fredag 11 maj 2012

Onsdag...Vad för fel på folk. Jag har bett om ursäkt! Hästar och gulliga människor.

Usch vad det regnar ute....och det ska bli en sån dag där det ska komma att regna hela dagen. Efter att ha varit ute med hundar i vattnet och efteråt torkat av dom så har jag satt mig vid laptopen min och sitter på qruiser och det viktigast på min blogg med blogginlägget mitt. Tänder lite rökelser med doft av kanel, nejlika, apelsin och myrra och sedan bara softar och kollar på internet.

Sitter och kollar på saker på CCC Sverige på facebook. (Bilden ovan har inget med CCC Sverige eller något annat negativt att göra) Tydligen är det en jävla massa fördomar i den klubben mellan folk, så tydligen fast jag hade tänkt gå ur den, så vart jag spärrad från den. Hur löjligt är inte det?? Nej, jag kommer att i fortsättningen inte prata högt om något alls när det gäller mina hundar eller åsikten om vad folk har för hundar. Jag ska hålla mig ganska neutral, även om djävulen bakom örat hoppar fram ibland ska jag vara schysst nu. Jag orkar inte ha en massa drama i mitt liv, det gör bara att jag blir att må riktigt dåligt både psykiskt och fysiskt i min kropp.

Ute med hundarna på en promenad och det rgnar ute för fullt, men måste lätta lite på trycket om vad som hänt nu. Passade på att kasta soporna med då.

Jag ber om ursäkt till Er som tagit illa vid Er om jag använt Era bilder i bloggen och ni inte gillar det, men det är ju inte för att vara elak emot någon. Om jag lägger ut en bild på era hundar som är tex. TILL SALU borde man väl bara vara rent tacksam att jag hjälper folk att kanske få sina djur sålda snabbare till ett bra hem, eller??? Eller om jag tycker att Era hundar är fina borde ni bara bli glada eller?? Men sedan funderar jag på en sak med. Hur är det då om jag fotar hunden tex. i fråga så måste jag ju ändå ha rätten att publicera den bilden??!

Jag funderade även på en sak till som jag tror att många kan ha tagit illa vid sig även om jag INTE pekade ut en specifik hund så sa jag: Jag tycker helt enkelt att många hundar har för mycket hår och det är min personliga åsikt att dom är hårmonster, men jag menar även att det behöver inte vara en ful hund i övrigt, utan kan vara en mycket snygg exteriört hund, men med alldeles för mycket päls.

Sedan, så tjänar jag INGA pengar alls på min blogg för Er som tror det. Jag skriver den bara för att jag gillar att skriva och för att den fungerar mycket som en dagbok för mig även om jag inte skriver allt jag gör. Detta är det mesta jag gör, men en del saker hamnar inte på bloggen och i detta fall är det inte för att vara någon lögn eller så utan att man behöver ju inte berätta allt för folk.

Pratat med min mycket älskade vän Ulrika i mobilen. Det var så himla länge sedan vi pratade med varandra så vi pratade om allt möjligt som gäller livet. Hälsa, dejtande, kärlek, vänskap, familjen, hennes son, mina älskade hundar och katter och en massa annat. Jag saknar henne jätte mycket och jobbigt att man inte ska ha pengar så man kan åka och hälsa på henne uppe i Mora. Kostar ju typ 500- 600 kr enkel väg och för mig som är arbetslös är det oerhört mycket pengar att betala ca 1000 kr eller mer för en biljettresa. Ja, hade jag haft ett jobb hade jag inte reagerat på priset och hade gladeligen åkt åt norr, söder, öst, väst i vårat land, men när man har dåligt med pengar går inte det.

Lite att äta...egg späitzle med smör och druckit aprikosjuice till. Fast har inte så mycket matlust därför jag inte äter dirrekt något mer nyttigt.

Kollar på hastnet.se på Arabiska Fullblodshästar. Här finns det många hästar TILL SALU! Unghästar, föl, ston av bra avelsmaterial, hingstar, valacker och hästar av tävlingskvalitet som mer familjehästar.

Speciellt detta skimmel sto som ni kan se på första bilden till vänster av dessa bilder. Henne vart jag väldigt förtjust i. Sancina. http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=604878

Även kollat på Cremellofärgade hästar av lite olika raser och blandraser. En riktigt häftig färg tycker jag och speciellt med dom blåa ögonen.

Isabellfärgade (palomino) hästar av olika raser och blandraser. också en färg som är väldigt vacker, men varken Cremello eller isabellfärger finns på renrasiga Arabiska Fullblod, men blandar man in araben kan man ju få riktigt snygga hästar med.

Jag fick ett samtal av söte Snygg Jesper som jag kallar honom. Han ska ta och komma och hälsa på mig i helgen. Vi har chatat nu i ganska många månader och det ska verkligen bli kul att få träffa honom nu för en gång skull. Tyvärr kan han inte stanna längre än helgen som är då han jobbar annars. Men varför ska jag bli intresserad av killar som bor så fucking jävla långt borta för. Han bor i Malmö och en annan kille jag är intresserad bor i Göteborg, men det är en bit med om man inte har nästan några pengar som det är för mig. Usch jag vill ha ett jobb,men som det är just nu så tror inte jag att jag skulle klara ett helttidsjobb tyvärr.

Tagit och kollat faktiskt på lite TV med även om TV står på här hela dagarna här hemma så är det sällan jag kollar på något dirrekt., men denna Amerikanka serien är ju bara för underbar. "The Big Bang Theory". Ut med hundarna och det regnar lite fortfarande, men lite mindre.

Facebook....för att se vad som händer och skrivit ännu mer på facebook om Chinese Crested. (Som tidigare sagt bilden har inget med något negativt att göra) Det har blivit en hel del att skriva, men jag har fått ta både bra och dåligt från folk för att dom inte förstår mig, men nu ska det ta och bli lugn för jag tänker inte starta några mer hetsiga diskutioner med folk och dom som inte förstår mig behöver inte förstå mig för det finns faktiskt dom som gör det. Över 200 personer hade varit inne idag vid 22.30, efter att jag skrivit om min blogg på andra sidor på facebook, men kan tänka mig att det kommer bli många fler innan dygnet är klart.

Sms:at en massa med skönsångaren Patrik. Jag tycker oerhört mycket om honom med och han är den andra killen jag gillar oerhört mycket. Vill verkligen träffa honom med. Kolla gayromeo och helgon snabbt, sedan ta och gå ut med hundarna och duggar bara lite och varmt i luften. Ska sedan krypa ner i sängen och läsa lite och sedan sova med alla djuren hos mig i sängen min. ZzZZzZ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar