torsdag 12 april 2012

Onsdag...Hemma mest! Prata mycket om hästar, mående, drömmar m.m. Mobil & datorn krånglar lite...

Mysig morgon med att gosa med hundarna. Är mest dom som vill gosa på morgonen med mig, inte så mycket katterna även om dom ibland kommer & gosar med. Ja ut med hundarna & sedan ska jag sätta mig med bloggen min...

Suttit & bloggat med en ja lite jobbigt inlägg & dagen idag ska bli ganska jobbig med. Suttit på qruiser & facebook för att kolla på min mail & lite vad som hänt. Sedan ut med hundarna igen på dagspromenaden. Lite längre den,men regn & blöt ute så blir inte lika långt som jag annars brukar gå.

Blir att äta lite. En blandad sallad av olika sallads & örtsorter, solrosfrön, olivolja, citronsaft, salladslök, citronsalt & svartpeppar. Har druckit mineralvatten till.

Chatat med Australiensiska Arabiska Fullblodsuppfödaren Gregory & Amerikanska Araloosa uppfödaren Gleen & hästkillen Daniel & hans kille Soren. Pratat en hel del om hästar, hälsan & andra djur.

Trött & lite less på allt i livet! Vill ha ett mysigt & djurfyllt liv med hästar. Jag hoppas verkligen att det ska hjälpa mig nu att komma vidare i livet när jag kanske ska få börja på den här möbeltapetserar kursen. Det kanske kan göra att jag får börja en förvandling av mitt liv & få göra det jag vill i livet med att skaffa en mindre gård, hästar, höns, hundar, katter & alpackor m.m.

Kollar på qruiser en snabbis men sedan in på Alternativ.nu en sväng. Vart att kolla en hel del på olika saker som finns där.

Kollat bla. på Vileria's. Fjäderpennor. Vileria på facebook: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=178340178954027&id=100003341392208#!/pages/Vileria/357044464309667 Ni kan även se ägg ovan som är helt naturliga & hade passat i vilken påskpynt som helst utan att ha behövt målats. Detta beror på olika hönsraser som lägger olika färg på äggen. En av Vilerias pennor igen, kaninskinn & hönsrasen Silkeshöns. Har kollat in bla. detta & mycket annat.

Även suttit & chatat på MSN. Chatat med olika folk som bla. Blondin Peter, Snygg Jesper. Även tagit & suttit på qruiser ett tag...men loggade ut efter ett tag orkar inte sitta där. Ibland så mycket idioter & snuskgubbar som skriver där att det känns som om det stället mest bara har förvandlats till en ragg & sexsökar ställe.

Suttit & kollat på TV lite grann. Kollat på "The Big Bang Theory". 2 st. avsnitt. Riktigt rolig komediserie!

Har ätit lite. "Prosciutto" pasta med blandad sallad. Prosciutto är små pastaknytten fyllda med skinka & örter som en ravioli ungefär. Blandad sallad av olika sallads & örtsorter, lite smör & olivolja runt pasta & riven Herrgårdsost.

Kollat ännu lite mer TV. "Bygglov" Svensk inredningsserie från 2012. Avsnitt 2 av 10. Maggie, Örjan & deras dotter Antonia bor i ett litet hus i Kungsäter & är i stort behov av ett nytt kök. Deras nuvarande har inte ens en en ordentlig elspis & är litet & trångt. Dom ska även fixa ett hundrum & det ska installeras Bygglovsgänget åker hem till familjen & ser till att de får ett bättre fungerande hem.

Suttit & chatat med Fiske Tobias på MSN bla. & på facebook med Alternative Amerikanske Andrew, Min faster Carina & m.fl. Suttit även & kollat en hel del på Arabiska Fullblodshästar på Internet. Bla. på små föl med deras mödrar. Fina bilder från 2 st. olika hästuppfödare. Norrskens Araber (ovan) http://www.norrskensaraber.se/ & Arvad Nord Araber (nedan) http://www.arvaknord.se/ .

Är verkligen helkär i denna bild. Så himla vackert ögonflick fångat mellan den nyblivna modern & hennes lilla föl.

Internet krånglar, så jag håller på att bli tokig. Varför låser den sig?! Måste rensa datorn min mest tror jag det beror på. Har för mycket där i den, liksom mitt liv/huvud & min mobil.

Skulle verkligen behöva en ny mobiltelefon & jag skulle behöva en extern hårddisk till datorn min. Hatar att datorn ska krångla & mobilen med nu också, allt känns som det krånglar i livet. Så nu pappa eller resten av släkten med om ni ska köpa något till mig i 30 år present, så kan ni tillsammans köpa en bra extern hårddisk & en mobiltelefon med touchscreen.

Nej, nu försöka att sova efter att jag varit ut med hundarna snabbt, kolla vilka som låg i sängen & redan väntade på oss andra för att sova. ZzZzZZ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar