torsdag 26 april 2012

Onsdag...Tråkväder, men cykeltur ändå och fynd eller ångestköp??

Lugn morgon och småseg. Varit ute med hundarna och solen skiner, skönt och milt väder ute....Har även ätit lite frukost vilket är ovanligt för mig. Limpamackor med salami, ost, gurka och gula småtomater. Sällan jag är hungrig på morgonen, men denna morgon var jag det.

Problem med bloggen min som vanligt, bara blivit massa skit sedan dom bytte utformning på den. Fixade till det så småningom i allafall en del och fick in mitt blogginlägg för min och mina läsares skull. Har även tagit och kollat på facebook tidigare med. Känns som om det inte är något kul alls som händer för mig, men en massa kul för många andra människor, men även många jobbiga saker för folk som jag älskar och tycker om.

Ut med hundarna mina. grått igen ute. Förresten glömde jag att berätta att i går när jag var ute och cyklade så var det sol och regn om vart annat, men jag lyckadess pricka in att vara inne stan när värsta regnet kom fast var samtidigt sol som regn. Ja det var riktigt lustigt väder och det ska det bli under denna dag med, fast inte riktigt lika konstigt.

Jag har kollat mer på facebook, gayromeo, qruiser och helgon m.m. Kollar min mail och lite vad som händer i livet. Funderar på om jag ska göra något kul idag, kanske ta en cykeltur eller liknande, behöver få skingra lite tankar ur huvudet. Är jobbigt att ha en så stor tankeverksamhet som jag och bara 3 % av jorden befolkning har, så min hjärna går på högvarv hela tiden. Kan vara riktigt jobbigt ibland.

Tar och hoppar på cykeln och cyklar en sväng. Vart några mil och var sedan även en sväng på Erikshjälpen Second Hand där jag hittade boken om Arabiska Fullblod och sedan även på Bra och Begagnat Second Hand där jag hittade resten av sakerna på bilden.

och sedan över på Hund och Katt Specialisten för att köpa lite hundgodis och några påsar blötmat till katterna. Dom äter i huvudsak torrfoder, men får lite blötfoder emellanåt. Pratade med min vän Therese som jobbar där, hon höll på att trimma en hund och veterinären var även där för att vaccinera hundar, katter och sånt. Såg en supersöt liten Chinese Crested Pufftik som jag vart väldigt fundersam över...ska visa sig varför senare med. För mer info om Hund och Katt Specialisten kolla denna länk: http://gulasidorna.eniro.se/f/hund-kattspecialisten-ab:3904002?search_word=hund%20%26%20katt%20specialisten

Cyklat till Willy:s för att köpa hem några läsk och några folköl. Jag skulle egentligen även svänga förrbi Lia en sväng, men börjar bli sent, jag börjar bli riktigt trött, måste äta och jag måste nu hem till hundarna igen. Fick förresten visa legitimation när jag skulle köpa 2,8 öl. Hahahaha...hon trodde inte sina ögon när jag sa innan jag visade henne att jag fyller 30 i år. Så, ja var sedan att cykla hemåt.

Ut med hundarna i det gråblåa vädret med duggregn emellanåt och sedan ta ig något att äta. Limpamackor med salami, ost, små klyvna tomater och lite wasabichips.

Funderar lite på att jag inte borde spenderar så mycket...på böcker, saker, fast även inte för mycket på mat, borde i stället lägga det på att kunna spara och åka till Göteborg och träffa Skönsjungar Philip och mina kompisar Henrik, Lill Patrik, Peter och kanske någon mer med. Ja, jag vet även att jag shopar extra mycket när jag mår dåligt för att fylla ett tomrum inom mig och blir lite glad av dom fina saker jag köper till mig själv. Jag ångrar inte det jag köpte idag, men ibland så kan jag ångra visa saker jag köpt.

Sitter sedan på facebook och MSN, men ska ta tag i att skura köksgolvet då jag tydligen haft en katt som spytt där idag, såg inte det tidigare, men såg det nu när jag skulle hämta en läsk. Chatat med bla Annika som har Chinese Crested hundar, Ulrika i Örebro, Blondin Mia, Lill Rickard m.fl. Facebook & bara softar. Där upptäcktes det att jag sett en Chinese Crested valp TILL SALU på en bild där och var den jag såg live på Hund och Kattspecialisten idag.

Sms:at med Skönsångaren Philip och med Snygg Jesper. Pratat med Andreas som var här och hälsade på för någon dag sedan. Han kanske ska komma förrbi en sväng sedan, men när jag ringde hans mobil, så svarade hans tjejkompis. Han hade slocknat hos henne, så jag ringer honom i morgon. Nej nu ska jag ut snabbt med hundarna och ska sedan ta och sova. ZzZZzZz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar