tisdag 19 juni 2012

Onsdag...Kursen och grilla med vänner. Torsdag...Bloggat hela dagen!!


Onsdag...Jag drömde en helt fruktansvärt hemsk dröm om att jag tappade massa hår när jag drog handen genom det och nu snackar vi inte om lite utan stora tjok. Jag vaknade i ett chocktillstånd och trodde jag var sjuk och är jag var jag tvungen att dra fingrarna genom håret för att känna hur håret var och så att det inte blivit förstört.
 
Cyklat sedan till kursen min...Klippt, klippt, klippt och klippt...för att fixa med dom tygremsor som ska vara till min vindmobil som jag håller på med i vita tyger, kristaller, vita pärlor och ska även ha vita fjädrar i den. Jag tror att den kommer verkligen att bli jätte bra.


Jag har ätit lunch på kursen...Det var köttfärssås och spagetti. Även stekta grönsaker och jag tog även grönsaker ur grönsaksbuffén. Bröd och kaffe på det efter maten.


och efteråt pratade jag en del med Helene och vi stod och klappade lite på hästarna och vi pratade om känslan att älska ett djur för deras skönhet och godhet, men även för deras udda utseende. Det är verkligen jätte mysigt att ha hästarna som grannar vid restaurangen vi äter i eller utanför. Mysigt att kunna känna lugnet från landsbyggden och hästarna.


Var kvar en liten stund till på kursen och ska sedan cykla där ifrån för att möta upp min kompis Lia. Vi möttes vid Erikshjälpen Second Hand butik med. Jag köpte massa knappar...25 kr. för en full påse av knappar jag fick välja ut själv med hjälp av Lia som kollade åt mig med. Vi cyklade sedan vidare till till Bra & Begagnat där jag hittade pärlor och 2 st. böcker...också detta för 25 kr. Pärlorna ska jag använda på kursen för att gör på min mobil bl a.

Vi cyklade sedan till Willy:s för att vi ska senare träffa upp Erika och vi ska ta och handla lite saker för vi ska grilla idag ute vid Oset ute på den konstgjorda vägen och rastplatsen Rävgången.
 
Hem till Lia. Vi tog en varsin 3,5 Norrland Guld öl på balkongen och väntade på att Erika skulle åka hemåt då vi ska möta upp henne hos henne senare. Vi cykla även förrbi Karin en liten sväng. Hennes granne med barn och Karins mor var även där. Pratade lite och sedan cyklade vi vidare uppåt norr till Erika.
 
Cyklade vidare...Efter att ha kollat i Erikas trädgård på lite olika saker så hamnade vi inne hos henne en stund. Vi drack lite flädersaft och jag fick lite choklad i en tidig Födelsedagspresent.


Cyklat ut till Rävgånget (Oset) för att sätta oss där och grill och mata änderna. Det är verkligen superbra väder och det är verkligen helt underbart där ute. Man känner sig så lugn och harmonisk där ute att man blir alldeles lugn i hela kroppen och själen sin där.


Här växer en av mina absoluta favoritblommor...Förgätmigej...


Gula vattenliljor och vackra vyer som man verkligen kan dagdrömma sig bort i.


Lia fick starta elden som hon brukar vilja göra och vi fick sedan sällskap av ett litet andpar.


Ett andpar som ska komma att hålla till hos oss hela kvällen och tiggde mat, så vi har gett dom arabiska bröd och korvbröd under kvällen. Dom är verkligen jätte söta tillsammans.


Även en del sothönor, gäss och svanar runt omkring på längre bort i avståndet än där vi sitter. Vi fick även ett tag sällskap av skrattmåsar, men dom tjoade och skrämde vi iväg då dom terroristerade änderna.


Alltså dom är ju vackra måsar, men dom är verkligen ena riktiga små terrorister när det gäller att sno mat, skrämma änderna och skita ner överallt. 


Lugnt och skönt vid grillplatsen, änder, vacker natur och blommor...


Någon sort av väldigt söta små gula blommor som verkligen fångade mina estetiska ögon.
 
Så himla vackert och mysigt verkligen...här ute vid Oset, Rävgången och vattnet som leder ut i Hjälmaren.


Erikas "romartids" liknande sandaler och gula vattenliljor...


Det grillas korv av olika slag och värmes bröd.


Erika pojar även lite fast utan eld denna gång. Annars är hon eldkonstnär och pojar massa.


Lia åt 3 st. tjockare korvar. Erika 6 st. halvtjocka korvar och Jag åt 12 st. korvar från smala till tjocka.


Vi hade sällskap av både Skrattmåsar och änderna hela kvällen.


Vi fick även sällskap av någon liten sländesort som jag aldrig sett förut. Var superliten och satt på en av våra plastmuggar som vi drack läsk ur. 


Fantastisk solnedgång och vi har det verkligen supertrevligt hela kvällen i sällskap med varandra och änderna.


Efter att ha grillat klart gör vi mer eld för att sedan ta och sitta hela natten tillsammans ute i värmen och jag värmde så gott mina fötter emot elden.


Vacker himmel, härligt mysigt väder och riktigt mysigt och trevligt sällskap och vad glad man är...


Så himla mysigt man kan ha tillsammans med lite vänner. Mer sånt i livet vill man ha med middagar, utflykter, grilla, bada och basta m.m. 


När vi ska cykla där ifrån så...plockade Lia stora gråa till svarta fjädrar som hon ska frysa för att få bort bakterier och sedan göra konstverk av dom.


Vi hittade tyvärr en död gräsandshane som låg och flöt i vattnet. Honan låg en bit bort och ville inte lämna sin avlidne man. Stackars liten...

Cyklade igenom stan för att ta mig hemåt emot Varberga. Lia och Erika ska åka till hennes odlingslott. Jag ska hämta hundarna och så att Erika och Lia ska få träffa dom. Fick även med mig en massa pepparmynta ed mig hem och även lite gräslöksblommor som ska användas i sallader senare.

Hundarna mina fick springa av sig och busa lite och sedan hemåt till mig och dom var och en hem till sig.

 Jag är nu hemma och softar. Kollar snabbt in på internet på bl a. facebook och qruiser för att se vad som hänt där och svara på mail innan det blev dags att sova gott i min säng. ZzZzzZ...


Torsdag...Drömt om vita hästar igen...Var stående i mitten av en hästhage med vita staket och ser inga människor, men där kommer 6 st. vita (skimmlar) galopperande emot och runt mig. Det var inte 7 st. som det brukar vara?? Undrar varför??

  Krister var här en sväng då han ville gå ut med hundarna, så han gick ut med mina hundarna medan jag har hållit på med bloggen min hela dagen. Jag har även suttit lite på qruiser...för att svara på lite mail.

Jag har ätit arabiskt bröd. Ja mackor med mozzarellaost i och skivad korv. Även druckit apelsinläsk.


Bloggen, bloggen, bloggen och åter hållit på med bloggen min hela dagen min. Även druckit kaffe och ätit lite härlig bärsorbet.


Ännu mer apelsinläsk och sedan äntligen klar med bloggen min efter många timmar. Jag satt även på lite olika hemsidor under kvällen för att kolla mails och annat på qruiser, facebook, helgon och gayromeo

 "Hell's Kitchen". Amerikansk realityserie från 2011. Säsong 9. Avsnitt 3 av 16. Efter ytterligare en katastrofal kväll i restaurangen återstår endast femton aspirerande kockar. Dessa måste nu kämpa för att visa Gordon Ramsay vad de går för. Men kommer kvällens prestationer att imponera på honom?

Suttit sedan på qruiser en stund till, ut med mina älskade hundar på en promenad och sedan ta och sova. ZzZZZz... Det är ju min födelsedag på fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar