söndag 6 maj 2012

Lördag...Bara bloggat hela dagen och tråkigt väder ute!

Superseg och hängig i kroppen. Trött efter resan, men hoppas att jag inte är på väg att bli sjuk för är ganska snuvig med, men kan bero på pollen i luften, men idag är det bara supertråkigt väder ute, riktigt gråmulet ute och kallt med. Jag ska komma att ta och sitta med sitta med bloggen och blogginläggen som jag inte lagt in hela dagen. Är ju 2 st. inlägg från 4 st. dagar som jag tagit och lagt in.

Varit ute med hundarna igen i det riktigt tråkiga och gråa vädret. jag hoppas att det ska spricka upp snart så att man kan få njuta av solen lite mer och värmen med. Har även efter att jag kommit in tagit och ätit 2 st. halvor av ett ciabatta bröd. Thainudlar med citrongrässmak och wasabichips på sidan. Drack en Tropisk läsk till.

Ja klart med båda blogginläggen, redigeringen, texten och allt för att ha lagt in båda inläggen vid 21.30 på kvällen i bloggen min. Tog hela dagen att fixa det. Här kan ni se det första inlägget: http://j-naken-sanning.blogspot.se/2012/05/tisdagvad-folk-ar-negativa-funderar.html och även det från Ålandskryssninge:. http://j-naken-sanning.blogspot.se/2012/05/torsdag-och-fredagalandskryssning.html

Lite bättre väder ute nu i allafall det börjar spricka upp så jag hoppas att det ska vara mycket bättre väder på söndagen, men jag ropar inte hej, för det kan vända lika snabbt igen och bli dåligt igen.

Tagit och ätit lite vit choklad och även mörk choklad under tiden som jag höll på med blogginläggerna mina.

En sak som jag glömde att skriva om helgen på kryssningen med var att flera människor tyckte det var strongt och häftigt att jag bara var. Dansade och skiter fullständigt i vad folk tycker om mig eller inte. Gillar dom mig så bara kul, annars bryr jag mig inte. Hade kul, sjöng och dansade hela kvällen. Även att jag var riktigt duktig på att sjunga.

Tog och kollade på en film sedan som gick på TV för att slappa lite "The Wedding Singer". Amerikansk komedifilm med Adam Sandler och Drew Barrymore.

Ska komma att sitta på facebook och qruiser resten av kvällen. Skriva och chata med folk om vad som händer. Det är fullmåne inatt, men jag som annars brukar kunna somna tidigt, men jag var uppe ett tag extra, men jag kommer nog att sova gott inatt när jag sover. Jag sover alltid bra vid fullmåne. Ut med hundarna snabbt innan det vart dags att sova. ZzZZzzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar