måndag 28 maj 2012

Söndag...Sovit länge. En riktigt seg dag och även bloggat hela dagen.

Underbart väder, ute...men jag har sovit till 12...något. Efter att ha varit ut med hundarna har jag suttit med bloggen min hela dagen och lagt in 2 st. inlägg idag. Självklart varit ute med hundarna mina med, under dagen, men inte orkat fota. Men största delen av dagen gick till att sitta med att redigera bilder och text till dom inläggen jag skulle lägga in. Har även kollat lite annat med och chattat med folk, men bloggen min tog nästan hela dagen.

Har ätit lite rester från gårdagens grillning, plus lite skivad ost. Även så har jag suttit på qruiser, facebook, qruiser och ännu mer facebook. Det har blivit ett fasligt hattande fram och tillbaka mellan dessa 2 st. sidor då jag vile kolla min mail och annat medans jag bloggade. Även suttit på MSN och chatat med en massa olika människor under dagen och nästan hela kvällen också. Usch känner mig riktigt off!!

Jag tog även och gjorde lite mackor...i ugnen för att äta. Gott Gott!! Kan jag säga...

"The Dark Knight". Amerikansk-Brittisk action från 2008. Gothams beskyddare trappar upp kriget mot den organiserade brottsligheten. Tillsammans med polischef Jim Gordon och åklagare Harvey Dent vill Batman göra slut på den kriminella verksamhet som sprider skräck på stadens gator. Brottsbekämparna tycks vara framgångsrika, men hamnar snart i ett laglöst kaos, skapat av en snillrik gangster som de terroriserade invånarna i Gotham City känner till endast som Jokern. I rollerna: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Michael Caine, Maggie Gyllenhaal, Gary Oldman, Morgan Freeman. Regi: Christopher Nolan.

Ut med hundarna på en liten promenad och sedan ta och sova då jag ska på kursen i morgon även om ag känner mig riktigt off. ZZzzZ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar