tisdag 24 april 2012

Söndag...Småbakis, softar hemma och umgås med Andreas. Måndag...soft dag mest hemma, men lite drama!

Söndag...Ut med hundarna. Krånglar med bloggen så jag håller på att bli tokig. Ätit filmjölk me blåbär och fullkornsflingor och Sharonfrukt på sidan 2 st.. Facebook, Qruiser, helgon. Laddar upp lite bilder och skriver med folk på facebook och qruiser. Lite trött och bakis efter Lördagens festande.

Kollar på TV...på 2 tim. "Ridsport" Hoppning. Världscupfinal. Den här eftermiddagen avgörs det vilken hoppryttare som är världens nu bästa. Efter en hård vinter med massor av kvaltävlingar runt om i världen ska det här och nu avgöras vem som är bäst. Klarar den svenske världsettan Rolf-Göran Bengtsson och hans Casall la Silla av pressen? Och hur ska det gå för Malin Baryard-Johnsson? Det vimlar av namnkunniga ryttare som kommer att ge de två svenskarna en rejäl utmaning. Här finns tysken Ludger Beerbaum, fransmannen Kevin Staut och schweizaren Pius Schwizer.

Chatar med folk på facebook, qruiser och ska ta och möta upp en ny bekantskap i stan som jag lärt känna lite över internet och mobilen. Han ska komma hit, så vi ska ta en promenad tillsammans, även handla lite på ICA och sedan kanske se en film tillsammans. Varit ute med hundarna och han kommer ikväll till mig. Ätit svampfylld Tortollini.

Jag möte han vid busshållplatsen och vi räddade en skrattmås som krashlandat, får se om den klarar sig eller inte??! La den på ett skyddat ställe, så ingen hund eller katt skulle komma åt den. Vi gick till ICA för att jag skulle köpa mjölk, smör och lite annat. Andreas som han heter köpte med sig öl och chips.

Efter att ha lämnat av allt var vi ute på en promenad med hundarna och efter det suttit och druckit öl och ätit chips, vart att vi skulle se "Year One", men vart istället att vi bara satt och snackade en massa och satt och snacka långt in på morgonen, så när klockan var så sent så fick han slaga över. Vi somnade väl runt 04- 05 på morgonen. ZZZzzZzz...

Måndag...Jag vakna till efter sovit några timmar var ute med hundarna och sedan lagt mig för att sova igen. Vi sov sedan till ungefär klockan 12.20. När vi sedan klev upp vart det en promenad i skinnade sol runt i Varbergaskogen. Här kan ni se lite bilder från promenaden.

En riktigt skön promenad tillsammans med Andreas och mina älskade hundar Tingeling och Lucky. Jag tycker det var väldigt trevligt att umgås med en ny bekantskap/vän och att djuren var superförtjusta i honom.

Fixat lite hemma och druckit hasselnötskaffe tillsammans. Han ska sedan iväg för att hjälpa en kompis med att gå ut med hennes hund, en mops och ska även hjälpa en annan kompis med momsräkning på hennes restaurang. Lagar lite mat som jag ska äta senare. Hade han stannat kvar hade han fått med. Följde han med ut till bussen och sedan vinkat av honom. Gick hemåt och sedan kom jag på att jag skulle gå och kolla om fågel var kvar, men jag såg den inte där, så får hoppas att den flygit bort sedan och bara var chockad först. Vi har haft väldigt kul tillsammans och pratat en massa, massa. Skönt när man hittar människor som man kan prata om allt möjligt med.

Sitter på facebook och sitter även och redigerar bilder till bloggen och väntar på att maten min ska bli klar. Ska äta fläskfile i ugnen med en massa annat gott som potatis, palsternacka, vitlök, salladslök, torkade trattkantareller, lite vatten, olivolja, flingsalt, svartpeppar, och sedan på sidan ruccolasallad med lite olivolja ringlat över. Ätit 2 st. portioner av det. Ska även logga in på qrusier en sväng för att kolla vad som hänt där. Trött och mätt!!

"The Big Bang Theory" 2 st. avsnitt. Hysterisk rolig komediserie för Er som gillar nördiga människor som jag gör och faktiskt själv är mycket med. Sitter på internet samtidigt och ska kolla min email som jag inte kollat nu på ett tag och sedan på tagged, helgon och MSN! Chatat med bla. Djur Tobias, Blondin Peter m.fl.

"Sveriges Fulaste Hem" Med Simon och Tomas som gör om fula hem. Svensk inredningsserie från 2012. Säsong 3. Avsnitt 8 av 10. I en flygel i en herrgård vid Mälarens strand bor Annika som behöver hjälp med sitt trötta och tråkiga biljardrum. Som också fungerar som vardagsrum. Och syrum. Och bibliotek. Simon och Tomas vill rädda Annika och göra om rummet till en "gentlemen's smoking club". Murrigt, ombonat och med mahognyväggar. Brittisk stil alltså. Och Simon är i sitt rätta element. Även 28/04.

Kan Simon och Tomas rädda Annikas vardagsrum? Annika, som bor i en herrgårdsflygel, behöver hjälp med sitt trötta och tråkiga biljardrum. Som också fungerar som vardagsrum. Och syrum. Och bibliotek. Simon och Tomas vill rädda Annika och göra om rummet till en "gentlemen's smoking club". Murrigt, ombonat och med mahognyväggar. Brittisk stil alltså. Och Simon är i sitt rätta element.

– Tänk på att ni har ett spöke i källaren, så ni får inte göra så mycket väsen, säger Annika. Annika bor i en av flyglarna i en stor vacker herrgård vid Mälaren. Förutom ett eget spöke så har hon även världens största biljardbord i en sällsynt trist färg: beige.

– Jag vet. Det ser ut som att du är på en Ålandsbåt, säger Tomas. Ut med det gamla, in med det nya. Simon och Tomas roar sig med att visa sin avsky för gulliga porslinsfigurer genom att skjuta prick. Men de har också mycket jobb att ta itu med. Simon och Tomas ser till att de platsbyggda bokhyllorna färdigställs och målas för att få till en mysig stämning. Dessutom klär de om biljardbordet i en ny färg och kallar in specialisthjälp som målar väggarna i mahognymönster. Nya tunga fodrade gardiner sätts upp och inredarnas egendesignade lampor av avsågade mässingsrör får ge det rätta skenet till biljardbordet. När Annika återvänder för att inspektera möter hon två stolta inredare.

– Jag är full av beundran. Jag hade inte i min vildaste fantasi kunnat tro att det skulle bli så här, säger hon.

Fortsätter sitta på internet...MSN, facebook och gayromeo. Nu blir jag förbannad. Chatat med pappa! Har pappa bet mig att bli vän med hans fru igen och nu gnälls det om jag och Lia ska kanske INTE få komma upp och hälsa på. Nej Helena's känslor är ju fortfarande sårade. Alltså snacka om dubbelmoral. Hon behandlade mig illa då kan jag vara lika tillbaka. Satte bara ner foten nu och mig trampar man inte på ostraffat. Så nu ska det vara hjärta, smärta och det är så synd om henne. Nej, nu är jag förbannad och så himla trött på all jävla drama.

Chatat med folk på MSN, bla kompisen Karin som hade fått en bild av Lia som hon tog på krogen på mig och Karin på IVY när vi var ute i lördags. Tycker att bilden vart väldigt fin på oss båda. Jag har även chatat med söte tonårsvännen Häst Patrik. Saknar honom jätte mycket och tänker på honom ofta. Vi har lovat varandra att vi ska försöka att träffas när lite saker för både han och mig har ordnat sig.  Nej ut med hundar och sedan ta och sova gott i sängen min. ZzZZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar