jag har, ska bli skönt att bli av med skiten. Kul att folk även gillar mina bilder på facebook.

Fixar mig i ordning....tar en sväng ut med hundarna på en promenad och ska sedan dra iväg till kompisen Karin för att festa lite med henne. Har inte träffat henne sedan Nyår. Lia ska hänga med också och festa lite även om jag vet att hon är lite bakis från igår när hon drack Tequilashoots. Det dummaste man kan göra. Fest för hemma hos Karin med öl och drinkar av vanillavodka och schweipz pear, eller hur det stavas.

Cykla in till stan och fest på IVY och O'Learys där vi trädde Lollo och hennes kompis. Sedan cykla hemåt. tilll Karin Jag spenderade klagom mycket när vi var ute.

Efterfest hos Karin och sedan hemåt för att gå ut med hundarna och sedan sitta på internet en stund innan jag skulle ta och sova. Hemma, ut med hundarna snabbt och softar sedan, kollat facebook och qruiser och sedan bara ta & sova. ZzzZZzZZ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar