onsdag 9 maj 2012

Tisdag...Skinande sol ute! Vad är det för fel på hundfolk??

Ny morgon...Solen skiner för fullt ute och det är verkligen superfint väder ute i solen. Jag tar och sätter mig med bloggen min för att skriva efter att jag varit ut med mina älskade hundar på en skön morgonpromenad.

Jag var en snabbis även på ICA och Tempo efter att jag lämnat hundarna för att panta flaskor och burkar jag hade hemma och som bara låg och skräpade, men även för att köpa hem lite smör, juice och bröd.

Efter att jag kommit hem har jag även tagit och satt mig på qruiser och på facebook för att kolla min mail och annat som hänt hos folk, släkt, vänner, nära och kära och annat lössläppt folk.

facebook och diskuteras vidare om Chinese Crested som ras. Ja, jag kan säga så här. ALLA får ha sin egen åsikt så länge jag får ha min. Jag tycker att dom hundar ni ser ovan och nedan är oerhört vackra och mycket åt det håll jag vill gå med min uppfödning i framtiden med Chinese Crested som ras. Har folk problem med det är väl det deras problem om dom vill ha dom långa, grova, breda, håriga och så vidare.

Har tagit och ätit 2 st. stora ciabattabröd med smör och skivad korv med paprika och vitlök. Druckit några glas mangojuice till.

Varit ute med hundarna och rakt tillbaka till diskutionen igen på facebook. Ja finns mycket man kan diskutera där!! Jag tycker att Lena L. S. som bla. har denna nakna tik som ni kan se ovan har flera fina hundar, men just denna tik är något helt fantastisk i mina ögon. Ja ni kan ju då se vad jag gillar för typ av hundar. Denna tik ovan är extremnaken & naturellt naken. Jag vill ha denna typ och hundar med lite mer hår på huvudet, tassar och svans, men inte en massa hårmonster som ser ut mer som långhåriga puffar eller nerklippta puffar.

Jag har tagit och ätit igen. En ost och broccolisoppa med lite örter i och till det ostgratinerat bröd med smör på. Drack även mangojuice till det. Tar mig en liten promenad med mina hundar.

Även kollat en hel del om Arabiska Fullblodshästarfacebook, men mest tillbaka för att skriva om Chinese Crested hundar. Tyvärr finns det ju folk som alltid ska kritisera ens val av hundar, stamlinjer, avelsplaner m.m. Kanske man bara ska hålla käften om vad man har för planer med sin avel?! Ja det verkar ju som det, nej, Nu tänker jag inte alls avslöja något som helst mer om mina planer om avel eller annat för man får ju bara kritik ändå.

Nej, folk har alldeles för mycket att säga om saker som inte är exakt som dom vill ha det. Jag tycker att min tik är perfekt och hon ska få bli mor till eneller flera kullar av valpar och vad folk säger om det får stå för dom. Jag vet att hon är snygg och jag tror att mycket handlar om avundsjuka.

Skulle se på "Americas Next Top Model All-Stars" men det vart en mycket större moment att sitta och skriva med med folk som anser sig ha så mycket mer rätt om rasen Chinese Crested och sedan när man tar upp exempel som tex. som när jag födde upp Devon Rex katter att det borde ju vara liknande på hundar med storlek av ungar i magen och andra saker, nej då är allt fel. Nej orkar inte ens förklara än vad jag har tänkt på. Bara för att man inte tycker samma sak så blir folk att nästan gå till personangrep. Nej, jag kommer att hålla mig borta från fortsatta diskutioner från sånt över huvudtaget!

Nej, nu ut med hundarna igen och sedan ta och sova gott i min säng. ZzZZzZzzzZzz... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar