torsdag 5 april 2012

Onsdag...Spansk hästdröm! Tömd på energi. Blurr...dock ätit bättre! Sovit & hästar...

Solen skiner...& det är underbart väder ute. Jag har varit ute, men känner mig ganska tom & trött i hela kroppen. Har sovit bra inatt, men känner mig ändå trött.

Jag har ätit en frukost för en gångs skull. Vilket jag nästan aldrig gör. Drack ett glas mangojuice, 2 st. mackor med en skivad avokado på, några små skivade tomater, en banan & en müslibar med äppelsmak.

Jag drömde en konstig dröm...med hästar & om en ung kvinna som elaka tjejen Nellie Olesen i Lilla Huset på Prärien (Little House on the Prairie), var en rikemans dottern som var dömmande emot folk,djur & väldigt divig, men givetviss lite äldre än Nellie. Kändes som vi var i Spanien på en vacker stor Spansk gård med ett stort stall med Andalusier hästar där jag jobbade som hästtränare & skötare. Hon red med spön & sporrar vilket jag aldrig gillat att rida med & sa hela tiden att hästen, ett sto som hon fått av sin far var så himla ful, men då sa jag till henne att hon är inte ful, men att Du är ju. Hon hörde inte & sa: -Vad sa du?? Nej, jag sa att hon är inte ful, men otränad ju.

Det ska vi nog få ordning på...sa jag även & sedan vaknade jag. Vet inte hur man ska tolka en sån dröm??!

Sitter på internet & funderar en hel del på livet. Känns jobbigt när man inte vet hur man ska vända allt, men har i allafall möte den 10 april med min handläggare, så det känns skänt för då ska jag säga precis vad jag känner av att bo härt i Örebro, hur jag mår, hur jag känner hur folk dömmer mig & annat i livet som gör det svårt att leva.

Har även skrivit med lite olika folk på facebook & qruiser.

Tagit & varit & handlat på Tempo lite olika saker bla. bröd, mangojuice, ägg m.m. Känns dock som man går i något blurr genom livet & bara gör saker på automatik, så trött idag & undrar om det beror på pollen i luften eller att jag bara är allmänt deppig & låg???

Hemma igen, men bara snabbt för att sedan gå ut med hundarna mina. Tycker inte om att när man är ute att möta folk med en lös Rottweiler (eller annan stor hund). Var tvungen att be dom att koppla honom, fast dom sa att den var snäll så, men jag ville inte gå förrbi om dom inte kopplade hunden & mycket riktigt började den skälla emot mina hundar när den gick förrbi för att Lucky morrade lite på den & samtidigt höll den nästan på att dra omkull kvinnan som höll i hunden. Då sa jag ifrån att håll i hunden & ställde mig framför mina hundar. Jag skulle inte tvivla för en sekund att skydda mina hundar om det vart så oavsett om det var med slag eller med en spark.

Nej, usch vill flytta här ifrån...Tycker inte om folk i denna stad & det är allt för många av FEL typer av människor som har stora hundar som Rottweiler, Amstaff & Pitbullsliknande hundar i denna stad som egentligen inte borde ha någon hund alls.

när jag väl vara hemma igen så vart det sedan äta lite mat....4 st. mackor. 2 st. med stekta ägg & 2 st. med lite räkor & skivande små tomater & sedan ytterligare ett glas mangojuice att dricka.

Pratat med mamma en sväng om lite saker som Påsken, mina far & hans fru. Ja ni som inte vet det så är jag osams med pappas fru pga en del hon sagt & gjort.

Är så himla trött & har vilat mig...Jag sov ca 1 1/2 timme. Känner mig helt utpumpad på energi fast jag ätit bra & även sovit lite extra & sovit bra i natt. Brukar aldrig sova på dagen annars, men idag vart det lite sömn i soffan.

Efter att ha vilat några timmar var jag hungrig igen så vart att ta & laga mat. Vart en basilika, olivolja & tomatpasta. Vart 2 st. portioner plus att hundarna fick även lite pasta. Proppmätt! & dricker mineralvatten till med som är smaksatt med jordgubb & lime.

Suttit & kollat på hästar & hästfastigheter på internet på bla. ARABHORSE. The Arabian Horse Network. http://www.arabhorse.com/

Trött på att bloggen strular hela tiden...! Sitter & kollar lite på facebook & samtidigt kollar på TV på "Masterchef" England. Facebook där jag chatat med Alexander Camilo & Kamaran. behöver skingra lite tankar & annat, men det ska jag förhoppningsvis kunna göra i morgon, då jag ska på en kompis fest.

Jag har tagit & duschat & bara sedan degat i soffan min. Pratat med söta Skönsjungande Philip i mobilen ett tag & även med Jesper. Båda är 2 st. helt fantastiska killar & får mig att må bra & får mig att skratta & le igen även när jag mår dåligt. Är en sån typ av kille jag vill ha som kan få mig att skratta & känna mig att jag duger & är en riktigt bra kille i deras ögon. En sån kille vill jag ha! Stängt av datorn, gick ut med hundarna, sedan lägga mig & sova. ZzZzZz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar