måndag 16 april 2012

Söndag...Chinese Crested Hundträff!!

Underbar dag ute med massa sol ute på morgonpromenaden. Redigerat bilder till bloggen, men kommer inte hinna med att blogga utan blir eftermiddag att skriva om Lördagen istället. Jag ska åka på en Chinese Crested Hundträff idag med en massa trevliga människor.

Ska åka på träffen med Gun-Britt & hennes 2 st. hundar, men vilket konstigt väder det varit under dagen. Första sol, sedan grått, sedan vart det att regna när vi åkte dit & jag bara kände...Nej! Vill ju vara ute & gå & det spöregnade i typ någon minut. När vi kommer fram & kliver ur kollar solen fram lite grann & efter några minuter till vart solen så varm & fullt framme att jag var tvungen att ta av jackan & hundarna sina kläder med. Det ska komma att bli en väldigt mysig & kul dag tillsammans med massa hundfolk ute i Bista & gå runt vid Karlslunds Naturområden brevid Svartån m.m.

Lucky med Svennis hack i hällen efter sig. Mina hundar blir alltid så populära bland dom andra hundarna & hos människor med. Kanske för att dom oftast är dom minsta på alla hundträffar & även oftast är mindre än valpar & andra hundar med. Men denna gång ska en annan liten hund bli ännu mindre än mina små tjejer, men det var en liten Chihuahua som fick vara med.

Tingeling fick väldigt många hundar efter sig. Vet inte vad det är men alla hundar & människor är kära i henne. Hon är så söt & hon verkligen busade jätte mycket denna dag. Vilket jag tycker var jätte kul, förra gången var hon så blyg, men denna gång ska hon komma att springa runt en massa & busa med dom andra hundarna.

Hon är verkligen en liten skönhet lilla Tingeling, en flicka ut i tassarna. Fast det är båda mina tjejer. Det syns verkligen lång väg att det är 2 st. tikar jag har.

Lucky & några av hanarna ska lukta & makera. Lucky makerar lika mycket som hanarna. Har med att göra att hon är väldigt dominant tik som vill bestämma & det berättar hon vasst emot dom andra hundarna med om dom blir för närgångna.

2 st. killar varav den svarta är kompisen Jeanette's hund Tonic, en riktigt söt liten kelgris.

Tingeling får väldigt mycket uppmärksamhet & blir klappad & följs av dom andra hundarna. Men hon är ju så sällskaplig av sig & älskar att gosa & bli klappad. Lucky är ju sån med folk får ju gärna klappa på henne, tycker hon bara är skönt.

Lucky on the go...Springer för att lukta lite & se lite vad dom andra hittat för något trevligt att lukta på.

Vi ska gå en promenad tillsammans alla. Var över 20 st. hundar denna gång & var mest Chinese Crested hundar, nakna & puffar, men var även en Rottweiler, men den ägaren har även Chineser, en liten svart landras som Gun-Britt äger, men hon har även hon en Chinese Crested...en puffhane, en tjej med en liten Chihuahua, Linda's lilla Phaléne & en tjej med en svart liten Puli tik.

Soligt & härligt ute & jag tror faktiskt att både jag, hundarna & alla människor hade det väldigt skönt i solen som värmde gott.

Trevligt att prata med folk, fota lite, kolla in hundarna när dom busar, leker, markerar & så.

Fina Lucky var på lite dåligt humör så hon höll sig ganska långt bak & ville inte gå längre fram, medans Tingeling gladeligen sprang til både höger, vänster, längre fram & lite längre bak.

Här kan ni se några av puffarna, Lucky & Tingeling som faktiskt var några av dom som gick först nu, med lilla Chihuahuan som vart jätte kär i dom båda, men speciellt i Tingeling som busade lite med honom emellanåt med.

Tingeling & Lucky är ju nästan aldrig långt ifrån varandra eller långt ifrån mig, så det är skönt, men fick ropa lite på Lucky då hon kom på efterskälke lite & missade vart jag var men så fort hon såg husse så sprang hon i full fart fram till mig. Skönt att veta att man har hundar som aldrig skulle spinga bort från en.

Det ska luktas på samma ställen, kissas på samma ställen & ja, typiskt Lucky & Tingeling att göra så.

Tingeling är verkligen en liten skönhet & kunde inte låta bli att zooma in & visa hur fin hon verkligen är.

Var en tjej med en häst som hon longerade, jag vill verkligen ha häst igen, man blir så sugen på att hålla på med hästar igen. Blir jag varje gång jag ser en häst, speciellt när jag ser dom i verkligheten.

Tillbaka vid huset i Bista sedan så hade vi en liten Chihuahuakille som ville leka med Lucky, medans Tingeling har siktat in sig & luktar efter Gun-Britt's korvmacka. ;) Kände lukten snabbt hon, dom andra uppfattade inte dt förren hon tagit fram mackorna helt men Tingeling med sin lilla nos är ett riktigt matvrak & känner dirrekt även hemma om hon är hemma & jag lagar mat hemma.

Hon är verkligen en sann skönhet lilla Tingeling. Hade inte nyrakat hundarna så dom var lite stubbiga, men dom & speciellt Tingeling är en riktigt liten skönhet.

Tingeling får lite kel & klappar med Elida's mamma. Hon fick väldigt mycket uppmärksamhet från olika håll.

Lucky & Tingeling med 2 st. sällskap, tror att ena är Amy som ägs av Annica & Anna. Anna berättade lite bla om hennes USA resa där hon ställt 2 st. av deras hundar & bott hos 2 st. Proffshandlers & som ställde alla möjliga raser över olika ställen i USA. Dom var bla. i Philadelphia & New York. Gick väldigt bra med hundarna i USA med, så kul det.

Varför lyckas dom alltid vända bort huvuderna när dom så fint först kollade hit båda två. Hahahah...

Någon som sträcker på sig & Tingeling bara står i solen & njuter av solens varma strålar.

ser ut som att hon säger Husse kan du ta bort honom. Mota undan han lite. Vet inte vad det är men alla hanhundar blir dökära i Tingeling & Lucky.

Lilla Lucky med några av dom andra hundarna som luktar, kissar & bara går omkring, Annica's huvud råkade komma med lite med.

Tingeling sitter på trappan & verkligen bara av solen. Är det något mina hundar kan göra med så är det att sitta elelr ligga & bara njuta av solen ute, på golvet eller i fönstret på fönsterbrädan.

Jag & några av dom andra sitter & pratar om hundar, storlek på hundar, om Puli som ras & Chinese Crested som ras & mycket annat. Några av dom andra tränade lite ringträning & hur man ska ställa upp hunden på hundutställning.

Gun-Britt & jag var några av dom sista från stället, men hon var vänlig att köra förrbi mig vid Willy:s för att jag skulle få köpa smör, men jag passade även på att köpa med mig lite mineralvatten med jordgubbs & limesmak & 2 st. Trocadero läsk.

Redigera klart bilderna & bloggat. Sitter även på facebook & kollar. I morgon (måndag) ska pappa & farmor komma. Facebook....!! Funderar på att sätta mig & redigera med bilderna från Chinese Crested träffen idag med för att ni ska få se vad som hänt under dagen.

Ätit lite. Gjorde en grekisk sallad & åt lite sesambröd till & drack mineralvatten med jordgubb & limesmak.

Pratat med Lia i mobilen. Städat lite kändes skönt....!!! Redigerat klart bilderna till bloggen, så himla skönt att ha dom klara. Sitter lite mer på facebook & kollar lite vad som hänt runt omkring hos folk. Lägger även in lite bilder, ut med hundarna & ska sedan försöka att sova gott i sängen. ZzZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar