tisdag 15 maj 2012

Måndag...Sysslat med bloggen!! Sann kärlek och vänskap emot falska människor!!

Redigerat och fixat med bilder och bloggen min hela dagen. Jag saknar Jesper offantligt mycket efter att han varit här i helgen som varit. Denna dag ska komma att bli en ren klämdag där jag sysslat med nästan bara bloggen min hela dagen. Jag har även suttit på facebook, qruiser och MSN en snabb sväng under dagen och kvällen, men så himla mycket att göra med på bloggen och det inlägg som jag ska vara för helgen som varit.

Christian som jag dejtade förrut better sig som en idiot och skiver och säger att han är någon annan person. Jag har kvar hans nummer i mobilen, men han försökte att hävda att han är någon annan som heter Oskar och att Christian skulle ha HIV. Jag har testat mig efter att ha varit med han och jag har inget, men han ville göra mig orolig och antyda att jag skulle ha HIV. Ja, psykopater finns det tydligen på många ställen!! Alltså hur korkad tror folk att man är och hur skulle en Oskar i Norrbottnen veta att jag hade en dejt i helgen?? Nej, det är Christian som läst min blogg och som sedan ljuger. Hur korkad får man vara??

Usch vad jag avskyr idioter som tror att dom ska få förstöra ens liv. Förstår inte att det alltid ska finnas folk som försöker att förstöra för en?? Är dom så desperata, avundsjuka, elaka, psykopatiska, egoistiska och helt enkelt bara jäkligt barnsliga och omogna av sig??

För er som försöker något, så vet dom som känner mig ordentligt redan om min trassliga bakgrund, mina år med oerhört svår mobbning av mig, mitt drogmissbruk, min brottsbana, min ätstörningar och mycket mer. Ja hela min trassliga bakgrund och hela min livsituation, så ingen idé att ni ens försöker.

Har chatat med Jesper idag med en sväng och han får mig verkligen på mycket gladare humör. Han ser inte ner på mig för det. Han vet att min själ är stark och god emot dom som förtjänar det och en kärlek till djur, människor och naturen finns inom mig. En passion för det estetiska och en passion för att få bli frisk och lycklig igen. Han vet att jag är ärlig och står för det jag står för och den jag är som människa. Jag går inte med hemligheter för någon som jag vill få in i mitt liv som kanske en sann kärlek eller i en djup vänskap.

Ja, jag tänker inte skriva något mer om denna dag då jag varken orkar eller vill av vad man får av folk och jag orkar inte skriva mer om denna dag just som det är. Ja ni som tror att ni kan knäcka mig kan ju dra något gammalt över Er. Ingen knäcker mig över huvudtaget längre!! Jag är en stark man och det står mig över att omogna bratz försöker att knäcka mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar