fredag 13 april 2012

Torsdag...Lite Off! Tråkväder till sol & filmdag!!

Mysig morgon med att gosa lite med hundarna. Går ut med hundarna sedan det första jag gör. Sedan satt mig på datorn min. Har tagit & bloggat & sedan kollat min mail & det som hänt qruiser & facebook. Jag har även kollat på Arabiska Fullblod på facebook på vänner & bekantas hästar.

Ut med hundarna igen på en lite längre promenad, men supertråkigt & grått väder ute verkligen, så inge kul att fota då.

Ja Chinese Crested hundar är verkligen underbara & som man säger, det är svårt att bara ha en. Mitt liv & min lilla "familj" har blivit mer komplett med lilla Tingeling här i familjen. Passat mig perfekt att ha 2 st. katter & 2 st. hundar, även om jag gärna skulle vilja ha en, eller helst flera hästar med, men minst 2 hästar för att även dom ska ha sällskap av varandra. Sedan är det bara jag som ska hitta en kille med.

Ätit lite...!! 12 st. knäckebrödsmackor. Som bilden ovan fast 2 st. gånger, så 6 st. med dill kaviar & 6 st. med bara smör på. Proviva mango att dricka till.

Ska sitta & fundera på hur jag ska kunna lösa saker i livet & bla hur jag ska orka att städa min lägenhet, gudarna ska veta att jag behöver det, men skulle även vara skönt om man fick hjälp av någon som inte dömmer en för det. Jag skulle verkligen behöva hjälp!!

Så trött på folk som försöker att hota en, alltså hur mycket idiot & intelligensbefriad är man inte då?? Var en kille på qruiser som gjorde det! Han påstår att jag sagt till en annan person att han har HIV! Har aldrig någonsin sagt till någon annan person att just en person har HIV eller Aids utan att dom har det. Dom som jag sagt det om har det & öppna med det, men skulle aldrig ljuga & säga att någon som INTE har HIV eller Aids påstå att dom har den fruktansvärda & hemska sjukdomen. Sedan är inte jag en sån som brukar snacka skit om folk!

Jag har vänner med HIV, så fattar inte hur dom ens kan tänka så??! Ena killen han som missförstod det har bett om ursäkt & jag förlät honom, men inte den andra som kom med hotet! Så trött på idioter där ute som tror att dom vet bättre än en själv.

Jag sitter även & chatar lite med Djur Tobias & sitter & sitter & skriver med folk som föder upp Arabiska Fullblodshästar på facebook. Skönt att prata med folk som älskar djur lika mycket som jag gör. Saknar verkligen att hålla på med dessa vackra hästar & sorgen i mitt hjärta är stor efter att ens bara få röra vid en häst lena mulle & kyssa dess panna.

Ätit en tomatbaserad grönsakssoppa med några stycken mackor till. Blåbär & limesaft & en liten tur i solen som nu kommit fram, men inte så långt då jag är trött & seg i hela kroppen & själen min, sedan bara sätta sig & kolla på film.

Ska se lite film...Orkar inte sitta på internet. "Sleepy Hollow" & "Sweeney Todd". 2 st. mörka filmer där det i första filmen huggs huvuden av folk av en ett spöke, den huvudlösa ryttaren & i den andra filmen en man som är barberare & skär halsen av folk & ja..ni får se filmerna själva. Väldigt bra filmer kan jag säga, så se dom om ni vågar??!

Känner mig även idag riktigt off, så trött på allt skit från folk. Sms:at med Snygg Jesper & Sångfågeln Philip. Sms:ar om dåligt mående, kärlek, vänskap & annat i livet. Jag tror att det är någon som inte vågar säga vad han egentligen känner för mig?! Kollar lite facebook med igen, skriver lite om Arabiska Fullblodshästar & Chinese Crested hundar där. Var ut med hundarna snabbt! Ska komma att sms:a med Philip resten av kvällen med...

Kollar på en ny serie. Inte sett första avsnittet, men blir att se det nu. "Falling Skies" Kanadensisk-Amerikansk Science- Fiction dramaserie från 2011. Säsong 1. Avsnitt 2 av 10. Tom och Hal leder ett team på jakt efter olika förnödenheter, men de anfalls av ett gäng, ledda av en före detta brottsling vid namn John Pope. John planerar att använda gisslan för att ta kontroll över motståndsgruppens vapenförråd, som har hållits i beredskap sedan invasionen började. Även 14/04. I rollerna: Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight & Seychelle Gabriel m.fl.

Ganska sevärd om man gillar Science-Fiction & intriger!

"Se upp för dårarna" Svensk komedi från 2006. Yasmin Demiroglus pappa, Sinan, tvingades att lämna sitt hemland Turkiet där han var thoraxkirurg. I Sverige har han fått jobb som tunnelbaneförare. Yasmin är fast besluten att inte gå i sin fars fotspår utan att bli något stort, till exempel justitieminister. Men då måste hon först ha en utbildning och söker därför till Polishögskolan. Där träffar hon Elin, som i hela sitt liv levt i skuggan av sin far, kriminalprofessor Ulf Enecke. De två blir genast vänner men deras ofta röriga liv sätter vänskapen på prov. I rollerna: Rakel Wärmländer, Nina Zanjani, Korhan Abay, Dan Ekborg, Zinat Pirzadeh, Lars Bethke, Mattias Redbo & Birgitte Söndergaard m.fl. Regi: Helena Bergström.

Mysig & bra film! Gillar den skarpt!!

Jag hade funderingar ett tag att bli polis, men det kan jag ju glömma med mitt förflutna!! Ja, jag ska kanske inte gå in på detaljer, men har ett trassligt förflutet. Jag har dock släppt allt sånt nu!! Fast jag vet inte riktigt hur polisen ställer sig till det jag gjorde, men fått mitt straff där redan, menar mer om dom ser mellan fingrar med en sån här sak?! Jag kan lika bra berätta åkte dit för snatteri förrut & är inget jag är stolt över, men jag har fått mitt straff & fick betala 4000 kr i böter då & lärt mig en läxa för livet!

Nej, ut med hundarna på sista svängen & sedan ta & sova. ZzZZZZ....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar